Stiprāko zodiaka zīmju pārstāvjiem vajadzētu uzmanīties, lai pārliecību neliek lietā pārāk daudz un neizrok paši sev bedri, savukārt ne tik spēcīgās zīmēs dzimušajiem ieteicams pasmelties pašpārliecību, drosmi un pielietot to savā labā.

 

auns-mil-horAuns

Auniem vajadzētu pievērst uzmanību tam, kā viņi attiecas pret apkārtējiem. Šajā zīmē dzimušajiem ir tendence iet pāri līķiem, lai sasniegtu savu mērķi. Lai gan šāda mērķtiecība dažkārt ir nepieciešama, lai tiktu pie vēlamā rezultāta, atceries, ka arī apkārtējie cilvēki šajā procesā vairāk vai mazāk tiek iesaistīti un pozitīva attieksme pret citiem nākotnē tev var nākt tikai par labu.  

 

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vēršiem šodien vajadzētu domāt ārpus rāmjiem. Tu esi tendēts iegrimt rutīnā, kas nav nekas slikts, taču ikvienā rutīnā var ievest mazākas vai lielākas jaunas vēsmas, lai izkrāsotu savu ikdienu. Lieliska diena, lai izmēģinātu ko ārpus ierastā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi šodien sajutīsies pārliecinātāki un drosmīgāki kā parasti, ko arī vēlams izmantot. Ja nākas saskarties ar cilvēkiem, kuri bieži vien sagādā tev nepatikšanas vai noniecina, šī būs lieliska diena, lai stātos tiem pretī ar augstu paceltu galvu.  

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem ieteicams apkārtējo acīs saglabāt uz ģimeni orientētas personības tēlu, taču, esot divatā ar partneri, ļauj vaļu kaislei. Tev ir tuva tava ģimene, taču atceries, ka tuvība var tikt realizēta dažādās lietās un kontekstos.

 


lauva-mil-horLauva

Veiksmīga diena Lauvām. Ierasti tev problēmas sagādā tevī iezagusies nedrošības sajūta, taču šodien tā tevi neapmeklēs. Iespējams, būs kādi sarežģījumi komunikācijā ar citiem, bet tie būs nelieli. Ja koncentrēsies uz darāmo darbu, tad diena paies mierīgi, bez starpgadījumiem.

 


jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām gaidāma ļoti produktīva diena. Parasti gan tev ar to tāpat nav problēmu, taču šodien jutīsies īpaši uzlādējies un enerģijas pilns, kas palīdzēs tev aizvadīt veiksmīgu darba dienu.

 

 

svari-mil-horSvari

Svari šodien būs ietekmīgi runātāji. Lai gan arī ikdienā mēdz būt daiļrunīgs, dažkārt izsakies pārlieku divdomīgi, lai tevi saprastu vai arī tevi sadzird visi, izņemot tava mērķauditorija. Šodien saki visu, kas uz sirds un, lai arī kuras ausis to sadzirdēs, tas nāks tev tikai par labu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem vajadzētu vairāk laika veltīt sev svarīgām lietām. Tu esi kaislīgs cilvēks, ar savām raizēm un rūpēm. Dažkārt personīgās lietas un sajūtas ikdienas skrējienā atstāj novārtā, taču šodien tev būs pietiekami daudz laika, lai varētu pievērsties arī to sakārtošanai.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu pievērsties savām interesēm un garīgai attīstībai. Tu esi teicams darbinieks un proti arī atrast laiku sev, taču bieži vien ignorē vēlmi izglītoties, iemācīties ko jaunu. Velti laiku jaunu zināšanu apguvei.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem laba diena sarunām ar priekšniecību. Tu vienmēr esi ieinteresēts doties augšup par karjeras kāpnēm, taču tas ir grūti izdarāms, ka nekad neatstāj savu darba vietu un/vai baidies runāt ar augstāk stāvošām personām. Iespējams, šodien veiktas pārrunas var nest pozitīvus jaunumus karjeras jomā.

 


udensvirs-mil-hor
Ūdensvīrs

Ūdensvīri allaž ir kāri pēc pozitīvām pārmaiņām sev apkārt. Mērķis lielisks, taču tu mēdz rīkoties pārāk steidzīgi, kā rezultātā citi nespēj tikt tev līdz. Realizē iecerēto, veltot vairāk laika tam, lai ieklausītos citos.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivīm ieteicams darīt to, kas pirmais iešaujas prātā no rīta pamostoties. Zvaigznes dos tev papildus drosmes un enerģijas lādiņu, kas palīdzēs uzsākt vairākus darbus. Zivju zīmē dzimušajiem raksturīgā spēcīgā intuīcija nodrošinās to, ka dosies pareizajā virzienā.

 

 

Iepriekšējais rakstsSaslimstība ar Covid-19 atgriezusies pirmssvētku līmenī, pieaug inficēšanās jauniešu vidū
Nākamais rakstsFrontālā sadursmē ar kravas auto uz Ērgļu šosejas nositusies “Nissan” vadītāja – VIDEO