Šī var izrādīties diezgan drudžaina diena. Tev var sākt trūkt pašapziņas. Iespējamas dažas vilšanās, kas var sekmēt grūtsirdību. Ļoti ticams, ka radīsies sajūta, ka nespēj paveikt daudz, ka šķēršļi ceļā uz uzvaru ir pārāk lieli. Nomierinies un centies izvairīties no apātijas. Tā vietā veic objektīvu, detalizētu situācijas pārskatu.

 

auns-mil-horAuns

Dienas sākums ir nelabvēlīgs jauniem centieniem. Tāpat šajā dienā var attīstīties problēmas ar veselību. Vari nonākt satiksmes sastrēgumā. Tāpat pastāv iespējamība, ka piedzīvosi profesionālās neveiksmes un fundamentālas domstarpības ar priekšniecību vai kolēģiem. Zvaigznes uzsver, ja meklē darbu, šodien nav ieteicams dodies uz interviju.

 

versis-mil-horVērsis

Disciplīna un pienākuma apziņa būs vislabākā atbalsta sistēma visas dienas garumā. Pirmajā tās pusē iespējami finansiāli zaudējumi un daži citi ierobežojumi. Šajā periodā ļoti ticamas nepilnības mīlestības jautājumos, problēmas ar bērniem un izmaiņas atvaļinājuma plānā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Rīts būs intensīvākā dienas daļa, jo īpaši tiem, kuri dzimuši jūnija vidū. Šajā dienā tev vajadzētu labāk atturēties no izmaiņu ieviešanas tavās mājās un profesionālajā dzīvē. Vari atsvešināties no kādas labi pazīstamas vides un vecākiem. Visticamāk, šodien apjautīsi, ka tevi ļoti ietekmē apkārt notiekošais. Garastāvoklis var bieži mainīties.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka šodien no rīta nav ieteicams doties izbraucienā vai sākt jebkāda veida sarunas. Neīsteno arī grūtus darbus. Tajā pašā laikā, neko nedarot un vainojot vien savu slinkumu un apstākļu sarežģītību,  nepanāksi vēlamo risinājumu. Šī ir diena, kad jārīkojas paļaujoties uz saviem uzskatiem par vislabāko rīcību.

 

 lauva-mil-horLauva

Organizēšanas, plānošanas un taupības pasākumu ievērošana ir ieteicama no rīta. Zvaigznes norāda, ja nebūsi pietiekami uzmanīgs, vari ciest finansiālus zaudējumus un pieredzēt domstarpības ar saviem draugiem. Šajā dienā ir ieteicams uz laiku atturēties no pirkumiem un naudas tēriņiem vispār.


jaunava-mil-horJaunava

Pirmā dienas puse var izrādīties nopietnu pētījumu periods, it īpaši, ja esi dzimis septembra vidū. Profesionālo problēmu varbūtība strauji pieaugs. Uz taviem pleciem var gulties liela atbildība: piemēram, pabeigt kādu svarīgu projektu, savlaicīgi izpildīt darījuma nosacījumus vai analizēt nesenu notikumu rezultātus.

 

svari-mil-horSvari 
Pirmā dienas puse būs aizņemta ar svarīgiem jautājumiem. Tavu veselības stāvokli var pasliktināt kādu hronisku slimību saasināšanās, spēku izsmelšana, negatīvas izjūtas vai bailes. Pēcpusdienā psiholoģiskā atmosfēru ap tevi kļūs daudz mājīgāka un patīkamāka.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tava attieksme un nodomi var nebūt stabili. Tev biežāk nekā parasti var nākties aizdomāties par tālāku nākotni. Radīsies īpaša apņēmība censties īstenot unikālus plānus. Šīs dienas sākumā neatkarīgi no tā, ko veiksi, visticamāk, nāksies piedzīvot vilšanos.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka dienas sākumu vislabāk veltīt darbam. Rīta stundas būs īpaši grūtas, ja esi dzimis decembra vidū. Iespējams piedzīvot laika trūkumu vai atsavināšanos starp tevi un kādu nozīmīgu cilvēku, kas radīs pamatīgas sirdssāpes.  

 

mezazis-mil-horMežāzis

Neskatoties uz dažiem iespējamiem šīs dienas sarežģījumiem, tās  sākums būs visai produktīvs. Darbības būs daudz efektīvākas, ja tava dzimšanas diena ir janvāra vidū. Tavas stratēģijas pamatā var būt miers un pacietība, nevis aktivitāte. Tomēr šāda notikumu uzlūkošana var vairs nedarboties pēcpusdienā.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Dienas sākumā var būt sajūta, ka visa pasaule ir nostājusies pret tevi. Vari piedzīvot asu kritiku, cilvēku atteikumu palīdzēt vai aukstumu un atsvešināšanos no tiem, kuri tev sirdij ir īpaši tuvi. Zvaigznes mudina pagaidīt līdz vakaram, kad viss var  mainīties. Tomēr kamēr gaidi, pārskati savu spēju patiesos apmērus. Vai nepārvērtē savus spēkus?

 

zivis-mil-horZivis

Tavas attiecības ar ārpasauli šajā dienā nevarēs nodēvēt par vienkāršām. Planētas uzsver, ka, jo vairāk būsi ieinteresēts vienlīdzīgā sadarbībā, palīdzībā,  konsultācijās un harmoniskās attiecībās ar laulāto draugu, jo mazāka būs tava neapmierinātība ar esošo šīs dienas situāciju.

 

Veiksmīgu dienu!  

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav patīkamu ziņu par laiku turpmāk – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsSinoptiķim Bricim jaunas ziņas par laiku šonedēļ un turpmāk