Auns

Šodien tev vajadzētu izvairīties no pesimistiskām domām. Tiklīdz tās ņems virsroku, pastāv risks zaudēt savu pašpārliecību, tādējādi pievienojoties cilvēku pulciņam, kuri pamatīgi apšauba paši savas spējas. Situācija kļūs vēl bīstamāka, ja šodien plānota publiskā runa, kāda svarīga uzstāšanās vai biznesa diskusijas. Centies atrast īstos vārdus, ar kuru palīdzību sevi pārliecināt, ka tu esi īsts uzvarētājs savā dzīvē.

 

 

Vērsis

Šī diena aizritēs bez ievērojamiem sarežģījumiem, taču nevarēsi arī lepoties ar lielu entuziasmu. Vispirms pievērsīsies saviem darba pienākumiem, savukārt vakarā darbosies līdzās savai otrajai pusītei. Ja vēlies kaut nedaudz atdzīvināt šo monotono dienas noslēgumu, jau laikus nodrošinies ar smieklīgiem stāstiem un jokiem, lai vēlāk, esot kopā ar savu partneri, varētu viņam tos izstāstīt.

 

 

Dvīņi

Šodien gūsi spīdošus panākumus sportā. Tās būs kādas sacensības, kurās piedalīsies kopā ar kolēģiem. Kad tava komanda gūs uzvaru, jutīsi patiesu atvieglojumu un uzaicināsi visus kopā nosvinēt šo notikumu. Diena noslēgsies kādā kafejnīcā un mājās atgriezīsies daudz vēlāk, nekā ierasts. Ja tev ir otrā pusīte, neaizmirsti jau laikus viņu pabrīdināt par savu kavēšanos.  

 

 

Vēzis

Šodien uzzināsi vairākas aizraujošas detaļas par sava mīļotā cilvēka profesionālajiem sasniegumiem. Viņš ne vien spīdoši nokārtos visus uzņēmuma iekšējos pārbaudījumus, bet tik izvirzīts arī kādam ļoti prestižam amatam. Abi kopā nolemsiet šo notikumu nosvinēt kādā kafejnīcā. Vakars izvērtīsies vēl jaukāks, ja uzaicināsiet sev pievienoties arī pāris kopīgos draugus.

 

 

Lauva

Šodien mēģināsi atstāt labu iespaidu uz savas otrās pusītes vecākiem. Izplānosi savu apģērbu līdz smalkākajai detaļai, pavadīsi daudz laika uzkopjot māju un gatavojot savu īpašo ēdienu. Visi pūliņi atnesīs gaidīto rezultātu un tava mīļotā vecāki atzīs, ka esi gana labs partneris viņu atvasei. Satikšanās noslēgsies uz pozitīvas nots, apspriežot jūsu attiecību nākotnes plānus.

 

 

Jaunava

Šodien tev nāksies izdarīt izvēli starp ģimeni un draugiem. Tava palīdzība būs nepieciešama gan tuviniekiem mājās, gan tavam labākajam draugam. Visticamāk, metīsi monētu un rezultātā dosies palīgā draugam, zinot, cik neapmierināti būs tavi ģimenes locekļi. Nebūsi kļūdījies, jo, atgriežoties mājās, nonāksi aizskarto tuvinieku ielokā. Par laimi, tev izdosies veiksmīgi izskaidrot radušos situāciju.

 

 

Svari

Šodien ļoti uzmanīgi pārdomāsi savu tēlu kādam vakarā gaidāmajam pasākumam. Tiklīdz ieradīsies, visas acis būs vērstas tikai un vienīgi uz tevi, nevis uz pasākuma galveno vaininieku. Lai nesabojātu jubilāra noskaņojumu, dari visu, ko spēj, lai atgrieztu svinības sākotnējā noskaņā. Izvēlies no pūļa sev kādu tīkamu kompanjonu, ar kuru kopā pavadīt šo vakaru.

 

 

Skorpions

Šodien tevi aizkaitinās kāda konkrēta cilvēka uzvedība. Šis cilvēks ir tava simpātija, kura iesākumā piekrita doties uz randiņu ar tevi, taču tad, pēdējā brīdī, mainīja savas domas. Protams, atraidījums būs ļoti sāpīgs, taču tas nenozīmē, ka vari sākt apvainot šo personu, izplatot nepatiesas baumas. Vienkārši pieņem situāciju tādu, kāda tā ir un atrodi citu, kuram veltīt savu uzmanību.  

 

 

Strēlnieks

Šodien pabūsi vietās, kur pavadīji savu bērnību. Tevi nepiemeklēs nostaļģija, staigājot pa bērnībā iemītajām takām un vērojot, kā novecojuši kaimiņi. Tu tur dosies citu iemeslu dēļ. Būsi nolēmis palīdzēt kādam konkrētam cilvēkam. Tas nebūs viegli, taču aizvien spēsi atturēt savu skolas laika draugu no dažādu, atkarību izraisošu vielu, lietošanas.

 

 

Mežāzis

Šodien ar nožēlu atcerēsies visas privātajā dzīvē pieļautās kļūdas. Vēl lielāku spriedzi radīs kāds nesens atgadījums starp tevi un tavu otro pusīti. Tu nekādi nespēsi aizmirst viņam pateiktos vārdus strīda karstumā. Viss, ko tu vari darīt, ir parādīt partnerim, ka tu izdarīto rūgti nožēlo. Esi viņam blakus, rūpējies un liec justies mīlētam.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien veiksi kādu visai dārgu pirkumu. Nejauši veikalā pamanīsi kādu sen kārotu preci, kura pašlaik pieejama ar samazinātu cenu. Bez vilcināšanās to iegādāsies un būsi ļoti apmierināts ar veikto pirkumu. Diena noslēgsies uz vēl pozitīvākas nots. Nolemsi apciemot senu draugu, lai vēlāk kopā dotos uz kādu trakulīgu ballīti.

 

 

Zivis

Šodien spēsi paveikt ļoti daudz. Dienas gaitā pabeigsi darbu pie kāda projekta, iegūstot brīvo laiku, kurā palīdzēt kādam savam kolēģim. Kad būsi to izdarījis, viņš nolems pateikties tev par sniegto palīdzību, kā rezultātā uzaicinās tevi uz kādu bāru vai kafejnīcu. Jūsu sarunas ieilgs stundām ilgi un vakara gaitā viņš izrādīsies ļoti interesants sarunu biedrs.

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsTraģēdija otrdien notikusi Latgales pusē, vairāki bojāgājušie
Nākamais rakstsTrešdiena pienākusi ar ļoti traģisku vēsti