Šī diena varētu radīt jaunas domas un radošo enerģiju. Iespējams, aktīvi vēlēsies meklēt brīvības un neatkarības sajūtu. Dienas pirmajā pusē var rasties nenoteiktības un personīgās telpas trūkuma sajūtas.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena radīs labvēlīgus apstākļus praktiskajā darbā. Labvēlīgs laiks, lai pievērstos dažādām detaļām un pilnveidotu savas profesionālās darbības plānus. Biznesa/darba lietas šodien sola dažādus panākumus, galvenais tām nopietni pievērsties.

 

 

versis-mil-horVērsis

Komandējumi sola labus rezultātus. Visticamāk, tie nebūs veikti velti, tāpēc izmanto ikkatru iespēju. Pievērs uzmanību, lai tu būtu sazvanāms, jo šodien iespējamas labas ziņas no ģimenes locekļiem vai citiem tuviem cilvēkiem. Izmanto savas iespējas, taču dari to uzmanīgi, koncentrējies.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja iepriekš būsi pietiekami daudz koncentrējies uz praktiskas informācijas iegūšanu, sarunas, ko šodien aizvadīsi, sola sniegt maksimālu rezultātu. Kad tu sarunājies ar cilvēkiem, tev jebkurā gadījumā vajadzētu palikt neitrālam un saprātīgam, paust mierīgu nostāju, tikai tad spēsi izvairīties no nepatīkamiem konfliktiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Rīta stundas solās būt īpaši labvēlīgas Vēžiem, kuri dzimuši jūnijā. Ja esi viens no viņiem, tev vajadzētu piecelties pēc iespējas agrāk, lai varētu veltīt pietiekami daudz laika nepieciešamajām lietām un darbiem. Visvairāk vajadzētu pievērsties tieši tam, kas tev ļoti patīk.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena vairāk būs piemērota dažādu darbu pabeigšanai, kļūdu un neprecizitāšu labošanai nevis jaunu, lielu un iespaidīgu projektu uzsākšanai. Tava radošā enerģija darbosies konsekventā ritmā. Rūpīga un centīga pienākumu pildīšana palīdzēs sasniegt labus rezultātus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī solās būt lieliska diena, jo īpaši tām Jaunavām, kuras dzimušas augustā. Tev būs pilna galva ar iespējamiem lietu risinājumiem. Labākais, ko vari darīt – pievērsties visam pakāpeniski un ar apdomu, tad spēsi gūt ievērojamus panākumus, nepieļaut kļūdas. Piemērots laiks audita izdevumiem, darījumiem, biznesa komunikācijai kā arī darbam ar dokumentiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī diena būs labvēlīga, lai uzlabotu savus pašreizējos plānus, dotos uz tikšanos ģimenes vai biznesa vajadzībās. Ja tev šodien nepieciešams doties uz pārrunām, tev vajadzētu tam pievērsties, cik ātri vien iespējams. Dienas sākumā būs vieglāk izteikt savas domas skaidri, harmoniski un diplomātiski neuzbāzīgā formā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī ir laba diena sarunām, konsultācijām un informatīviem pakalpojumiem. Šodien ir piemērots brīdis, lai risinātu lietas, veiktu sarunas, kas saistītas ar ārzemēm. Laba diena, lai sazinātos ar sadarbības partneriem vai paziņām, kuri dzīvo citās valstīs, iespējams, nonāksiet pie abpusēji ļoti izdevīga darījuma.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Piemērots laiks rūpīgi plānotu uzdevumu veikšanai. Ja tavā pakļautībā strādā citi cilvēki, šodien būsi patīkami pārsteigts par nepieciešamās informācijas apstrādāšanu. Ja tev pieder savs uzņēmums, šodien slinkumam tavās darbībās nebūs vietas. Rūpīgi liec soli pēc soļa, lai dienas beigās aptvertu, ka esi paveicis ļoti daudz un ļoti laba darba.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī solās būt ļoti veiksmīga diena, kas ļaus plānot savu laiku tieši tā, kā tu biji iecerējis. Ja esi tipisks Mežāzis, šodien varēsi justies ērti teju it visā, ko dari. Kad komunicē ar cilvēkiem, laicīgi un rūpīgi sagatavo dažādus argumentus, interesantus faktus un precīzus skaitļus.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien veiksmīgi spēsi atrisināt daudzas problēmas, tostarp tās, ko uzskati par nepatīkamām, grūtām, pat kritiskām. Iespējamas nelielas problēmas un vilšanās. Nepārmet sev neko un nekreņķējies. Tā vietā labāk pievērsies lietām, kas notiek tev apkārt un risini to, ko spēj.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavi ģimenes vai laulātā pienākumi iegūs jaunu nozīmi. Iespējams, nespēsi uzreiz rast risinājumu dažādām lietām. Ja esi dzimis februārī, vari sajust, ka atrodies neskaidrā, pat apšaubāmā situācijā. Zvaigznes iesaka tev biežāk vērsties pēc padoma pie kāda cita cilvēka.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsTomēr izplatīts brīdinājums par laiku arī svētdien
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 22.-28. augusts