Dienas pirmā puse lieliski piemērota darbiem, kas prasa lielu uzmanību un koncentrēšanos. Šis ir teicams brīdis, lai sāktu sarunas par paaugstinājumu vai pat sava uzņēmuma veidošanu, taču tajā nepieciešams iedziļināties. Dienas otrajā pusē vari sajusties pārlieku optimistisks – uzmanies, nebūvē sapņu pilis!

 

 

auns-mil-horAuns

Piemērots brīdis aktīvu soļu veikšanai. Ceļā uz panākumiem neaizmirsti, ka tas var būt arī visai bedrains un akmeņains, turklāt vispirms jātiek galā ar pagātnē nepadarīto. Ja saņemsies, visu spēsi izlabot!

 

 

versis-mil-horVērsis

Prātā visas dienas garumā šaudīsies domas par savu mīlas dzīvi un nākotnes plāniem, taču nesteidzies. Nedod nekādus tālejošus solījumus un nelūdz to no partnera.

.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Centies lielākos un svarīgākos darbus apdarīt dienas pirmajā pusē. Jo vairāk tuvosies vakars, jo vairāk domas saistīts mierīga atpūta dīvānā, nevis darba pienākumi.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Piemērota diena aktīvam darbam. Būs iedvesma un optimisms, lai atrisinātu visus nepadarītos pienākumus. Neskādēs arī fizisks treniņš, taču paturiet prātā savu spēju robežu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Daudz laika un enerģijas var prasīt ģimenes lietas. Uzmanies, ja šodien sāc ko jaunu, īpaši ja tam ir intīms, noslēpumains vai pat nelegāls raksturs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Sarunas ar cilvēkiem būs emocionālas, bet uzzināsit daudz jauna par sevi un citiem. Iegūsiet pieeju gan ticamiem avotiem, gan baumām. Salieciet visu kopā un aptuvenā aina kļūs skaidra.

 

 

svari-mil-horSvari

Alkas pēc pašizpausmes šodien ņems virsroku. Protams, ka tu nevari vienkārši visu pamest un mesties izaicinājumā, taču arī iegrožot sevi būtu muļķīgi. Mēģini atrast zelta vidusceļu!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien var rasties šaubas par savu nākotni un mērķiem. No vienas puses šķitīs, ka veiksme ir garantēta, no otras – pārcenšoties un aizsapņojoties, viss var sabrukt. Saglabājiet mieru un realizējiet savas vēlmes soli pa solim.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ilgi kaltie plāni var piedzīvot zināmas izmaiņas. Nepieciešama pacietība un nosvērtība, lai pa īstam novērtētu lietas sev apkārt. Noteikti ir iespējams gūt labumu arī sev, ja vien sajutīsi, no kuras puses īsti pūš vējš…

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja vēlies drošību nākotnē, nenovirzies no sevis izvēlētā ceļa. Problēmu risināšanai izmanto rīta stundas. Dienas beigās tev beidzot kļūs skaidra kāda lieta, kas jau ilgāku laiku nedod mieru prātam.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

 

Visas dienas garumā tev apkārt būs daudz kārdinājumu – esi uzmanīgs! Saviem pienākumiem pieej ar apdomu: jau rīta pusē būs aptuveni skaidrs, kāda varētu izvērsties šī otrdiena.

 

 

zivis-mil-horZivis

22.decembris Zivīm nekādā gadījumā nav diena slinkošanai un atpūtai: veiksme darbīgās zivtiņas pavadīs it visā, īpaši, ja darbos tiek izmantotas netradicionālas metodes. Tavs talants nepaliks nepamanīts.

 

Darbīgu un pozitīvu emociju pilnu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsLatvijā populārs mūziķis sarūpē sirsnīgu dāvanu svētkos
Nākamais rakstsSinoptiķi īpaši brīdina par laiku tuvākajās stundās