Šī diena solās būt pagalam nepiemērota dažādu jaunu projektu un citu lietu uzsākšanai. Planētas vērsīsies pret visiem, kuri mēģinās mainīt savas ikdienas aktivitātes. Uzmanies, dari ierastās, ieplānotās lietas un nepārspīlē ne ar kādām galējībām.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev būs raksturīga nepamatota steiga. Tu pats nespēsi atbildēt uz jautājumiem, kāpēc un kur tu steidzies. Mājās savukārt prasīsi no ģimenes locekļiem ātras atbildes uz jautājumiem, par kuriem patiesībā būtu jāpadomā ilgāk.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev nenāksies raizēties par kaut kādām lietām. Tu lieliski spēsi noteikt un saprast, kāda būtu pareizākā rīcība, lai tu gūtu panākumus. Iespējams, beidzot uz priekšu pavirzīsies arī kādas attiecības, no kurām tu jau sen gaidi ko vairāk. Lai nu kā – neko nesasteidz!

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien pavisam noteikti vajadzētu atlikt dažādu jaunu projektu uzsākšanu, darba vietas maiņu vai līdzīgas lietas. Ja arī ko uzsāksi, diemžēl, tas nesola izdošanos un panākumus. Pareizāk būtu pavadīt šo dienu mierīgi gatavojoties nākotnes panākumiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev būs raksturīga noslēpumainība. Tevi, iespējams, piesaistīs lietas, par ko iepriekš visai neesi interesējies. Tik pat labi šī noslēpumainība var izpausties kādas afēras uzsākšanā. Ar to gan esi īpaši uzmanīgs, jo tev var nākties beigās dārgi samaksāt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev nevajadzētu iesaistīties nekādos korporatīvajos pasākumos, nevajadzētu parakstīt kaut kādas petīcijas vai līdzdarboties līdzīgās lietās. Tev vajadzētu likt cilvēkiem saprast, ka tu neiesaistīsies dažādās apšaubāmās lietās, kas vērstas uz diezgan nezināmiem rezultātiem un subjektīviem pieņēmumiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien var izrādīties, ka tavus plānus apdraud dažādas neveiksmes. Tev būs iespējams gūt atbalstu no saviem tuviniekiem, kuri spēs tavu darbietilpīgo projektu padarīt nedaudz vieglāku. Taču, diemžēl, arī vakars sola kādu vilšanos, iespējams, kāds, ar ko tev bija norunāta tikšanās, būs mainījis savus plānus.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien nāksies lielu uzmanību pievērst kādam akūtākam darbam. Ārpus darba noteikti lielāku uzmanību būtu jāpievērš pareizam uzturam un sportam, lai izvairītos no dažādām problēmām. Iespējams, tev radīsies vēlme apmeklēt ķirurgu, lai atbrīvotos no kāda vizuālā defekta, ar ko jau ilgu laiku nevari sadzīvot.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu varētu kļūt nikns uz savu laulāto draugu vai partneri, ar kuru tev ir attiecības. Tas viss varētu izvērsties pilnīgu sīkumu dēļ. Viens no iemesliem varētu būt tas, ka tu būsi izdomājis, ko gardu pagatavot ģimenei vakariņās, dosies uz veikalu un sapirksi nepieciešamo, taču mājās saņemsi pārmetumus, ka esi pārāk izšķērdīgi tērējis naudu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu jo īpaši labi pamanīsi to, ka un kā apkārtējie melo. Tas palīdzēs tev pasargāt sevi no daudzām problēmām. Ir labi, ja tu ātri spēj atklāt tos, kuru nodomi nav tie labākie. Iespējams, kāds uz tava rēķina vēlēsies iedzīvoties, tāpēc īpaši uzmanīgi izturies pret savām finansēm.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien visā visumā tu būsi ļoti pļāpīgs, taču pielūko, ka nepasaki pārāk daudz, jo īpaši tiem, kam kaut kas nebūtu jāzina. Līdz ar tavu runīgumu būs apdraudēts arī tavs darbs, tādēļ, lai cik ļoti gribētos pakulstīt mēli, tomēr iepriekš rūpīgi pārdomā vai un cik tas ir nepieciešams attiecīgajā situācijā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Pavadi šo dienu baudot sevi un apkārtējo pasauli. Pirms dodies uz darbu vai citās savās ikdienas gaitās, paraugies spogulī, pievērs uzmanību tam, lai tu pats patiktu sev. Tas vairos tavu pašlepnumu, kas būs redzams arī apkārtējiem, līdz ar to saņemsi dienas pozitīvisma devu komplimentos no apkārtējiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien vairāk laika nāksies tērēt lietām, kas saistītas ar jaunākiem ģimenes locekļiem vai citiem radiniekiem. Iespējams, tev vajadzēs paņemt pāris brīvas dienas, lai pavadītu mājās tās kopā ar bērnu, kurš, iespējams, būs apaukstējies. Labākais, kas vien tādā mirklī var būt – nedalīta vecāku  uzmanība.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsMagones fani varētu piedzīvot pamatīgu pārsteigumu
Nākamais rakstsLēmums nevakcinēt bērnu ne pret ko gandrīz izvēršas traģēdijā