Planētu negatīvā aspekta iespaidā melu, krāpšanas un pašapmāna iespējamība kļūst lielāka, uzmanies! Jācenšas atturēties no subjektīvu spriedumu izdarīšanas. Turi acis un ausis vaļā!

 

 

 

auns-mil-horAuns

Enerģiska un strādīga diena. Jūs esat ieinteresēti parādīt savus talantus publiski, tomēr šodien vēlams atturēties no ilgtermiņa projektu sākšanas. Ja jums azotē ir kāds trumpis, būs īstais laiks to mest galdā!

 

 

 

versis-mil-horVērsis

Atmosfēru šodien uzkarsēs kāda slēpta kaislība. Tai pat laikā vēršiem būs lieliska iespēja demonstrēt savas prasmes ikdienišķā vidē, piemēram, pagatavojot sev un draugiem/kolēģiem lielisku maltīti.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Izrādot iniciatīvu, iegūsiet lielāku lomu savā draudzībā vai romantiskajās attiecībās. Pagātnei šodien būs krietni mazāk varas pār jums, kas ļaus saskatīt pareizāko risinājumu nākotnei. Dvīņi šodien spers platu soli uz priekšu.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēzīšu spēcīgā vēlme būt situācijas noteicējam var novest pie radikāliem lēmumiem. Savā rīcībā jūs nereti “kāpjat pāri” sabiedroto un konkurentu iebildumiem vai ignorējat sabiedrības viedokli, tomēr tas ir jūsu izvēlētais ceļš.

 

 

 

lauva-mil-horLauva

Esat atguvis entuziasmu un gatavs spilgtām, efektīvām darbībām. Neviens nespēs jūs atturēt, ja kaut ko patiesi vēlēsieties paveikt no sirds. Šī diena patiesi solās būt veiksmīga: pozitīva kustība privātajā dzīvē, radošajā darbā un citur.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Piemērota diena, lai beidzot tiktu pāri saviem kompleksiem, piemēram, runām par pašapziņas trūkumu. Ja vēlēsieties, pilnībā novērsīsiet savus trūkumus, jo tieši jūs zināt, kas tieši kavē progresu.

 

 

 

svari-mil-horSvari

Jūsu trūkumi tieši šodien var izrādīties priekšrocība. Satieciet kādu sev tuvu un radošu cilvēku un neaizmirstiet veltīt viņam komplimentus. Tas taču ir tik patīkami, vai ne?

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Jūsu smagais darbs ir kā piemērs citiem. Labvēlīgs laiks tiem skorpioniem, kuri saskaras ar lielu stresu, pārvarot fiziskas grūtības, vai cenšas novājēt.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lielisks brīdis personiskiem panākumiem. Sportošana ir lieliska ideja – vislabāk izvēlēties tādu veidu, kas prasa vienlīdz fizisko sagatavotību un estētiku, kā mākslas vingrošana, jāšanas sports vai daiļslidošana. Jums daudz laba dos jebkurš aktīvās atpūtas veids.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Aktīvs darbs pie tā, lai jūs un ģimene dzīvotu vēl labākos apstākļos, nesīs augļus. Iespējama negaidīta konkurence jomās, kurās jūtaties par sevi ļoti pārliecināts. Neaizmirstiet, ka arī ģimenes locekļiem ir savas domas un vēlmes, dalietes tajās.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Jūsu sirsnība ir pats drošākais veids, kā sarunu biedru dabūt savā pusē. Nekautrējieties atklāti runāt par savām simpātijām vai lietām, kuras jums nepatīk. Šāda atklātība cilvēkus atvērs vēl vairāk.

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivtiņas spēj apgriezt lietas otrādi, ja saņem spēju radošo impulsu. Sajutīsiet vēlmi pēc finansiālās neatkarības, t.i., lai neviens cits nevarētu kontrolēt jūsu izdevumus. Tai pat laikā der atcerēties, ka viegli nākusi nauda arī viegli aiziet.

 

 

Lai tev šī izdevusies un laimīgu mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsĶekavniece pusdienas pārtraukumā piedzīvo milzīgu pārsteigumu
Nākamais rakstsGandrīz kā “Limuzīna” filmā: Raisas kundze tiek pie glauna auto, kaut gan tiesību viņai nav