Auns

Šajā dienā pastāv liels risks sasirgt ar angīnu vai citu respiratoro orgānu saslimšanu. Lai no tā izvairītos, ierobežo ledus aukstu dzērienu un saldējuma baudīšanu. Kopumā darba nedēļa iesāksies uz pozitīvas nots un būsi entuziasma pilns ķerties klāt saviem darba pienākumiem. Starp citu, profesionālajā jomā nāksies doties palīgā kādam, kuru visu laiku esi uzskatījis par savu sīvāko pretinieku.

 

 

Vērsis

Šodien izkāpsi no gultas ar kreiso kāju. Lielu dienas daļu pavadīsi sliktā noskaņojumā, taču tad atskārtīsi, ka tam ir arī zināmas priekšrocības. Kamēr tu būsi pagalam sapīcis, apkārtējie tev liks svētu mieru. Pat kolēģis, kurš cerēja, ka palīdzēsi viņam novērst paša sastrādātās problēmas, neuzdrošināsies jautāt tev pēc palīdzības. Neskatoties uz to, vēlams sevi kontrolēt un nerīkoties emociju uzplūdā.  

 

 

Dvīņi

Šodien veiksi kādu vērienīgu pirkumu. Tu jau iepriekš nemitīgi visu laiku runāji, ka vēlies iegādāties konkrēto preci, taču, nepietiekamu līdzekļu dēļ, to izdarīt nebija iespējams. Nu kāroto nejauši pamanīsi kāda veikala izpārdošanā un nekavējoties to iegādāsies. Šis būs dienas galvenais notikums – nekas cits ekstraordinārs nav gaidāms ne profesionālajā, ne privātajā dzīvē.

 

 

Vēzis

Šajā dienā tevi satrauks jaunuzsākto projektu liktenis. Priekšniecība būs neapmierināta ar pāris niansēm un pieprasīs tās tuvākajā laikā steidzami labot. Kāds no taviem kolēģiem, kuru nekad neesi uzskatījis par tuvu draugu, palīdzēs izpildīt šo uzdevumu. Dienas beigās tu būsi pilnībā mainījis viedokli par savu darba biedru un pat uzaicināsi viņu vakarā kopīgi pavadīt laiku pie kafijas tases.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams jau laikus sevi sagatavot milzīgam darba apjomam. Daži no taviem kolēģiem atradīsies prombūtnē, kas nozīmē, ka tev tiks uzticēti arī viņu pienākumi. Šī iemesla dēļ pārradīsies mājās krietni vēlāk, nekā ierasts. Tev pietiks spēka vien iegāzties dīvānā, ieslēgt TV un pāris stundas paspaidīt pogas telefona ekrānā, cenšoties sasniegt nākamo līmeni kādā spēlē.

 

 

Jaunava

Šodien baudīsi līdz šim paveikto darbu saldos augļus. Tas gan vairāk attieksies uz tavu privāto dzīvi un kādu cilvēku, kuram pagātnē esi vairākkārt palīdzējis. Šodien viņš tevi izglābs no kādām nepatikšanām, turklāt tik ātri, ka pat nespēsi īsti sākt satraukties par notiekošo. Šī situācija kārtējo reizi pierādīs to, ka pasaule ir pilna ar godīgiem un labestīgiem cilvēkiem.

 

 

Svari

Šodien jutīsies entuziasma pilns strādāt, tomēr izvēlēsies šo entuziasmu paslēpt aiz pasivitātes maskas. Vēlme apslēpt savu degsmi virzīties uz priekšu būs savāda, taču tā pasargās tevi no apkārtējo iejaukšanās tavā progresā. Kolēģu vērība šādā veidā tiks iemidzināta un, kamēr viņi pievērsīsies saviem pienākumiem, tu paslepus strauji soļosi augšup pa karjeras kāpnēm.  

 

 

Skorpions

Šodien pierādīsi sevi kā patiesi drosmīgu cilvēku. Metīsies aizstāvēt vienu no saviem kolēģiem, kurš nepelnīti saņems priekšniecības nosodījumu. Tu nedomāsi par to, ka šī cīņa par taisnību var atstāt negatīvas sekas uz tavu profesionālo dzīvi un pieprasīsi, lai nupat kā no darba atlaistais darba biedrs atgrieztos savā amatā. Par laimi, viss beigsies veiksmīgi un cieņa pret tevi no vadības puses pat pieaugs.

 

 

Strēlnieks

Šodien ļoti pārdzīvosi kādu darbā pieļautu kļūdu. Atceries, ka tas var atgadīties ar ik vienu un notikušais nav iemesls uzskatīt sevi par neprofesionālu. Ja aizvien šaubies par savām spējām, atrodi veidu, kā uzlabot savas prasmes un zināšanas. Vakarā sameklē un piesakies uz kādiem kursiem, kuri ne vien bagātinās tavu pieredzi, bet arī iepazīstinās ar citiem līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

 

 

Mežāzis

Šodien pilnībā aizmirsīsi par taktiskumu. Uzdosi kādu visai delikātu jautājumu cilvēkam, kuru nepazīsti, kā rezultātā abi divi manāmi piesarksiet. Pārsteidzošākais šajā visā būs fakts, ka šī persona visai ātri sniegs tev arī atbildi. Sarunas noslēgumā jūs negaidīti nonāksiet apgrieztās lomās, līdz ar to nu būs tava kārta izrādīt savas komunikācijas prasmes.

 

 

Ūdensvīrs

Tev priekšā ir visai sarežģīta diena. Darbā tiksi nosūtīts strādāt uz kādu citu filiāli, kur tev nepatiks ne nedraudzīgais kolektīvs, ne nabadzīgais tehniskais aprīkojums, ne iekārtojums, ne laikapstākļi. Tajā pašā laikā ieteicams neļaut šīm neērtībām sevi traucēt pienākumu veikšanā. Kad visu būsi pabeidzis, atvieglots atgriezīsies mājās un nodosies laiskai atpūtai.

 

 

Zivis

Šodien tevi nogurdinās kāds cilvēks, uz kuru iepriekš raudzījies ar apbrīnu. Tam iemesls būs viņa pļāpīgums un nemitīgā bombardēšana ar dažādiem jautājumiem un piezīmēm. Diemžēl, no tā izvairīties nebūs iespējams, pirms nebūs pabeigts kopīgi veicamais darbs. Atvieglināt visu šo procesu palīdzēs konkrēts kopdarba plāns, kurā pa punktiem sarakstīti jūsu katra veicamie uzdevumi. Tiesa gan, pusdienu pārtraukumā un kafijas pauzēs nāksies vien pieciest kolēģa klātbūtni.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsAttēlā redzamais nelietis no 95 gadus vecas kundzes nozadzis lielu naudas summu
Nākamais rakstsPastāsta par laiku tuvākajās dienās; nepatīkamas ziņas par tālāko