Auns

Šodien kalsi plānus savas finansiālās labklājības uzlabošanai. Šajā sakarā nāksies gan saskarties ar nelieliem sarežģījumiem, kuru dēļ var neizdoties realizēt savu ideju. Lai viss izdotos kā iecerēts, griezies pēc palīdzības pie kāda profesionāļa konkrētajā jomā. Viņa sniegtās konsultācijas tev būs noderīgas gan tagad, gan vēlāk.

 

 

Vērsis

Šodien dosies kādā aizraujošā izbraukumā. Tajā tev kompāniju sastādīs cilvēks, kuru neesi saticis ilgāku laiku. Pārrunājot šo un to, tai skaitā jaunumus jūsu katra dzīvē, laiks nemanāmi palidos. Vēl vairāk pozitīvu emociju sagādās nokļūšana galamērķī. Nokļūsiet apbrīnojami skaistā vietā, kura līdzinās paradīzei un, no kuras nevēlēsieties doties prom.

 

 

Dvīņi

Šodien ar aizdomām klausīsies partnera teiktajā. Tās pastiprināsies, kad uz tava mīļotā telefonu atnāks mīlestības apliecinājums īsziņas veidā. Tu to nejauši izlasīsi un viss kļūs skaidrs. Ja patiesi pieķersi partneri melos, tava attieksme pret viņu radikāli mainīsies. Iespējams, pat būsi gatavs uzreiz meklēt sev citu sirdsāķīti.

 

 

Vēzis

Šī diena tevi pārsteigs ar savu vienkāršību. Tā aizritēs bez sarežģījumiem un drāmām. Šajā gadījumā brīvdienu scenārijs nebūs arī pārlieku parasts vai banāls. Vakarā dosies uz kādu kultūras pasākumu, kur tiksies gan ar draugiem, gan kādu savu simpātiju. Izrādīsies, ka cilvēks, uz kuru met acis, ir ļoti talantīgs un tas tavās acīs padarīs viņu vēl pievilcīgāku.

 

 

 

Lauva

Šī diena tev paliks atmiņā ilgāk, nekā citas visai ierastas sestdienas. Daudz enerģijas patērēsi darbam un dažādiem pienākumiem mājās. Patiesi izbaudīt varēsi vakaru. Pavadīsi to mājās, kopā ar labāko draugu. Uzrīkosiet nelielu ballīti, kuras laikā gan jūs, gan pārējie tās apmeklētāji, jutīsieties pilnībā brīvi. Ļausieties dejām, dziesmām, smiekliem, aizraujošām sarunām, gan arī saspringtām diskusijām.

 

 

 

Jaunava

Šodien būsi noguris no krasajām emocionālajām svārstībām. Lai arī tevi pašu tas tiešā veidā neskars, tavu tuvinieku un draugu noskaņojums svārstīsies no viena grāvja otrā. Ieteicams šo dienu pavadīt vienatnē. Palasi kādu sev saistošu grāmatu, noskaties filmu, kuru sen jau vēlējies noskatīties un ļauj izpausties savam radošajam garam.

 

 

 

Svari

Šodien dosies uz vairākām vietām, kuras būs visai populārās pretējā dzimuma apmeklētāju vidū. Visi noraudzīsies uz tevi ar milzu interesi, kas, protams, tevi glaimos. Lai nu kā, necenties atrast mīlestību – viss, uz ko vari cerēt ir īslaicīgs romāns. Vienīgā vieta, kur šodien vari doties patstāvīga partnera meklējumos, ir internets. Neatsakies no komunikācijas ar svešinieku, kurš tevi šodien uzrunās sociālajos tīklos.

 

 

Skorpions

Šodien ieteicams pirms došanās ceļā rūpīgi pārbaudīt savas automašīnas tehnisko stāvokli. Pastāv riks, ka saskarsies ar kādu nelielu atgadījumu izbraukuma laikā. Ja tavas zināšanas par un ap mašīnām nav spēcīgas, konsultējies ar savu auto mehāniķi. Citas problēmas šajā dienā nav gaidāmas tādēļ, ja vien būsi piesardzīgs auto jautājumā, tev priekšā ir izdevies un interesants brauciens.

 

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams netēlot varoni. Neviens nespēs pienācīgi novērtēt tavus cēlos žestus. Labākajā gadījumā tiksi nosaukts par ekscentriķi, kurš kaut kādu iemeslu dēļ uzsācis cīņu ar vējdzirnavām. Velti šo dienu tikai un vienīgi sev, darot to, kas nāk par labu gan tavam prātam, gan ķermenim. Ja vēlies apvienot patīkamo ar lietderīgo, dodies uz fitnesa zāli kāda dzīvesgudra drauga kompānijā.

 

 

Mežāzis

Šodien pabeigsi darbu pie kāda personīga, ar savu māju un mājsaimniecību saistīta projekta. Cilvēki uz tevi raudzīsies ar pārsteiguma pilnām acīm. Viņi apbrīnos ne vien tavu profesionalitāti, bet arī veiksmīgo gala rezultātu. Neesi pārsteigts, ja kāds palūdz tev realizēt līdzīgu projektu arī viņa mājās. Iespējams, būsi atradis hobiju, ar kuru palielināt arī savus ienākumus.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu pavadīsi darbā. Uz to uzstās tavs priekšnieks. Viņš pamodinās tevi agri no rīta ar telefona zvanu, pēc kura steigsies uz savu darba vietu. Tas raisīs neapmierinātību tavos ģimenes locekļos, jo nāksies atcelt visus kopīgos plānos. Tavi tuvinieki nomierināsies vien tad, kad informēsi viņus, ka šodien veiktais darbs ienesīs vērā ņemamus ienākumus ģimenes budžetā.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams neļaut apkārtējiem sevi traucēt sev svarīgos darbos. Agri no rīta sastādi detalizētu plānu šai dienai. Ja to neizdarīsi, pastāv risks, ka pavadīsi lielāko dienas daļu nelietderīgi. Vakarā varēsi pievērsties pilnvērtīgai atpūtai. Noorganizē nelielu izbraucienu ģimenes locekļu kompānijā un sazinies vai apciemo savus vecākus.

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsMelnkalne: šarms, kas neizbēgami savaldzina katru tās viesi
Nākamais rakstsSkumja ziņa: Diemžēl pazudusī jūrmalniece atrasta mirusi