Šī diena būs piemērota uzdevumiem, kas saistīti ar mājas dzīvi. Šodien objektīvi varēsi novērtēt savu interjeru un padomāt par to, kā to labāk atsvaidzināt vai papildināt. Personiskajās lietās nav ieteicams neko daudz mainīt, jo šīs izmaiņas nesniegs laimi.

 

Auns

Šī diena kopumā tev paies ļoti jaukā noskaņojumā. Tev patiks teju viss – darba nedēļas beigas un fakts, ka varēsi atpūsties, kā arī tas, ka aiz muguras paliks labi paveikts darbs. Vietas, ko tev paredzēts apmeklēt, solās būt pat pārsteidzoši gleznainas. Tu būsi tik pārsteigts, ka vēlēsies tur atgriezties vēlreiz. Iespējams, jau nākamajā nedēļas nogalē.

 

 

Vērsis

Šodien, ticams, ka tu mainīsi savu ierasto uzvedību. Kamēr tu atradīsies darbā, visticamāk, galvenā “atrakcija” tev būs flirtēšana ar jauno kolēģi. Šis pievilcīgais cilvēks tavā dvēselē iedvesmos kaislīgu aizraušanos, tāpēc tu vēlēsies gūt uzvaru. Var gadīties, ka tādā veidā tu aizmirsīsi par saviem pamata pienākumiem, kas var neatgriezeniski sabojāt tava priekšnieka viedokli par tevi.

 

 

Dvīņi

Ticams, ka šodien saņemsi brīnišķīgas ziņas par savu radošo darbību likteni. Izrādīsies, ka viens no taviem projektiem guvis milzīgus sasniegumus, iegūstot lielu popularitāti plašā auditorijas lokā. Tas mudinās tevi strādāt vēl vairāk, lai radītu kaut ko vēl lielāku. Protams, tev nebūs laika to pabeigt vienas dienas laikā, taču tava iedvesma būs ļoti spēcīga, lai paveiktu iecerēto.

 

 

Vēzis

Ticams, ka šodien izjutīsi ļoti lielu garlaicību, visticamāk, visvairāk šī sajūta parādīsies tad, kad nokļūsi kādā no savu radinieku mājām. Var gadīties, ka tevi pārņems tāda sajūta, lai uzdotu pats sev retorisku jautājumu: “Ko es šeit daru, ja man ar šiem cilvēkiem nav nekā kopīga?” Taču tava pieklājīgā attieksme un cieņa pret radiniekiem neļaus tev kļūt rupjam un pamest šo vietu. Varēsi uzelpot vien tad, kad šis pasākums beigsies.

 

 

Lauva

Šodien lielākoties visu gribēsies darīt lēni, taču atceries par kvalitāti. Cik veiksmīgi tu izpildīsi savu pašreizējo uzdevumu, tik arī saņemsi gaidāmajā algā vai pat karjerā kopumā. Esi uzmanīgs – nesasteidz neko! Ja šodien profesionālajā jomā slodze tev šķitīs pārlieku smaga, tad vakarā pacenties pilnībā nomainīt domas un atpūsties.

 

 

Jaunava

Šodien tu principā atteiksies no jebkura padoma, ko kāds tev vēlēsies sniegt mīlas jomā. Protams, ka tu pats vari rīkoties ar savu dzīvi tā, kā uzskati par pareizu, taču tev nekad nevajadzētu aizmirst to, ka tavi tuvākie pārdzīvo līdzi ar tevi. Ja kāds no taviem tuvākajiem radiniekiem vai draugiem norādīs uz nejaukām darbībām tava partnera uzvedībā, nesatraucies par to! Pieņem to zināšanai un pavēro turpmāko attīstību.

 

 

Svari

Šodien būtu labi, ja tu varētu izbaudīt pilnīgu emocionālo atpūtu. Pabeidzot nepieciešamos darbus, tev vajadzētu aizmirst par darbu pilnībā, lai ļautos patiesi kvalitatīvai atpūtai. Vislabāk, ja tā iespējama svaigā gaisā kopā ar cilvēkiem, kurus tu mīli. Kopā varēsiet piedzīvot daudz jauku mirkļu un uzņemt brīnišķīgas bildes. Pacenties neatraut sevi no atpūtas baudīšanas ne ar ko citu.

 

 

Skorpions

Šo dienu tev vajadzēs veltīt sarežģītu finansiālo problēmu risināšanai. Domājot par to, kur ieguldīt savu kapitālu, atsakies no jebkāda riska un piedzīvojumu kāres. Ticams, ka tavā ģimenē vai tuvāko draugu lokā ir kāds, kuram ir nelieli, bet stabili ienākumi no sava personīgā biznesa. Analizē šo iespēju – investīcijas tava drauga uzņēmumā. Šādā veidā tu ļausi šim uzņēmumam augt, nodrošinot arī sev regulārus ienākumus.

 

 

Strēlnieks

Šī tev būs visai aizņemta diena, ka sāksies ar profesionālās darbības pienākumu pildīšanu. Ticams, ka vakarā būsi tik noguris, ka neko vairāk nevēlēsies darīt taču nāksies apmeklēt kādu pasākumu, kur tev jāierodas kopā ar savu partneri. Sākotnēji tu iesi tikai tāpēc, ka viņš to lūdzis, bet vēlāk atskārtīsi, ka esi ļoti priecīgs, ka esi ieradies pasākumā. Ticams, ka tev tiks pievērsta lielākā uzmanība, kas var izraisīt greizsirdību tavā partnerī.

 

 

Mežāzis

Ticams, ka šodien būsi neizpratnē, novērojot nepatīkamas izmaiņas sava partnera uzvedībā. Var gadīties, ka šis cilvēks sāks tevi kritizēt par to, jo tu dari, kamēr viņš nav tev līdzās, nonākot pat līdz visai absurdiem apvainojumiem. Lai kā tev gribētos pateikt pāris šerpāku vārdu, ļauj viņam nomierināties un tikai tad uzdod savus jautājumus. Ticams, ka tad šis cilvēks atzīs, ka patiesībā šis skandāls tapis vispārējā pārguruma rezultātā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev nav ieteicams iesaistīties smagās fiziskās aktivitātēs un citās darbībās. Ja tava profesija ir aktīva – esi šodien divtik uzmanīgs. Vakarā ieteicams pilnībā atpūsties – labākā izklaide būs TV skatīšanās vai grāmatas lasīšana. Ja tavi tuvākie nesaprot, kāpēc tā, paskaidro viņiem, ka tu fiziski nejūties tik spēcīgs, lai kaut ko darītu. Paskaidro, ka tev ir nepieciešama atpūta un laiks sev.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams pievērsties romantikai. Tu vari sagatavot pārsteigumu savai otrajai pusītei. Tiesa, ir iespējams, ka viss neritēs tik gludi, kā gribētos. Iespējams arī neliels konflikts, jo otrs cilvēks var būt pārāk pārsteigts par tavām idejām. Tas nozīmē – ne ar ko nevajadzētu pārspīlēt. Vai vēl labāk – pārsteigumu var radīt arī tad, ja iepriekš pabrīdini partneri, norunā, ka kaut kas ir gaidāms. Šodien tas varētu būt labākais variants.

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais raksts5 Līgo ēdieni, kas jāceļ svētku galdā
Nākamais rakstsĻoti smagā avārijā uz Vidzemes šosejas iekļuvis ātrās palīdzības busiņš; mediķis gājis bojā