Dienas pirmajā pusē ir īstais laiks beidzot atklāti izrādīt savas jūtas un emocijas. Skaidra izpratne par nākotnes plāniem, reālistisks un optimistisks skats uz priekšu. Dienas otrajā pusē iespējams uzzināt daudz jauna par sevi.

 

 

 

auns-mil-horAuns

Laiks domāt par materiālajām lietām – ienākumiem, savu finanšu pārskatīšanu, saistībām. Šī diena būs ar praktisku skatu uz lietām. Šodien labāk parūpēties par savas dzīves pamatiem, nevis pievērsties kaislībām vai pašizpausmei. Laiks tam vēl pienāks.

 

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena uzsvērs Vērša spēku un tiekšanos pēc neatkarības. Jūsu instinkti var pieteikt sevi ar vēl neredzētu spēku, īpaši, ja esat dzimis aprīlī. Pārējo viedokli nešķitīs svarīgs, ja Vērsis kaut ko patiesi vēlēsies sasniegt.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Centieties atturēties no nevajadzīgām pļāpām un trokšņa, tā vietā vēršot domas uz klusumu, materiālo labklājību. Šodien jāizvairās no emocionālas komunikācijas, uzmācīgām domām vai pārlieku enerģiskas iniciatīvas.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Jūsu nākotnes plāni ir skaidri un noteikti. Bieži rīkojaties saskaņā ar instinktiem un visbiežāk tas strādā. Šī būs laba diena, lai sajustu sevī mieru un harmoniju, iegūt vēl lielāku pašpārliecinātību.

 

 

 

lauva-mil-horLauva

Būsiet ieinteresēti materiālajos labumos, īpaši tajos, kurus varat iegūt ar savu darbu, hobiju vai kādos citos likumīgos veidos. Daži jums mēģinās pārmest tieksmi pēc labas dzīves, bet tam nevajadzētu jūs apturēt.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Aizvien spēcīgāka kļūst vēlme šajā dzīvē vienkārši gūt prieku un jūs saņemsiet pietiekami daudz iespēju tam. Šodien veiksies visā, kas prasa reālistisku pieeju, pamatīgumu, pacietību. Neaizmirstiet par labu uzturu – pieticība šajā ziņā neved uz panākumiem. Palutiniet sevi.

 

 

 

svari-mil-horSvari

Vēlams koncentrēties uz materiālajām problēmā. Protams, ja vien tādas ir. Ja ir doma aizņemties naudu, neizvēlēties lielas summas un garus atdošanas termiņus. Paņemiet vēl pāris dienas pārdomām. Būsiet ieinteresēti, cik nopelna draugi, paziņas, kolēģi, un cik daudz sadzīvei tērē viņi. Iespējams, atradīsiet labu piemēru, kam vēlētos līdzināties.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien īpaši vēlams ņemt vērā partnera viedokli un vajadzības. Ja redzat, ka otra pusīte nejūtas labi vai krītas pašapziņa, neignorējiet to. Ieprieciniet mīļoto cilvēku!

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespējami labi ienākumi pat bez smaga darba. Jums dota gaiša galva, kas ļaus daudz vieglāk uzsākt savu biznesu vai par to pārvērst hobiju. Pats sev priekšnieks – skan labi, vai ne?

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Harmoniska diena Mežāzīšiem. Vispārēja psiholoģiskā stabilitāte, interese par ģimenes lietām, kas jums nodrošina stabilitāti un paredzamību. Jūsu pūles ģimenes pavarda labā tiks atalgotas.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Palikšana mājās šodien būtu lieliska alternatīva, tomēr ne visiem tas darba vai citu svarīgu darīšanu dēļ būs iespējams. Uzticams atbalsts un tradicionālas vērtības, ko spēj piedāvāt jūsu mīļie, būs īpaši svarīgi. Atpūtieties!

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Būsiet ieinteresēti tikties ar draugiem, radiem, vai pat kopā ar viņiem kurp doties. Teicams laiks, lai paveiktu kādu darbiņu mājās. Tieši tikpat laba ideja ir pavadīt laiku svaigā gaisā. Padziļināsies jūsu lietu uztveres līmenis, kas visu ļaus saskatīt daudz skaidrāk.

 

 

 

Iepriekšējais rakstsSvētdien pazudušo atrod mirušu
Nākamais rakstsDiemžēl sinoptiķim Bricim nav labu ziņu par turpmāk gaidāmo