Dienas pirmajā pusē iespējami negaidīti un visai pēkšņi notikumi. Vari nonākt pretrunā ar saviem vārdiem vai sasteigt darbības un lēmumus, jo īpaši, ja tiem būs personisks raksturs. Šis nav labākais laiks, lai ļautos astroloģijai, strādātu pie datora vai jebkurām citām mūsdienīgām iekārtām.

 

auns-mil-horAuns

Tavas darbības sasniegs maksimālo efektivitāti rīta stundās. Mēģini iestatīt modinātāju stundu vai divas agrāk nekā ierasts, tad tev būs iespēja paveikt daudz vairāk, nekā bija sākotnēji plānots. Spēcīgas jūtas būs viens no galvenajiem motīviem tavām darbībām.

 

versis-mil-horVērsis

Šī būs spēcīgu vēlmju un dziļu jūtu diena. Pirms plāno rast izpratni par savām emocijām un sajūtām,  tev var nākties apjaust, ka ir pienācis laiks mainīt savu uzvedību. Tavs partneris var izrādīt pārmērīgu aizraušanos, neatlaidību vai iekāri.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien vari sasniegt labus rezultātus, ja veltīsi visu savu enerģiju  konkrētiem uzdevumiem. Ja būsi konsekvents, loģisks un apņēmības pilns, ja nezaudēsi fokusu, pievēršoties vilinošiem priekiem vai priekšlikumiem, tev būs iespēja paveikt daudz vairāk nekā cerēji.

 

vezis-mil-horVēzis

Tavs jutekliskums, seksualitāte un emocionalitāte šodien strauji pieaugs. Vari būt īpaši vērsts uz izklaidēm jautrību un dažādiem dzīves priekiem. Labprāt tērēsi naudu par savu un citu cilvēku izklaidēm.

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā vari kļūt ieinteresētāks seksuālajā savas dzīves pusē, kā arī ģimenes lietās un finansu problēmās. Riskē, ka vari kļūt par savu jūtu ķīlnieku, pakļaujoties emocijām, kas saistītas ar tev nozīmīgiem cilvēkiem. Dienas gaitā, visticamāk, kļūsi slinkāks un daudz pasīvāks.

 


jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka šodien riskē tērēt vairāk naudas, nekā biji gaidījis, īpaši, ja būsi ceļā vai dosies pastaigāties. Vari pakļauties kāda stingrajām prasībām vai slepenām vēlmēm. Īpaši svarīgi tev būs mīlestības jautājumi. Alksi pavadīt laiku ar saviem vistuvākajiem.  

 

svari-mil-horSvari 

Eksperimenti un izklaides – kolektīvas un neformālas – var likt atvērt maciņu daudz plašāk. Vari tērēt vairāk naudas nekā biji plānojis bērnu vai tuvinieku vajadzībām, kādiem neparastiem notikumiem vai pasākumiem, ko apmeklēsi  kopā ar draugiem vai radiniekiem. Šī nav diena, kad dzīties pakaļ kādai idejai.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tavas personiskās vajadzības būs tava lielākā prioritāte. Kādi paradumi var būt pretrunā ar tavu gaumi, plāniem un partneru vēlmēm. Pārliecinies, ka ņem vērā sabiedrības viedokli. Šodien tev būs pietiekami daudz veselā saprāta un enerģijas, lai nodrošinātu, ka lietas un domstarpības ap tevi nebeigsies ar skandālu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu vari kļūt ieinteresēts dažādos noslēpumainos veidos, kas palīdzēs pietuvoties mērķim. Konfidenciāla saziņa vai kāda noslēpuma atklāšana var izrādīties daudz izdevīgāka, nekā atklātība. Tomēr zvaigznes mudina, ka tev vajadzētu paturēt prātā, ka šodien būs grūti palikt noslēpumainam.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Diena būs veiksmīga, ja vēlies rast iespēju pareizi sabalansētu savu delikātumu un vēlmi aktīvi strādāt. Ja būsi pārāk emocionāls, visu ņemot pie sirds,  tavas izredzes uz panākumiem var būtiski mazināties. Planētas norāda, ka šodien ir vairāk jākomunicē ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri ir gatavi piedāvāt tev savu atbalstu, kā morālu, tā praktisku.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī nav diena, lai sēdētu dīkā.  Tu spēsi paveikt daudz, ja koncentrēsies uz darbu, pārvarot savas bailes no grūtībām. Lai iegūtu to, ko vēlies, tev būs jāveic papildus pasākumi, un, iespējams, pat nāksies piedzīvot daudz vairāk stresa un grūtu brīžu.

 

zivis-mil-horZivis

Tavs jutekliskums un lietu izpratne ļaus saglabāt kontroli pār daudzām lietām. Tomēr ne vienmēr spēsi paredzēt slazdus, it īpaši, ja runa būs par naudu, darbu, bērniem un spēcīgām, emocionālām darbībām. Spēsi panākt  savstarpējo sapratni ar cilvēkiem daudz ātrāk, ja strādāsi savā režīmā, ļausi uzņemties iniciatīvu arī citiem, kā arī atzīsi pārējo būtisko lomu kopīgajos projektos.

 

 Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav patīkamu ziņu arī par turpmāk gaidāmo laiku
Nākamais raksts“Andris ir krāpis citas, bet ne mani!” – Lienei Kivičai nav šaubu par vīra uzticību