Auns

Šodien ieteicams atturēties no ģenerāltīrīšanas veikšanas. Pat, ja to iesāksi, dažādu iemeslu dēļ pabeigt to neizdosies, tādēļ labāk atliec uzkopšanas darbus uz kādu citu dienu. Tāpat gatavojies tam, ka mājās atgriezīsies krietni vēlāk, nekā ierasts, jo, diemžēl, problēmas attiecībās ar mīļoto cilvēku nebūs tik ātri un viegli atrisināmas.

 

 

Vērsis

Šodien iepazīsies ar kādu mūziķi, rakstnieku vai mākslinieku. Viņa darbi tevi iedvesmos tik ļoti, ka nekavējoties pats vēlēsies izmēģināt savus spēkus konkrētajā jomā. Viņš novērtēs tavu radošumu un uzaicinās ņemt dalību kādā no saviem projektiem. Jūsu radošajam tandēmam būs spoža nākotne, ja vien pats neapstāsies pusceļā. Neļauj apkārtējiem sevi atrunāt no došanās šajā sava veida piedzīvojumā.

 

 

Dvīņi

Šī diena būs visai nogurdinoša un  pieredzes bagāta. Vairāk vai mazāk pavadīsi to mierīgi, ja vien spēsi pieņemt faktu, ka ievērojamus sasniegumus nepiedzīvosi. Pastāv iespēja, ka iepazīsies ar kādu, kurš tavu rāmo dzīvi apgriezīs ar kājām gaisā un liks tavai sirdij pukstēt straujāk. Pat, ja tev jau ir sava otrā pusīte, var gadīties, ka nespēsi pretoties šīs personas šarmam.  

 

 

Vēzis

Šodien izvirzīsi sev vērienīgu mērķi profesionālajā dzīvē. Būsi tik steidzīgs tā sasniegšanā, ka pastāv risks, ka viss apstāsies pie pirmajiem sarežģījumiem. Tev izdosies tiem ātri tikt pāri, ja atcerēsies visu iepriekš gūto pieredzi līdzīgu problēmu risināšanā. Ja tomēr ar tavām prasmēm nepietiek, meklē padomu internetā. Nenāks par ļaunu pēc palīdzības griezties arī pie kāda pieredzējuša darba kolēģa.  

 

 

Lauva

Šodien saņemsi nepatīkamus jaunumus par kādu no gados vecākajiem ģimenes locekļiem. Uzzināsi, ka viņš ir pamatīgi sasirdzis un ārstu dotās cerības uz atveseļošanos ir visai niecīgas. Protams, tas radīs tevī bailes un satraukumu. Paturi prātā, ka tu neesi atbildīgs un nekādi nevari ietekmēt notiekošo,tādēļ jau laikus jāsāk sevi sagatavot jebkādam iespējamajam scenārijam.

 

 

Jaunava

Šī diena atnesīs tev vairākus patīkamus brīžus. Kāds no bērniem pamanīsies tevi iepriecināt ar ļoti jauku dāvanu. Pēcpusdienā uzzināsi, ka cilvēks, kurš pagātnē tev nodarījis pāri, nu pats ir saskāries ar ievērojamām problēmām. Lai arī no sākuma tas raisīs tevī smaidu, vēlāk sajutīsies neērti par to, ka priecājies par citu cilvēku nelaimi. Iespējams, izdomāsi, kā sarežģītajā situācijā palīdzēt savam oponentam.

 

 

Svari

Šodien ieteicams nepārtraukt nejauši un negaidīti uzsāktu dialogu, lai cik ļoti to vēlētos. Neatbildot uz kādu sev ne tik tīkamu jautājumu, nonāksi strupceļā, no kura izkļūt būs visai sarežģīti. Esi godīgs pret savi un savu sarunu partneri. Vakarā centies atbrīvoties no piesātinātajām emocijām jebkādā sev tīkamā veidā. Ieteicams gan neaizrauties ar alkohola lietošanu.

 

 

Skorpions

Šodien uzņemsies daudz un dažādus papildus pienākumus ar mērķi palielināt savus ienākumus. Darbs, kuru uzsāksi, nebūs viegls, taču ātri vien izdosies tikt ar to galā. Jau šodien saņemsi pirmos darba augļus savā bankas kontā, kas pavisam noteikti raisīs tevī pozitīvas emocijas. Uzskatīsi to kā sava kapitāla pieauguma starta punktu un sāksi veidot uzkrājumu.  

 

 

Strēlnieks

Šī diena tev atnesīs raizes par un ap savu labsajūtu. Objektīvi izvērtēsi savas enerģijas rezerves un sapratīsi, ka esi pilnībā izsmelts. Pārguruma pamatā būs kas cits, nevis darbs un pārslodze. Visticamāk,spēka trūkums vēstīs par kādu saslimšanu. Ieteicams pēc iespējas drīzāk ar savām sūdzībām vērsties pie ārsta, lai uzsāktu piemērotu ārstēšanu.

 

 

Mežāzis

Šodien kāda svešinieka rīcība tev šķitīs vienlaikus gan apkaunojoša, gan tīkama. Viņš piedāvās tev ērtu vietu kafejnīcā, tad palīdzēs atrast ērtāko vietu automašīnai stāvvietā un visā visumā attieksies pret tevi īpašāk, nekā pret citiem. Nemeklē zemūdens akmeņus viņa rīcībā. Visticamāk, šis cilvēks pats gluži vienkārši gūst pozitīvu lādiņu no apkārtējo pozitīvajām emocijām. Mīlestība jūsu starpā neuzplaiksnīs, taču draudzībai  visi vārti vaļā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams neļauties impulsīvai rīcībai. Tā negatīvi ietekmēs tavu noskaņojumu strādāt, kā rezultātā nespēsi laikus tikt galā ar saviem pienākumiem  un strādāsi ilgāk, nekā plānots. No tā īpaši jāizvairās gadījumos, kad tev jānes atbildība par projektiem, kuros iesaistīti ir arī citi cilvēki. Atrodi veidu, kā smelties optimism un pašpārliecību. Esi nesatricināms kā akmens un kontrolē savu noskaņojumu.

 

 

Zivis

Šajā dienā pastāv risks pazaudēt kādu svarīgu lietu, piemēram, bankas karti vai dzīvesvietas atslēgas. Lai no tā izvairītos, centies būt modrs jau no paša rīta. Tase stipras kafijas aizdzīs prom miegainumu un būsi gatavs doties dienas gaitās. Atgādini sev, ka viss ir tikai un vienīgi tavās rokās un tu esi spējīgs visu kontrolēt, ja vien esi vērīgs un mundrs.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsMammas apciemojuma laikā Magonei ļoti nepatīkams atklājums
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 23.-29. maijs