Šī nebūs labākā diena, lai mācītos no kāda cita cilvēka gūtās pieredzes. Pat, ja tu mēģināsi rīkoties pēc gudra, pieredzējuša cilvēka ieteikumiem, nav teikts, ka tev izdosies izdarīt visu tik labi. Centies šodien sevi padarīt pēc iespējas individuālāku. Šodien vislabāk pievērsties savu personīgo spēju un vaļasprieku attīstīšanai.

 

Auns

Auns šodien nebūs pārāk spēcīgs analīzē un aprēķinos. Ja tavs darbs ir cieši saistīts ar kādu no iepriekš minētajiem, vēlreiz un vēlreiz pārbaudi paveikto, lai izvairītos no lielām nepilnībām/kļūdām. Ja ir iespējams, ieteicams vispār atturēties no šādām darbībām šodien. Ja nav steigas un pārlieku daudz darāmo darbu, velti laiku sev un ļaujies liktenim, jo tas šodien solās būt tev īpaši labvēlīgs.

 

 

Vērsis

Šodien tev ieteicams atslābināt savas emocijas un atpūsties. Ja tu šodien liksi lietā savas garīgās rezerves, ticams, ka tiksi pakļauts nopietnam stresam. Tiesa, tev nebūs dižu iemeslu bažām, panika vai tai līdzīgs stāvoklis var rasties tavas bagātīgās iztēles dēļ. Centies izvairīties no sarežģītām domām un neatbildamiem jautājumiem un sazinies tikai ar cilvēkiem, kuri dzīvi uztver viegli un dabiski. Tev jāmācās pasauli un dzīvi uztvert tieši tā, kā to dara viņi!

 

 

Dvīņi

Šodien tev nevajadzētu paļauties uz to, ka viss ir tikai likteņa rokās. Lai tava dzīve mainītos uz labo pusi, tev vajadzēs cītīgi strādāt un, kas svarīgākais – saprast, noteikt, kas ir tavas galvenās vērtības. Ja vēl neesi gatavs ar visām četrām mesties darbos, vienkārši apsver savas prioritātes. Padomā par to, kas tev ir vissvarīgākais, lai tu varētu veidot harmonisku privāto dzīvo un gūt panākumus karjerā. Visu iepriekšminēto apvienojot, tu spēsi gan organizēt savu laiku, gan gūt panākumus.

 

Vēzis
Šodien varēsi iesaistīties jaunā un radošā attīstības procesā. Ticams, ka varēsi strādāt kopā ar profesionāli. Tikai viena nianse varētu traucēt – šī cilvēka neticami smagais un sarežģītais raksturs. Tev būs jācenšas pielāgoties, lai jūs varētu kopā strādāt. Viss būs atkarīgs no tevis. Ja visu darīsi pacietīgi un labi, šis cilvēks būs ne tikai labs sabiedrotais, bet arī draugs.

 

 

Lauva

Šodien tev vajadzētu pāris stundas, ko pavadīt vienīgi ar savām domām. Tu nevarēsi pilnvērtīgi plānot savu turpmāko dzīvu, ja nesakārtosi savas domas un mērķus. Lai neviens neiejauktos tavā pašanalīzē, izslēdz telefonu, neaplūko sociālos tīklus – nododies vienkārši pats sev. Ir labas izredzes, ka šodien gūsi vairākus svarīgus secinājumus.

 

 

Jaunava

Ticams, ka šodien tevi pārņems vēlme kaut ko mainīt savā ikdienā un dzīvesveidā. Tev būs apnicis visu laiku pakārtoties kādam citam (vai vairākiem). Tiesa, ja tev ir attiecības, tev nevajadzētu nekādus maiņas plānus kalt vienatnē. Tici – ja jautāsi, saņemsi arī atbildes un, ja lūgsi palīdzību – cilvēki, kuri tevi novērtē, tev neatteiks. Neļaujies slinkumam! 

 

Svari

Svari pavadīs šo dienu, meklējot jaunu stilu. Ja tev ir grūtības šo problēmu atrisināt pašam, meklē un uzrunā profesionāļus. Tomēr neļauj stilistam, ar kuru sadarbojies, izdarīt pārlieku lielu spiedienu uz tevi. Tavs galvenais mērķis ir mainīt sevi uz labo pusi, ieviest ko jaunu, nezaudējot savu gaišo personību. Iespējams, labākais stilists tev būs draugs, vecāki vai kāda cita persona, kura tevi labi pazīst. 

 

Skorpions

Šodien tevi daudz interesēs dažādas finanšu lietas. Iespējams, tas būs tādēļ, ka tu vēlēsies iegādāties kādu dārgu lietu, taču sapratīsi, ka šobrīd to nevari. Ja tu pārstāsi koncentrēties tikai uz to, iespējams, tavs partneris vai kāds no radiniekiem vakarā nāks klajā ar kādu brīnišķīgu piedāvājumu. Ja jauko ziņu pienesējs būs tava partneris, ticams, ka runa būs par algas pielikumu.

 

 

Strēlnieks

Šodien tu būsi ļoti gudrs un apdomīgs attiecība uz priekšniecību. Ticams, ka tas tāpēc, ka, dzirdot neobjektīvu kritiku no viņa, tu sapratīsi, ka ir pamatīgi sabojāts tavs garastāvoklis, kas draud ietekmēt arī tavas attiecības, piemēram, ģimenē. Vislabāk ir uzaicināt šo cilvēku uz sarunu un aci pret aci izrunāt visu. Sarunā pierādīsies, ka patiesībā viņš ir pavisam vienkāršs cilvēks, kura uzskati patiesībā ir ļoti līdzīgi tavējiem.

 

 

Mežāzis
Šodien īpaši rūpīgi jāattiecas pret profesionālajiem pienākumiem. Iespējams, tu it visā saskatīsi kādus zemūdens akmeņus un/vai konkurenci. Iespējams, tev vajadzēs rīkoties savtīgi, lai sasniegtu savus mērķus un gūtu panākumus. Visticamāk, tas izdosies, taču neradīs laimi un apmierinājumu personiskajās attiecībās. Tu riskē zaudēt draugus, kuri tev radušies kolēģu vidū. Padomā vai tas ir tā vērts.

 

 

Ūdensvīrs
Ticams, ka šodien tev nāksies nostāties pret sava drauga ieteikumiem un uzskatiem. Iespējams, tas notiks kādas personas dēļ, jo tu vēlēsies uzsākt aktīvāku komunikāciju ar cilvēku, kuru pazīsti vien dažas dienas, bet tavs draugs jau zina viņu vairākus gadus. Tomēr šoreiz vajadzētu uzticēties drauga, jo, visticamāk, viņam būs taisnība. Neriskē ne ar vienām attiecībām šīs situācijas dēļ.

 

 

 

Zivis

Šodien nekas un neviens netraucēs tev pievērsties lietām, ko tu uzskati par prioritārām. ja iespējams, sazinies ar sev tuviem cilvēkiem, ar kuriem tev nav komunikācija ik dienu. Iespējams, tev radīsies doma par kāda pārsteiguma uzorganizēšanu – rīkojies! Pavadi laiku ar mīļoto un velti uzmanību tikai šim cilvēkam.  

 

Lai lieliska tev šī diena!

 

Iepriekšējais raksts“Latvijas pasts” nāk klajā ar nepatīkamu ziņu
Nākamais rakstsVīrs Elīnai Didrihsonei par dēla dāvāšanu pateiksies ļoti īpašā veidā