Auns

Var šķist, ka šodien deguns ir mākoņos. Patiesība ir tāda, ka jūsu prātā ir daudz svarīgu lietu. Citi var būt aizvainoti vai pat uzjautrināti jūsu klātbūtnē. Centieties par to pārāk neuztraukties. Jums ir jārūpējas par to problēmu risināšanu, ko uzskatāt par svarīgākajām, nopietnākajām, pirms uztraucaties par citu reakciju.

 

Vērsis

Jums varētu šķist, ka pēdējā laikā nauda no jūsu bankas konta aizplūst pārāk ātri, un tas var radīt jums bažas. Varētu šķist, ka esat pārāk daudz iztērējis savas mājas labiekārtošanai vai ģimenes un draugu izklaidēšanai. Neuztraucieties! Jūs to kompensēsiet un spēsiet nopelnīt, ir arī jāizklaidējas, jāizdara kaut kas savam priekam. Pieskatiet savus tēriņus, bet nepārvērtieties par skopuli.

 

Dvīņi

Šī jums solās būt laba diena. Jums vajadzētu justies laimīgam, satrauktam, entuziastiskam un optimistiskam par nākotni. Attiecības ar ģimeni, draugiem un kaimiņiem, visticamāk, būs siltas un draudzīgas. Šodien var būt nepieciešams daudz laika pavadīt pie telefona vai kārtojot dažādus uzdevumus. Iespējama negaidīta tikšanās ar kādu, kuru sen neesat redzējis. Jūs pavadīsiet kādu laiku, atceroties un sekojot līdzi notikumu attīstībai.

 

Vēzis

Humānā gara uzplūdums un vēlme darīt patiešām labas var likt jums meklēt dažādas labdarības organizācijas, lai atrastu tos, kuriem jūs varētu vēlēties palīdzēt. Tomēr nauda citiem mērķiem varētu izplūst pārāk ātri jūsu gaumei un vēlmēm. Varbūt vislabāk būtu atrast vienu sev piemērotu grupu un dot tikai tai. Saglabājiet citus savus centienus citai reizei.

 

Lauva

Jūs, kā arī kāds nozīmīgs cilvēks jūsu dzīvē, varētu būt ļoti aizņemti, mēģinot šodien veltīt laiku vienam otru satikt. Vēlāk, kad beidzot būsiet satikušies, tālrunis varētu zvanīt bez pārtraukuma, vēl vairāk traucējot jūsu kopā pavadīto laiku. Nebaidieties to izslēgt! Ja zvans būs īpaši svarīgs, viņi vēlāk piezvanīs vēlreiz.

 

Jaunava

Šodien jūs varat saskarties ar daudziem cilvēkiem ārpus pilsētas, kurus jūs nekad iepriekš neesat satikuši. Visticamāk, tas jums šķitīs aizraujošs un rosinošs moments, taču jūs varētu arī justies mazliet satraukts. Iespējams, ka šobrīd neesat vispievilcīgākajā izskatā un pašsajūtā. Šī varētu būt labāka diena, lai klausītos, nevis mēģinātu runāt. Dažreiz tas iespaido cilvēkus vairāk nekā jebkas, ko jūs varētu pateikt.

 

Svari

Ceļošana un piedzīvojumi ir jūsu prātā. Jūs varētu sapņot par lidošanu uz eksotiskām vietām un neparastu darbību veikšanu, piemēram, Indijas seno apskates vietu apceļošanu vai safari Kenijā. Tādi sapņi ir iespējami, Svari, tāpēc, iespējams, vēlēsities tos plānot konkrētāk. Varat arī uzzināt par citām aizraujošām interešu jomām, tāpēc šī ir piemērota diena, lai reģistrētos kādai nodarbībai vai semināram.

 

Skorpions

Iespējams, ka šodien jums nebūs viegli citus pārliecināt. Neatkarīgi no tā, cik dziļa ir jūsu ideja vai pārliecinoši jūsu paskaidrojumi, otrs vienkārši vēl nav gatavs tam noticēt. Neesiet pārāk uzstājīgi. Varbūt šim cilvēkam ir jāpaguļ ar šo ideju pāris naktis, vai varbūt viņam vienkārši jāveic sava izpēte. Esiet pacietīgi un tikmēr koncentrējieties uz citām lietām!

 

Strēlnieks

Šodien jūsu prātā varētu būt ceļojums ar lidmašīnu. Iespējams, plānojat atvaļinājumu ar ģimeni vai romantisko partneri. Tas viss varētu radīt lielu sajūsmu. kas, šķiet, ir šodienas vadošā emocija. Draugi varētu sniegt padomus, bet jūs nevarat tos pieņemt, jo jūsu pašapziņa ir pārāk augsta. Gaidiet vakaru, ko ieteicams pavadīt draudzīgā draugu kompānijā.

 

Mežāzis

Jums šobrīd daudz kas ir prātā, un citi, iespējams, jūsu kluso uzvedību interpretēs kā atturību. Neraugoties uz to, ejiet tieši uz priekšu un ļaujiet viņiem domāt, ko viņi vēlas. Jums ir jāpārdomā daži reāli jautājumi un jāpieņem lēmumi, kas var būr ar svarīgām sekām. Vēlāk varēsiet nogludināt visas nesaskaņas, pārpratumus. Šobrīd koncentrējieties tikai uz rūpēm par sevi.

 

Ūdensvīrs

Šodien jūsu ceļā varētu parādīties vairāki ielūgumi uz saviesīgiem pasākumiem, daži no tiek no cilvēkiem, kurus jūs nemaz nepazīstat. Tomēr nepalaidiet tos garām. Šajās ballītēs jūs varētu iegūt dažus ļoti noderīgus kontaktus vai pat jaunus draugus. Jums patīk atrasties cilvēku tuvumā, taču šodien tas varētu šķist nedaudz nogurdinoši, jo jūsu sirds ir kopā ar ģimeni. Jūs, iespējams, gaidāt iespēju būt mājās un samīļot viņus, taču viss notiks, vienkārši ļaujieties!

 

Zivis

Šovakar pie jums var ierasties vairāki cilvēki, iespējams, uz kādu neformālu tikšanos. Visticamāk, dienas laikā būsiet ļoti aizņemts, iespējams, darot lietas, kas iepriekš tikušas atliktas uz vēlāku laiku. Jūsu prāts, iespējams, pārvietojas ar ātrumu tūkstoš kilometru stundā, tāpēc šovakar pirms gulēt iešanas jums būs nedaudz jāatpūšas, jāvelta laiks domu apkopošanai un miera iegūšanai. Jūs nevēlaties zaudēt miegu.

 

Lai diena izdodas!

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 21. – 27. marts
Nākamais rakstsAizturēts sevišķi smagu noziegumu paveikušais kungs