Ko zvaigznes sola šai dienai?

 

auns-mil-horAuns

Vairumā gadījumu šodien Auni būs visai aktīvi. Savā personiskajā un intīmajā dzīvē vajadzēs izrādīt savu temperamentu, taču tā, lai nepārforsētu. Tavas attiecības ar mīļoto cilvēku varētu sasniegt jaunu pagrieziena punktu, iespējams, pāriesiet jaunā attiecību līmenī.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tava reputācija un attiecības ar tuvajiem cilvēkiem varētu būt atkarīgas no tavām garastāvokļa svārstībām. Dusmu iespaidā tu varētu būt spējīgs uz diezgan destruktīvu rīcību – uzmanies, centies tomēr savaldīties. Ja esi dzimis maijā, tev vajadzētu īpaši pievērsties savu emociju kontrolēšanai.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava interese par finansiāla rakstura lietām un ģimenes stāvokļa uzlabošanu aizvien pieaugs. Komunicē ar saviem paziņām un dari to pēc iespējas aktīvāk, jo šodien vari gūt lielu labumu no tā. Lieliska diena, lai uzturētu sevi labā fiziskā formā sportojot, dodoties pastaigā vai īsos izbraucienos.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Tavs personīgais šarms augs augumā. Ja esi jūnijā dzimis Vēzis, tev būs īpašas iespējas šodien sajust savas pievilcības spēku. Estētisms, diplomātika un muzikalitāte sāks spēlēt ievērojamu lomu tavā dzīvē. Iespējams, atklāsi jaunus talantus un sāksi apsvērt karjeras uzsākšanu mākslā, literatūrā vai līdzīgās jomās.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī būs viena no tām dienām, kad tev apzināti vajadzētu vairāk kontrolēt un savaldīt savu temperamentu. Paturi prātā, ka tādas īpašības kā, piemēram, nesavaldība, rupjība, greizsirdība, stūrgalvība un negodīgums var pamatīgi sabojāt tavas ieceres un pat nobloķēt ceļu uz mērķiem. Esi laipns un atvērts!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī nav diena, lai koncentrētos uz sīkumiem. Liec lietā savu radošo potenciālu lietās, kur tas būs ļoti noderīgs nevis kļūsti pārlieku sīkumains. Enerģiskas darbības var tevi krietni vien virzīt uz priekšu dažādās personiskās vajadzībās, bet nevajadzētu aizrauties ar pārlieku lielu vēlmi visiem izpatikt.

 

 

svari-mil-horSvari

Iespējams, tev radīsies pavisam jaunas iespējas un pat jauni mērķi mīlestības jomā. Var gadīties, ka pieaugs tavas alkas pēc komforta. Profesionālajā sfēra lielāka nozīme kļūs attiecībām ar kolēģiem, priekšniecību, klientiem un/vai sadarbības partneriem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dzīve būs sagādājusi tev daudz jaunu pārsteigumu. Tev vajadzētu šodien nepārsteigties ar dažādiem lēmumiem, bet uzticēties tam, ko zvaigznes tev ieplānojušas. Šodien tavas iespējas pieaugs un šķēršļi īpaši netraucēs. Tavs galvenais uzdevums būs izvairīties no nepareiza kursa uzņemšanas, pārlieku lielām fantāzijām un ilūzijām. Pārliecinies, ka nesāc savas fantāzijas jaukt ar realitāti.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev būs daudz enerģijas un tu vēlēsies to likt lietā, esot pietiekami aktīvs. Pateicoties tavai ieinteresētībai, radošumam un harmoniskajam noskaņojumam, tev būs iespēja gūt panākumus jebkurā jomā. Lieliski piemērota diena, lai uzņemtos līdera lomu un arī iesaistītos dažādās jautrās aktivitātēs.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Radošo spēju uzplaukums var novest tevi šodien pie negaidīti dīvainiem pavērsieniem. Tu vari uzņemties risku, ja esi pārliecināts, ka spēsi to izturēt. Mēģini aizsargāt savus materiālos sasniegumus, kā arī draudzību ar tiem cilvēkiem, kuri tev ir patiesi tuvi un dārgi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, tu spēcīgi noraidīsi kāda cilvēka darbības vai priekšlikumus. Tiesa, tev vajadzētu pārliecināties vai tavi aizrādījumi nav pilnīgi nepamatoti. Iespējami dažādi pārpratumi, kas sakņojas gan pagātnē, gan tagadnē. Pacenties rūpīgi izvērtēt ikkatru situāciju.

 

 

zivis-mil-horZivis

Jebkurš darbs tev šodien prasīs pūles un piespiešanos. Pievērsies lietām radošāk, uzlūko tās no cita skata punkta – tikai tad tev izdosies ikdienišķos procesus padarīt interesantākus un vieglāk paveicamus. Iespējama sāncensība darbā. Ja tev jādarbojas ar kādiem instrumentiem vai aprīkojumu, esi rūpīgs un uzmanīgs.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais raksts“Latvijas pasts” izplata brīdinājumu iedzīvotājiem
Nākamais rakstsAr nopietnu brīdinājumu iedzīvotājiem klajā nākusi Valsts policija