Dienas pirmā puse var izrādīties īpaši veiksmīgs periods komunikācijai. Būs nedaudz vieglāk izteikt savas jūtas un domas, kas ļaus praktiski jebkuru sarunu padarīt ražīgāku. Dienas vidus ir labvēlīgs atpūtai un romantikai.

 

auns-mil-horAuns

Dienas laikā lietas strauji mainīsies, savukārt vakars būs pilnīgi citādāks nekā rīts. Pirmajā dienas daļā ļaujies regulārajiem kontaktiem, darbiem un mēģinājumiem padarīt kādus līgumus ar cilvēkiem daudz izdevīgākus. Tu šajā dienā vari idealizēt savu partneri vai dzīves biedru, kā arī likt lielas cerības uz ilgtermiņa sadarbību.

 

versis-mil-horVērsis

Tu būsi visenerģiskākais un strādīgākais tieši vakara stundās. Kādas jūtas, piemēram, seksuālā pievilcība būs īpašs stimuls šajā laika periodā. Spēsi pielāgot savu rīcību, lai atbilstu partnera vai radinieka aktivitātei, iesaistoties aktuālajos notikumos.

 

dvini-mil-horDvīņi

Materiālie jautājumi šodien var būt  daudz svarīgi nekā iepriekš. Pamatīgā spriedze mazināsies, taču zvaigznes neiezīmē, ka spēsi pilnībā atbrīvoties no kādiem riskantiem izmēģinājumiem, pienākumiem un nepatikšanām. Svarīgi jautājumi, kas ir īpaši aktuāli, ir  jārisina no rīta vai jārealizē līdz tumsas iestāšanās brīdim.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tuvāko nedēļu laikā tavi personīgie nodomi un lēmumi iegūs daudz nozīmīgāku lomu nekā parasti. Ja esi dzimis jūnijā, šī diena var nest jaunus pārbaudījumus un mudināt uz krasām pārmaiņām tavos mērķos. Tas attieksies uz darbu, publisko tēlu vai to, kā raugies uz notiekošo ap sevi.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien būs daudz vieglāk ietekmēt cilvēkus, izmantojot savu šarmu, skaistumu, pieklājību un dažādos talantus. Tomēr zvaigznes iesaka neizmantot ļaunprātīgi šos savus trumpjus,  par visām varītēm necenšoties nonākt uzmanības centrā.

 

 jaunava-mil-horJaunava

Tev vajadzētu izmantot savu aktivitāte, lai ne tikai atrisinātu pašreizējās problēmas, bet arī liktu pamatus savai nākotnei. Visus jautājumus, kas saistīti ar personīgajām finansēm vai partnerības niansēm, ir jācenšas atrisināt pirms tumsas iestāšanās. Tas ir tā iemesla dēļ, ka dienas beigās samazināsies tava komunikabilitāte,  spēja ātri pieņemt lēmumus un uztvert dažādās nianses.

 

svari-mil-horSvari 

Zvaigznes norāda, ka dažāda veida komunikācijai vispiemērotākais ir rīts un pēcpusdienas stundas, kad tā būs visproduktīvākā. Šajā dienā varēsi brīvi izpaust savus personīgos tikumus, nodibināt kontaktus, kā arī tikties ar plašu cilvēku loku. Tāpat varēsi iegūt vai dalīties ar kādu būtisku informāciju.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas pirmā puse veicinās komunikāciju, vēlmi lasīt un ļauties aktivitātēm vientulībā. Īsa pastaiga vai izbrauciens var izrādīties sevišķi tīkams. Vakarā apstākļi kļūs vēl labvēlīgāki, īpaši, ja esi dzimis oktobrī. Šajā gadījumā tie būs gandrīz perfekti.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dienas pirmā puse ir veiksmīga tādām darbībām kā saziņa, konsultācijas, mācības un ceļošana. Vakaru ir lietderīgāk izmantot tam, lai veiktu izmaiņas tavā mājsaimniecības dzīvē, laulībā vai jebkādos jautājumos, kas saistīti ar īpašuma apsaimniekošanu.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas sākums ir labvēlīgs sarunām, komandējumiem un sanāksmēm. Tu vari mierīgi un līdzsvaroti runāt par aktuāliem jautājumiem ar savu priekšnieku, partneri vai kolēģiem, neriskējot, ka saņemsi rājienu, atteikumu vai kritiku.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Dienas pirmā puse nesola jebkādus būtiskus satricinājumus. Kontakti ar cilvēkiem no citām pilsētām un valstīm var kļūt vēl vilinošāki vai noslēpumaināki nekā iepriekš. Līdz dienas beigām tavs fiziskais stāvoklis var mainīties. Kāda pēkšņa slimības saasināšanās var pieprasīt atšķirīgu pieeju ārstēšanas vai profilakses procesam.

 

zivis-mil-horZivis

Dienas laikā tev vajadzētu vairāk sazināties ar cilvēkiem, lasīt un ļauties pārdomām. Kāds ceļojums vai izbrauciens var būt īpaši patīkams. Lielāko daļu jautājumu būs iespējams atrisināt neformālā ceļā. Dienas noslēgumā varēsi sākt jaunu lappusi savā personīgajā vai mākslinieciskajā jaunradē.

 

Veiksmīgu šo dienu!

Iepriekšējais rakstsKāpēc tirpst rokas un kā to novērst?
Nākamais rakstsBūtisku ziņu izplatījis “Maxima” veikalu tīkls