Šīs dienas enerģētika solās būt laipnības un mīlestības piepildīta. Labvēlīgs laiks esošo attiecību nostiprināšanai un jaunu veidošanai. Gan attiecībās ar draugiem, gan ar mīļoto cilvēku valdīs milzu sapratne, pateicoties kurai būs viegli uztvert vienam otra sajūtas, vēlmes un vajadzības. Daudzi vēlēsies nodoties savu pienākumu pildīšanai. 

 

Auns

Šodien spēsi lasīt savu partneri kā grāmatu. Lieliski zināsi un sapratīsi, kas ir tas, kas šobrīd jūsu attiecībām vajadzīgs. Piemērota diena, lai izrunātu tēmu, kuras skaršana citkārt vienmēr beidzas ar konfliktu. Pārrunājiet savus nākotnes plānus. 

 

Vērsis

Šīs dienas atslēgvārds – komunikācija. Svarīgi atcerēties, ka lielākā daļa konfliktu var tikt veiksmīgi atrisināti ar vienkāršu izrunāšanos. Tas nāks tikai par labu gan tev, gan tavam partnerim, tādēļ atrodi laiku sarunai, ieklausies un izklāsti savas emocijas arī pats. Atvieglojums un labsajūta par to, ka ir kāds, kurš tevi saprot – garantēta.

 

Dvīņi

Tavs trumpis šajā dienā būs tavs radošais gars. Apkārtējos iedvesmos tavas idejas un radošums, līdz ar to viegli atradīsi sev atbalstītājus dažādu projektu tapšanā un prezentēšanā. Apvieno savas ambīcijas kopā ar iedvesmu un uzvara būs tavās rokās!

 

Vēzis

Šodien vēlēsies vairāk laika pavadīt tur, kur jūties visērtāk. Ir ļoti svarīgi, lai mājas būtu tā vieta, kur vari justies droši, relaksēti un galu galā būt tāds, kāds tu esi. Tu esi daudz piestrādājis pie tā, lai padarītu savu dzīvesvietu par savu oāzi un varētu baudīt būšanu tajā pēc garas darba dienas. Izbaudi pelnīto atpūtu!

 

Lauva

Saki visu, kas uz sirds! Iespējams, pēdējā laikā esi daudz domājis par to, ka kāds tavs tuvinieks vai partneris pieņem ne tos saprātīgākos lēmumus, taču baidies ko iebilst. Šī ir tā diena, kad vari uzlikt savas sajūtas uz paplātas. Tiesa gan, piedomā pie sava viedokļa pasniegšanas veida, lai nezaudētu cieņu konkrētās personas acīs.

 

Jaunava

Šodien būsi sentimentālā noskaņojumā. Tu reti ļauj vaļu savām jūtām un emocijām, kā rezultātā riskē ar to, ka kādā brīdī tās nāks uz āru ar milzu eksploziju. Neturi neko sevī, lai arī cik neērti dēļ tā sākumā varētu justies, daloties ar citiem savās sajūtās.

 

Svari

Šodien tev nāksies aizstāvēt pašam sevi. Parasti tu ieņem diplomātisku nostāju un esi atvērts kritikai, taču kāds ir pāršāvis pār strīpu, tevi nepatiesi apvainojot par kādu kļūdu vai neizdarību. Esi tiešs un konkrēts komunikācijā ar šo cilvēku, lai liktu viņam saprast, ka esi ar gana spēcīgu mugurkaulu, lai viņa ļaunprātīgā rīcība tevi nesaliektu.

 

Skorpions

Kāds cilvēks tavā dzīvē dara vairāk ļaunu, nekā labu. Problēma ir tā, ka tu atkal un atkal atjauno komunikāciju ar viņu, domājot, ka viņš būs mainījies. Ņem vērā – šis cilvēks nekad nekļūs par tādu, kādu tu vēlētos viņu redzēt. Jo ātrāk tu to sapratīsi, jo laimīgāks būsi. Šo attiecību pārtraukšana ļaus tev iepazīties ar jauniem cilvēkiem jau tuvākajā nākotnē.

 

Strēlnieks

Iespējams, jūti nepieciešamību pēc pārmaiņām attiecībā pret savu draugu loku. Daži cilvēki nav bijuši godīgi pret tevi un tas pamatīgi kaitina. Centies atrast problēmas sakni, lai izprastu patieso situāciju. Var gadīties, ka noticis kāds pārpratums, bet tikpat labi ir kāds iemesls nopietni izvērtēt, vai vēlies ar konkrēto cilvēku vēl vispār pavadīt kopā laiku.

 

Mežāzis

Vai pēdējā laikā jūties nenovērtēts darbā? Neviens nepieliek tik daudz pūļu kā tu, līdz ar to ir tikai normāli, ka vēlies, lai tavs smagais darbs, kurš nereti ilgst ilgāk par noteiktajām stundām, būtu pienācīgi novērtēts. Ir pienācis laiks sarunāt tikšanos ar priekšniecību, lai pārrunātu šos jautājumus. Pastāv liela iespēja, ka saņemsi ilgi gaidīto atzinību.  

 

Ūdensvīrs

Šodien domāsi plašāk un pārdomāsi savus pēdējā laikā izteiktos spriedumus. Spēsi paraudzīties uz lietām no dažādiem skatu punktiem un šī elastīgā domāšana nāks par labu ne tikai tev pašam, bet arī cilvēkiem, ar kuriem ikdienā strādā vai dzīvo kopā.

 

Zivis

Šīs dienas atslēgvārds – pacietība. Kāds tev tuvs cilvēks jūtami kutina tavus nervus un tu esi soļa attālumā no pamatīga emociju izvirduma. Dziļi ieelpo, dziļi izelpo un ļauj savām emocijām aprimt, pirms spļauj kaut vārdu pār lūpām. Domā, pirms runā, ja nevēlies uzsākt aizskarošu un sāpīgu vārdu apmaiņu.

 

 

Lai Tev brīnišķīgu mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsNedēļas otrajā pusē laiks jūtami mainīsies – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsMagone pirmo reizi sēžas pie auto stūres – mašīnas īpašniece nespēj uz to noskatīties – VIDEO