Auns

Šodien ieteicams meklēt padomu pie pieredzējušākiem kolēģiem. Pateicoties viņu atbalstam, tev ātri izdosies pabeigt projektu, pie kura šobrīd strādā un tas tev atnesīs arī iespēju cerēt uz paaugstinājumu amatā. Vakarā ļaujies laiskai atpūtai, lai atgūtu garajās darba stundās zaudēto enerģiju. Iespējams, tavs labākais sabiedrotais būs kāda izglītojoša grāmata.

 

 

Vērsis

Šodien uzzināsi par kāda īpaša cilvēka patiesajiem nodomiem. Saņemsi informāciju no trešās personas, ka cilvēks, kurš tev šķita simpātisks un, ar kuru vēlējies saistīt savu dzīvi, patiesībā rīkojas savtīgu nolūku vadīts. Dzirdot šo, izjutīsi milzu vilšanos, taču visai ātri savāksi sevi rokās un nolemsi, ka sodīsi šo nekrietno cilvēku, spēlējot līdzi viņa izstrādātajai spēlei, lai kādā brīdī negaidīti pamestu.

 

 

Dvīņi

Šodien jutīsies kā cīnītājs. Pieteiksies dalībai kādā prestižā projektā, kurā pieteikušies arī pāris izcili profesionāļi konkrētajā jomā. Rezultātā, priekšnieks nolems, ka tu esi vispiemērotākais kandidāts šīs komandas menedžera lomai. Protams, tas sagādās milzu prieku, taču paturi prātā, ka šī uzvara tev izmaksās visai dārgi. Cilvēki, kuri palika aiz tevis, būs vīlušies šajā rezultātā un iepriekš draudzīgās saites, kas jūs vienoja, tiks pārrautas.

 

 

Vēzis

Šodien pārsteigsi savu vislielāko sāncensi ar savu attieksmi. Turot viņu aizdomās par negodprātīgu rīcību, uzsāksi mierīgu dialogu. Šī piesardzība palīdzēs tev izvairīties no veselas jūras problēmu. Tavs pretinieks sapratīs, ka nevar turpināt rīkoties tā, kā līdz šim, savukārt tu saglabāsi savu reputāciju nemainīgi augstu. Iespējams, ka profesionālajās aprindās pat tiksi saukts par īpaši talantīgu speciālistu, kas nozīmē, ka situācija galu galā būs atrisinājusies tev par labu.

 

 

Lauva

Šodien būsi visai sašļucis. Visu dienu uzvedīsies kā mutuļojošs vulkāns, kurš gaida brīdi un iemeslu, lai eksplodētu. Kāds no taviem kolēģiem nespēs saprast tavu agresīvo attieksmi, kā rezultātā tu nejauši pār viņu pārgāzīsi visas savas negatīvās emocijas. Par laimi, jau drīz spēsi savākt sevi grožos un šis incidents neatstās nekādas nepatīkamas sekas.

 

 

Jaunava

Šodien iegūsi jaunu profesionālo perspektīvu. Tavos nākotnes plānos iekļausies ne tikai veiksme finanšu jomā, bet arī citas lielas uzvaras, kuras var iegūt tikai un vienīgi sūri, smagi strādājot. Tas būs tā vērts, tādēļ aizmirsti par visu pārējo un izmanto savu dārgo laiku darbam. Ja nepieciešams, izslēdz mobilo telefonu, lai zvani no ģimenes un draugiem netraucē tev ceļā uz spožas karjeras nākotni.

 

 

Svari

Šī diena neizcelsies ar produktivitāti. Miega trūkuma dēļ, meklēsi īsākos un vienkāršākos veidus, kā “novilkt” šo dienu. Pat darbs pie visvienkāršākā projekta var prasīt vairāk laika, nekā parasti un iemesls tam būs gan iepriekš minētais nogurums, gan kolēģu bezgalīgie stāsti par to, kā viņi aizvadījuši atvaļinājumus vai brīvdienas. Ja vēlies iesaistīties diskusijās, pastāsti kolēģiem katru detaļu par to, ka un kāpēc nepaguvi gana izgulēties.

 

 

Skorpions

Šodien saņemsi aizraujošu piedāvājumu finanšu jomā. Pirms sniedz galējo atbildi, centies saskatīt visus iespējamos trūkumus tajā, kuru dēļ konkrētais projekts varētu izgāzties. Pastāv iespēja, ka pēc padziļinātas projekta analīzes raudzīsies uz to, kā pavisam nepabeigtu ideju, kuras realizēšanai nepieciešami vairāki būtiski uzlabojumi. Ja esi pārliecināts, ka to veikšana ir tev pa spēkam, vari piedāvāt savus pakalpojumus idejas autoram.  

 

 

Strēlnieks

Šodien ļoti lēnām risināsi dažādus personīgās dzīves jautājumus. Pastāv risks, ka ļausi no savas dzīves aiziet cilvēkam, bez kura savu ikdienu iepriekš nevarēji pat iedomāties. Tas gan nenotiks, ja laikus spēsi apslāpēt jūsu starpā izcēlušos konfliktu. Ja nē, dari visu, kas tavos spēkos, lai atturētu šo personu no došanās prom. Atceries, ka tiklīdz viņš būs aiztaisījis aiz sevis durvis, tu viņu vairs nekad neredzēsi.

 

 

Mežāzis

Ieteicams šo dienu veltīt tam, lai atgūtos pēc saspringtajām darba dienām. Izvēlies vienu konkrētu uzdevumu vai darbu, ko veikt šajā dienā un mierīgi, nesteidzoties to izpildi. Vakarā ļaujies relaksācijai. Dod priekšroku atpūtai mierā un klusumā, nevis draugu kompānijā. Vari lasīt, paskatīties kādu TV pārraidi vai atrast citu aktivitāti savās mājās.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu pavadīsi harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli. Tev būs uzticēts darbs pie kāda interesanta un ļoti saistoša projekta. Tavs sabiedrotais šajā darbā būs tavs labākais draugs, kas padarīs pienākumu pildīšanu vēl patīkamāku. Lai nu kā, ieteicams projekta ietvaros domāt tikai un vienīgi par veicamo darbu, nevis citām jūsu kopīgajām interesēm. Pretējā gadījumā pastāv risks, ka laiku pavadīsiet neproduktīvi.

 

 

Zivis

Šīs dienas notikumi tevi ieraus piedzīvojumu virpulī. Iespējams, apsvērsi pat iespēju darīt ko pretlikumīgu. Ja tā, tad vispirms padomā par iespējamajām sekām, kuras var būt ļoti, ļoti skumjas. Labāk atsakies no domas par šo bīstamo piedzīvojumu un atrunā no dalības tajā arī savu labāko draugu. Ja abi vēlaties kļūt bagāti, tad sāciet meklēt legālas iespējas, kā palielināt savus ienākumus.

 

 

Lai tev jauka diena!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām APRĪLIS būs īpaši veiksmīgs
Nākamais rakstsVairums priecājas par ierobežojumu atcelšanu