Šodien sāksi just enerģijas pieplūdumu. Mēģini saprast un apzināties savas pamatvērtības. Mēģini savas šīs dienas emocijas, jūtas kaut kā piefiksēt – tās sniegs tev atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem.

 

 

Auns

Šodien esi īpaši uzmanīgs – pirms šķērso ceļu, rūpīgi paskaties uz abām pusēm – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Ja esi satraukts, mēģini vairāk koncentrēties uz lietām, kas spēj tevi nomierināt vai sagādāt tev prieku. Vari pavadīt laiku kopā ar kādu sev tuvu Lauvu. Šodien veiksmi tev nesīs zilā krāsa.

 

 

Vērsis

Tu smagi strādā, esi daudz darījis, tāpēc šobrīd nenolaid rokas. Iespējams, kāds jauns sociāla rakstura pienākums aizvietos zaudēto, parādot tev vēl dažādas iespējas. Tiecies pie sava mērķa, neapstājies – kaut maziem solīšiem, bet uz priekšu!

 

 

Dvīņi

Skaties Mēnesī šovakar. Tā gaisma būs signāls par taviem nenoteiktības plāniem un šaubām, ko vajadzēs pārdomāt, atrisināt. Kas tevi saista visvairāk, kas atgrūž? Mēģini noskaidrot un atklāt iemeslus.

 

 

 

Vēzis

Noskaties šodien filmu, Vēzi. Klasisku, skaistu, iespējams, vairākkārt redzētu. To, ko vairums atzīst par labu esam. Pēc tam padomā par filmas galvenajām idejām, aktieru rīcību, domām. Iespējams, kaut kas no tā tev dos spēku, grūdienu, kas palīdzēs tev virzīties tālāk. Melni un pelēki toņi šodien sniegs tev spēku, tāpēc arī filma var būt melnbaltā, vecā klasika.

 

 

Lauva

Veido savu nākotni, balstoties uz tagadni, uz to, kas notiek, ko dari šobrīd. Iespējams, ir kāds darbs, ko nepavisam nevēlies pabeigt, taču ir stipri ticams, ka tieši tas tev varētu sniegt panākumus nākotnē. Pie apvāršņa parādīsies arī romantiskās vēsmas. Klausies apkārt, var gadīties, ka dzirdēsi ko ļoti vērtīgu.

 

 

Jaunava

Mēness attālums šodien solās būt īpaši smagnējs. Nav pārsteigums, ja jutīsies tā, ka nav spēka nekam, ka it mazākais sīkums prasa piepūli. Lai nu kā – turpini rīkoties, jo tas atmaksāsies. Meklē atbalstu no cilvēka, kurš dzimis Zivju vai Mežāža zīmē.

 

 

Svari

Tava spēka krāsa šodien ir violeta. Šodien turi galvu augstu un lepojies ar saviem sasniegumiem, cenšoties visu paveikt tā, lai tu pats būtu ar to apmierināts. Šodien nevajadzētu baidīties likt lietā kādas savas jaunās prasmes, kas, iespējams, līdz šim vēl ir bijušas, teiksim tā – slepenas.

 

 

Skorpions

Ir pienācis laiks, lai tu dziļi ieelpotu un apzinātos visas savas svētības, visu, kas tev ir dots. Pēdējā laikā pārāk bieži nācies kļūt emocionālam un pārāk visu esi ņēmis pie sirds. Palēlini tempu, ej pastaigāties, pa ceļam apstājies, paveries apkārt, pievērs uzmanību lietām, kam parasti paej garām paceltu galvu. Tā tu varēsi iegūt jaunus spēkus un risināt savas problēmas.

 

 

Strēlnieks

Šodien Mēness ir smags. Tas var kļūt par apgrūtinājumu lietās, kas pēdējā laikā prasījušas no tevis daudz laika. Taču tas padarīs tevi spēcīgāku, tāpēc esi pārliecināts – tu vari gūt panākumus, ja vien pietiekami pievērsies to sasniegšanai. Vecas attiecības, par ko domā pēdējā laikā, iespējams, tiks atjaunotas. Taču esi uzmanīgs šajā sakarā. Viss var nebūt tieši tā, kā izskatās. Izvairies no dzeltenās krāsas.

 

 

Mežāzis

Iespējams, šodien tev lielisku palīdzību piedāvās Jaunava. Var gadīties, ka tas būs pavisam klusi un tik pat kā neredzami, taču ļoti nozīmīgi tev. Tehnoloģijām būs liela loma tavu problēmu risināšanā šodien. Vislabāk koncentrējies un pabeidz iesākto, neatliekot arvien uz vēlāku laiku.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, tev šķitīs, ka šodien viss notiek tik rutīniski, ka vairāk tas nav iespējams, taču tu neesi viens. Arī cilvēki, kuri tev ir apkārt, sajūt to. Iespējams, tevi māks šaubas par kaut ko, bet tās varēsi risināt, sarunājoties ar apkārtējiem. Dari to, kas liek justies tev ērti, smaidi un nesteidzies.

 

 

Zivis

Iespējams, šodien tev palīdzību sniegs Jaunava, iespējams, tā būs draudzīga kafijas tase vai mīļš vārds, taču laikā pasniegts, tas radīs vislabākās emocijas. Esi laipns, atsaucīgs un jauks pret citiem cilvēkiem. Pavadi laiku ar tiem, kuri tev ir dārgi.

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsPaldies ikvienam, pazudusī skolniece ir atrasta
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 3.-9. oktobris