Šīs dienas pirmajā pusē tevi sagaida dažādi pārsteigumi, tev ir jābūt gatavam teju uz visu. Ja neļausies emocionāliem izvirdumiem un koncentrēsies uz to, kas patiesi ir svarīgi, rīts paies nemanot. Vakars sniegs ilgi gaidīto atpūtas iespēju.

 

auns-mil-horAuns

Šī diena pavērs jaunas iespējas un mudinās Aunus mest pie malas visas šaubas un bažas, pieņemot būtiskus lēmumus. Seko savai iedvesmai! Jebkurš piedzīvojums šodien paredz tev laimīgas beigas. 22. marts ir laba diena, lai aprunātos ar cilvēkiem, kuri daudz ceļo un nesen ir atgriezušies no kāda tālāka piedzīvojuma, kā arī komunicētu ar ārzemniekiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Aizmirsti par stereotipiem, atrodi sevī spēku kaut ko mainīt savā ierastajā rīcības veidā. Īslaicīgas izmaiņas arī tavā vizuālajā tēlā, īpaši šajā zvaigznājā dzimušajām daiļā dzimuma būtnēm, sniegs daudz kā laba. Jauna ainava, unikāls apģērbs vai matu sakārtojums palīdzēs paplašināt tavu redzesloku un saskatīt, ka tavā ikdienā, iespējams, nepieciešamas pastāvīgas, dziļākas izmaiņas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Zvaigznes iesaka tev šodien nezaudēt draudzīgumu un sabiedriskumu, taču brīdina, lai nekļūsti pārāk naivs un paļāvīgs, Dvīni! Šodien, visticamāk, kāds no vistuvākajiem cilvēkiem objektīvu iemeslu dēļ nevarēs pateikt visu patiesību. Nestreb karstu! Arī tu pats, Dvīni, vari nebūt pilnīgi godīgs, nu nebūs pat īsti svarīgi, cik pūļu nāksies pielikt, lai mēģinātu pierādīt pretējo. Meli ir un paliek meli!

 

 

vezis-mil-horVēzis
Šī diena var izrādīties visai aizņemta. Ir pilnīgi iespējams, ka reizēm tu pats sev ģenerē, radi problēmas un grūtības. Tomēr var gadīties, ka ar savu rīcību tu vienkārši reaģē uz pašreizējiem apstākļiem, piemēram, pielāgojies neparastām vai negaidītām prasībām vai pretenzijām.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iedomājies vēlēšanos! Šodien zvaigznes ir gatavas izpildīt Lauvas iepriekš nenosauktās vēlmes un pievienot jaukus bonusus  kādos ilgi gaidītos un plānotos notikumos. Pavadi vairāk laika ar saviem bērniem un mīļajiem un tiem cilvēkiem, kuri domā līdzīgi kā tu. Nezaudē iespēju dalīties ar draugiem unikālās idejās!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dažādas saimniecības lietas var kļūt par tavu šīs dienas Visuma centru, Jaunava! Šis ir labs laiks, lai satuvinātos ar saviem ģimenes locekļiem, kā arī, lai uzņemtu viesus un pārrunātu iespējamas izmaiņas tavās mājās. Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie alks pēc romantikas un nevainīgas intrigas savās attiecībās.

 

svari-mil-horSvari

Kopējā dienas emocionālā gamma būs pozitīva. Radīsies labvēlīgi apstākļi kontaktiem, izbraucieniem un uzdevumus sadalīšanā.  Dažādi pasākumi tevi šodien teju gaidīs ik uz soļa! Labvēlīgu notikumu gaitu var nedaudz sabojāt veselības problēmas, dažas neskaidrības un nenozīmīgi mājas darbi. Zvaigznes brīdina, ka šodien tu vari nokavēt kādu svarīgu tikšanos vai aizmirst par kaut.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Šī solās būt diezgan laba diena pirkumiem. Ja tu neesi pārliecināts vai vajadzētu kaut ko iegādāties vai nē, tev vajadzētu ieklausīties citu cilvēku padomos, bet tomēr pieņem lēmumu pats ar savu galvu. Dzirdi, Skorpion? Izvairies no steigas un neuzmanības; neesi pārāk izšķērdīgs, pretējā gadījumā riskē zaudēt naudu un galu galā iegādāties sliktas kvalitātes preces.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Strēlniekam vajadzētu pārdomāt savas patiesās vēlmes, pretējā gadījumā tu galu galā lieki izšķērdēsi savu enerģiju un laiku. Lai izvairītos no šāda scenārija, tev vajadzētu pavadīt mazāk laika domājot, analizējot un visu liekot pa plauktiem. Tā vietā vairāk uzmanīgi ieklausies savās iekšējās vēlmēs. Neuztver savu tuvinieku sacīto kā vienīgo patiesību.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena pastiprinās Mežāža slāpes pēc zināšanām un palielinās tavu uzmanību –garīga rakstura detaļām. Tāpat ir iespējams, ka tu kļūsi romantisks un attīstīsi brīvus priekšstatus un atzinumus, ļaus apjaust tās nianses, no kurām parasti izvairies.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Ja tu esi noguris un nepavisam neizskaties labi, ir pēdējais laiks parūpēties par sevi. Palutini sevi ar lietām, kas tev patīk, un nesaki – Nē!, jaunām, interesantām aktivitātēm. Ūdensvīriem šodien būs daudzsološu iespēju diena – tu noziegsies, ja izšķērdēsi to.

 

 

zivis-mil-horZivis

Nereklamē savus nodomus citiem, pretējā gadījumā tu riskē nostādīt sevi nepatīkamā situācijā. Tās Zivis, ar kurām ir viegli manipulēt, var tikt negatīvi ietekmētas no kādas personas puses vai var tikt ierautas apšaubāma uzņēmuma intrigu mudžeklī.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsVairāki šoferīši Rīgā iekuļas pilnīgi liekās klapatās
Nākamais rakstsLidostā apzog “Slavenības. Bez filtra” zvaigzni