Šī diena vien dažiem cilvēkiem sniegs emocionālu komfortu. Visiem pārējiem nāksies pārdzīvot visādus apstākļus un pašiem radīt iespējas savam komfortam. Šis periods būs daudz vieglāks, ja sāksi un turpināsi dienu uz pozitīvas nots. Tā teikt – sāc un beidz šo dienu ar smaidu!

 

Auns

Iespējams, tieši šodien tu sāksi domāt par profesionālās darbības maiņu. Ja tavs pašreizējais darbs nesniedz tev pietiekami labus ienākumus un/vai nerada gandarījumu – kāpēc tu to vispār dari un tērē laiku? Šodien uzsākot meklējumus, tu noteikti gūsi panākumus. Iespējams, jau vakarā tu tiešsaistē tērzēsi ar savu potenciālo darba devēju un apspriest kopīgos darba noteikumus.

 

 

Vērsis

Iespējams, šodien vēlēsies mainīt kaut ko savā un/vai sava kolēģa darbā. Ticams, ka cilvēks, ar kuru tev pirms laika bija visai saspīlētas attiecības, būs vienīgais, kurš sarežģītā brīdī pasniegs tev palīdzīgu roku. Tu patiesi vēlēsies viņam pateikties, tāpēc vakarā uzaicināsi uz kafejnīcu, lai to realizētu. Jūsu komunikācijas laikā tev patiešām nāksies atzīt, ka šī persona tomēr ir brīnišķīgs cilvēks.

 

 

Dvīņi

Šo dienu tu pavadīsi bez lieliem un iespaidīgiem rezultātiem. Tikai pēcpusdienā beidzot nopietni varēsi pieķerties savām lietām, taču tev nebūs diez ko daudz enerģijas un spēka. Tu apstāsies, kad būs paveikts tikai mazumiņš no vajadzīgā, jo nogurums gūs virsroku. Neļaujies sevi pierunāt uz ballīti vakarā, jo miega trūkums nenāks tev par labu.

 

 

Vēzis

Šodien tev nav ieteicams uzņemties neko ļoti atbildīgu vai laikietilpīgu. Ja nevari sagaidīt mirkli, kad uzsāksi darbu pie sava jaunā projekta, centies tomēr paciesties un pārliecināties vai labi ir pabeigts viss līdzšinējais. Mēģini sevi šodien atbrīvot no jebkāda intelektuāla apgrūtinājuma. Labāk pievērsies sportiskām aktivitātēm un zini – fizisks darbs ir lieliski piemērots emocionālas pārslodzes mazināšanai.

 

 

Lauva

Šodien tu riskē pārkāpt solījumu, ko esi devis kādam sev tuvam cilvēkam. Šī persona atgādinās par sevi kādā ļoti nepiemērotā brīdī. Tev nāksies viņam dot diezgan konkrētu atbildi, kas, iespējams, šo cilvēku aizvainos vai radīs viņā dusmas. Iespējams, vēlāk tev atkal nāksies skaidroties un censties attaisnot savus vārdus un domas.

 

 

Jaunava

Šodien tev nevajadzētu nodoties nekādiem kulinārajiem eksperimentiem. Tavs kuņģis un zarnu trakts tev būs par to pateicīgi. Jo īpaši nevajadzētu aizrauties ar ātrajām uzkodām. Mēģini līdz minimumam ierobežot savu ēdienu sarakstu šodien un centies izvēlēties veselīgu, kvalitatīvu pārtiku. Viegls un sabalansēts uzturs ir tas, ko vajag tavam ķermenim. Pārliecinies, lai uzņem arī pietiekami lielu daudzumu ūdens.

 

 

Svari

Šodien tu vairāk vēlēsies pārdomāt to, kas notika vakar. Analizējot savu personīgo dzīvi, tu nevarēsi nevienam palīdzēt, taču, iespējams, daudz ko sapratīsi. Tu sapratīsi, kas ir pieļautās kļūdas, piemēram, romantiskajā sfērā un apdomāsi to labošanas iespējas. Ja laiks atļauj, ieteicams pievērsties savam iecienītākajam hobijam.

 

 

Skorpions

Šodien tu vairāk uzmanības pievērsīsi dažādiem cilvēkiem, jo īpaši pamanīsi sev tīkamus un simpātiskus cilvēkus, kurus novērtēsi kā savus potenciālos partnerus. Iespējams, tava rīcība būs kā atriebība tam, ka tavs pašreizējais partneris kādu laiku ir izturējies diezgan vienaldzīgi pret tevi. Pielūko, ka to nezina tie cilvēki, kuriem tu izrādi uzmanību un tu vari tikt pārprasts.

 

 

Strēlnieks

Tavas šīs dienas galvenās problēmas būs laikapstākļi. Tu pēkšņi sajutīsies pavisam neapmierināts ar to, ka izskatās, ka ziema pat netaisās atkāpties un tas, ka laiks ir tieši tāds un ne citāds, tev atņems daudz spēka. Palīdzēt var tavu pagājušajā vasarā uzņemto fotogrāfiju aplūkošana. Un, kas tevi šodien kavē apdomāt savus nākamās vasaras plānus? Ja pievērsīsies tam, tu, visticamāk, aizmirsīsi par nomākto garastāvokli un pašreizējiem laikapstākļiem. Taču, iespējams, radīsies jautājums – kā nopelnīt papildus līdzekļus atvaļinājumam?

 

 

Mežāzis

Iespējams, šodien tevi pārsteigs negaidīti ciemiņi. Kad saņemsi zvanu un sapratīsi, ka pie tevis kāds ieradīsies, steigsi veikt uzkopšanas darbus mājās, lai pats justos apmierināts ar vidi, kādā uzņem ciemiņus. Diemžēl tu tam iztērēsi visu savu enerģiju, tāpēc nevarēsi pilnībā izbaudīt šo cilvēku klātbūtni. Tiklīdz visi dosies projām, tu spēsi domāt vienīgi par miegu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu vairāk pievērsīsies domām par savu nākotni un iespējām. Šis jautājums neparādīsies tavā dienaskārtībā nejauši. Iespējams, uzzināsi, ka tavā darba vietā paredzēts atlaist vairākus cilvēkus. Baidoties kļūt par vienu no viņiem, tevi, iespējams, pārņems visai pesimistiskas domas. Neuztraucies par to! Tā vai citādi – ja būs lemts, ka tev pašreizējais darbs jāpamet, tu spēsi atrast vietā citu, kas, iespējams, tev būs pat piemērotāks.

 

 

Zivis

Šodien tev nevajadzētu pakļauties negatīvismiem, kas notiek apkārt. Katram cilvēkam ir savas „melnās” dienas un tu neesi izņēmums. Lai tu varētu būt mierīgāks, nebaidies ņemt talkā elpošanas vingrinājumus un vakarā izbrīvē laiku, lai ļautos pilnīgai atpūtai un relaksācijai. Ja iespējams, apmeklē baseinu vai ieej aromātiskā vannā un klausies savu iemīļotāko mūziku.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan prieka vēsts “Lidl” veikalu cienītājiem
Nākamais rakstsVisdziļākā līdzjūtība ģimenei… Atrasts Lielajā Juglā noslīkušais puisītis