Šī diena absolūti nebūs piemērota lietām, kas saistītas ar pārmaiņām mīlas jomā. Pirms šādu pārmaiņu plānošanas, tev vajag rūpīgi pārdomāt vai tev tiešām tas ir nepieciešams. Iespējams, vienīgā lieta, kas patiesībā ir jāmaina, ir tava attieksme pret attiecībām. Izproti sevi un tikai pēc tam centies ko mainīt, ja tas nepieciešams!

 

Auns

Šodien tiksi iesaistīts kādā riskantā projektā. Lielākā loma, ko šajā neiedomājamajā piedzīvojumā varēsi uzņemties, būs neitrāla novērotāja loma. Neieguldi naudu šajā avantūrā – pastāv liela iespēja, ka to zaudēsi, tādēļ labāk pasargāt sevi no šī riska. Kad projekts piedzīvos neveiksmi, neapmierinātie tā dalībnieki uzrīkos linča tiesu pret tevi. Labākais, ko varēsi darīt, ir gluži vienkārši ignorēt un izvairīties no apkārt notiekošā.

 

 

Vērsis

Šodien gūsi vērtīgu mācību no kāda sava darba kolēģa. Tev būs nepieciešama viņa palīdzība, kuru viņš atteiks, uzskaitot visus brīžus, kad pagātnē esat bijuši apgrieztās lomās. Būsi nokaunējies, atminoties visas tās reizes, kad teici, ka tev nav laika sniegt palīdzību vai padomu. Kārtējo reizi sapratīsi, ka it viss kā bumerangs atgriežas atpakaļ. Tā ir karma.

 

 

Dvīņi

Šodien būsi visai neapmierināts ar sevi dēļ pēc kādas nopietnas sarunas. Tās laikā tev bija iespēja iebilst, taču dažādu iemeslu dēļ tu to neizmantoji. Vēlāk, analizējot šo diskusiju, sapratīsi, ka tās rezultāts parāda, cik ļoti emocionāli vājš un nepašpārliecināts tu esi. Labākais, ko šajā situācijā vari darīt, ir beidzot sākt strādāt pie savas pašapziņas celšanas.

 

 

Vēzis

Tev šodien tiks uzticēta visnenozīmīgākā loma kādā lielākā projektā. Izvērtējot notiekošo, gribēsies kliegt, ka nav taisnīgi, ka tev nav iedalīta līdera loma. Tajā pašā laikā sapratīsi, ka vieglāk ir būt padotajam, nevis vadītājam, uz kura pleciem uzkrauts pamatīgs atbildības slogs. Iekšējā dialogā otrā doma ņems virsroku, līdz ar to vienkārši samierināsies ar esošo situāciju un savu šķietami nenozīmīgo pozīciju.

 

 

Lauva

Šo dienu pavadīsi atjaunojot savu pavasara garderobi. Tu patiesi izbaudīsi šo procesu un ilgais iepirkšanās maratons tevi ne pa visam nenogurdinās. Vairāk tavu enerģiju patērēs nemitīgā atlikušā budžeta uzraudzīšana. Pirms dodies iepirkties, apsoli sev, ka neiztērēsi ne centu vairāk no tēriņiem plānotās summas. Tādējādi tavi iekrājumi pēc šīs iepirkšanās aizvien būs drošībā.

 

 

Jaunava

Šodien apkārtējos par sevi radīsi noslēgta un nekomunikabla cilvēka iespaidu. Iemesls šai uzvedībai būs raizes par kāda sava četrkājainā drauga likteni. Līdz brīdim, kad varēsi justies pārliecināts, ka tavs kucēns vai cits mājdzīvnieks ir pilnībā atveseļojies no kādas nopietnas slimības, tu nevēlēsies komunicēt ne ar vienu. Diemžēl, šī diena kāroto skaidrību neatnesīs, kas nozīmē, ka tev vajag atrast citu veidu, kā atbrīvoties no sakrātajām emocijām pēc iespējas drīzāk.

 

 

Svari

Šodien uzzināsi kāda cilvēka privāto noslēpumu. Šī persona atklās tev savu dvēseli kādas atklātas sarunas laikā, taču tu nebūsi gatavs informācijai, kuru nāksies dzirdēt. Viņa izklāstītie noslēpumi nemitīgi malsies tavā prātā. Centies kā risinājumu neizmantot uzzinātās informācijas pārstāstīšanu vēl kādam. Tas nav tavs noslēpums, kas nozīmē, ka jārīkojas atbildīgi ar dzirdēto.

 

 

Skorpions

Šī diena nepaliks atmiņā ne ar ko īpašu. Darbā nesteigsies ar pienākumu pildīšanu, lai varētu atrast vairāk laika komunikācijai ar darba kolēģiem. Viens no viņiem izstāstīs tev sociālajos tīklos izlasītu stāstu, kas izsauks pamatīgu smieklu vētru. Iespējams, ka vakarā pats nolemsi vairāk laika pavadīt virtuālajā realitātē un izklaidēt sevi ar citiem izklaidējošiem stāstiem.

 

 

Strēlnieks

Šodien ļausies flirtam ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tas ir veids, kā tu uzlabo savu pašapziņu, kura pēc pēdējā laika notikumiem ir nedaudz iedragāta. Atkal un atkal atcerēsies, kā tevi atraidīja kāds tev simpātisks cilvēks. Nu, ļaujoties romantikai, sapratīsi, ka vaina nav tevī un ar tavu pievilcību viss pavisam noteikti ir kārtībā.

 

 

Mežāzis

Šodien jutīsies patīkami pārsteigts, saprotot, cik ļoti novērtēts un cienīts esi kolēģu vidū. Kad tiks apspriest kāds sarežģīts profesionālais jautājums, tev tiks piešķirtas tiesības pieņemt galīgo lēmumu, kas pavisam noteikti pacels tavu pašapziņu. Neaizmirsti likt lietā savas eksperta spējas, jo šī ir iespēja pierādīt, ka tev patiešām var uzticēties. Pirms pieņem lēmumu, izanalizē visus argumentus, lai būtu drošs par savu rīcību.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien izjutīsi paranoju saistībā ar savu laulības dzīvi saistītu jautājumu. Tev šķitīs savāda partnera rīcība un ar aizdomām skatīsies viņa darbības sociālajos tīklos, tai skaitā sarakstes ar dažādiem virtuālajiem draugiem. Centies izvairīties no pārlieku lielas okšķerēšanas. Tā vietā uzdod konkrētus jautājumus savai otrajai pusītei un uzklausi sniegtās atbildes, pirms izdari kādus secinājumus.

 

 

Zivis

Šodien saņemsi uzmanības apliecinājumus no kāda sava kolēģa. Viņš būs gatavs pamest visus savus darbus, lai dotos tev talkā risināt kādu tev svarīgu darba jautājumu. Visu kopā pavadīto laiku viņa seju rotās smaids. Vakarā sev jautāsi, vai esi gatavs ielaist šo personu savā privātajā dzīvē. Ja atbilde ir strikts nē, tad padomā jau laikus, kā taktiski darīt to manāmu arī savam darba biedram.

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsIzskan pavisam jaunas ziņas par mūsu Eirovīzijas dalībniekiem – grupu “Citi zēni”
Nākamais rakstsOtrdiena sākusies ar ziņu par lielu nelaimi Ventspilī