Aktualizēsies dažādi jautājumi romantiskajā dzīvē. Iespējams, daļa vēlēsies ļauties flirtam. Kopumā dienas enerģētika būs pozitīva. Izbaudi šo dienu. Pārmaiņas mīlas dzīvē nāks tikai par labu. Velti laiku sarunām ar sev tuviem cilvēkiem.

 

 

aunsAuns

Labvēlīga diena sev nozīmīgu projektu uzsākšanai. Būsi izdevīgā situācijā sabiedrībā. Gaidāma izaugsme, kuru priekšniecība var arī nepamanīt. Piemērots laiks harmoniskām sarunām un savu biznesa iespēju izskatīšanai. Jo vairāk darīsi, jo vairāk varēsi izdarīt. Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

 

versisVērsis

Šodien uzņemsies novērotāja lomu, kas palīdzēs gūt lielāku sapratni par to, ko un kā turpmāk darīt. Izmanto šo dienu pārdomām un meditācijām. Nesatraucies, ja jūties pārāk distancēts no apkārtējās sabiedrības –tas ir pārejoši. Tava krāsa šajā dienā – zaļā.  

 

 

dviniDvīņi

Šī diena tev būs veiksmīga teju visās dzīves jomās. Īpaši zvaigznes tevi lutinās mīlestības un karjeras jautājumos. Būsi visai romantiskā noskaņojumā. Ļauj saviem sapņiem pārvērsties par realitāti. Izmanto iespēju kļūt par to, par ko allaž esi vēlējies kļūt.

 

 

vezisVēzis

Piemērota diena jaunu zināšanu apguvei. Situācija karjerā var mainīties visai strauji un, diemžēl, ne par labu tev. Laiks pārmaiņām un izaugsmei. Vari saņemt neparedzētus jaunumus saistībā ar darbu vai privāto dzīvi. Nebaidies pieņemt izaicinājumus. Tava krāsa šajā dienā – sarkanā.

 

 

lauvaLauva

Tev priekšā ir brīnišķīga diena. Tu esi soļa attālumā no kaut kā jauna savā dzīvē, kas var izrādīties arī kaut kas liktenīgs. Būsi ekspresīvas enerģijas pārņemts. Esi atklāts un patiess pret apkārtējiem. Uztver apkārt notiekošo viegli un ar humora izjūtu. Dziedi, dejo, ļauj sev izpausties!

 

 

jaunavaJaunava

Šodien jutīsies nedaudz izsists no sliedēm. Būsi apmaldījies savās domās, līdz ar to būs visai grūti pieņemt lēmumus. Lieliski palīdzēs meditācijas, kā arī atslēgvārds uz panākumiem būs – pacietība. Nenoliedzami, šajā dienā tā tiks pamatīgi pārbaudīta.

 

 

svariSvari

Lieliska diena romantiskajā dzīvē. Gaidāmas dažādas pārmaiņas, kuras var ne visai labi saskanēt ar tavām vēlmēm un vajadzībām. Velti laiku sīku detaļu izpētei. Neatstāj bez uzmanības arī karjeru un finanšu jomu – var gadīties, ka saņemsi kādu brīnišķīgu iespēju.

 

 

skorpionsSkorpions

Šajā dienā ieteicams būt gatavam dažādu šķēršļu pārvarēšanai. Būsi enerģijas pilns, taču neizdosies to visu lietderīgi izmantot. Sevišķu uzmanību prasīs finanšu jautājumi. Atceries, ka spēks ir zināšanās un dari visu, kas vajadzīgs, lai varētu justies spēcīgs. Pieņem izaicinājumus – tie palīdzēs tev kļūt zinošākam un pieredzes bagātākam.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Gatavojies lidojumam – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Izplet savus spārnus un sajūti brīvību. Tas tev patiesi nepieciešams pēc pēdējās pāris nedēļās un dienās piedzīvotā. Lai gūtu panākumus, ir krietni jāpapūlas, sevišķi, ja vēlies savus mērķus sasniegt patstāvīgi, bez citu palīdzības. Šodien jutīsi nelielu atvieglojumu. Dienas putns – ērglis.

 

 

mezazisMežāzis

Šodien apkārt valdīs mīlestības pilna enerģija. Gaidāmi pārsteigumi romantiskajā dzīvē, no kuriem nevarēsi izvairīties. Labvēlīgs laiks randiņiem un jaunu cilvēku iepazīšanai. Iespējams, sastapsi kādu, kurš apgriezīs tavu dzīvi ar kājām gaisā. Tava krāsa šajā dienā  – zaļā.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Tev priekšā ir harmonijas piepildīta diena. Sirdī notiekošais būs harmonijā arī ar tavu prātu. Katra tava doma un ideja atbildīs tavām patiesajām emocijām un veiksmīgi spēs materializēties. Ļauj sev izpausties un izbaudi šo dienu.

 

 

 

zivisZivis

Šodien valdošā enerģija būs visai dziedējoša. Labvēlīgs laiks dažādu publisku pasākumu apmeklēšanai un organizēšanai. Uzpošanās liks uzmirdzēt tavai pašpārliecinātībai. Gaidāma izaugsme un jaunas iespējas dažādās dzīves jomās, sevišķi mīlestībā. Tavs dzīvnieks šajā dienā – ūdrs.  

 

Lai tev viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgā avārijā Beļģijā dzīvību zaudējuši divi latvieši
Nākamais rakstsSeriāla “UgunsGrēks” zvaigznei jāstājas tiesas priekšā