Izvairies no pārlieku lielas būšanas uzmanības centrā. Ko vēl zvaigznes sola otrdienai, 23. februārim?

auns-mil-horAuns

Auni ir ļoti pašpārliecināti cilvēki un šobrīd tu īpaši vēlēsies, lai citi ievēro un atzinīgi novērtē tavu smago darbu. Nekautrējies no citu uzmanības, taču paturi prātā, ka arī laika gaitā pieļautās kļūdas var nākt gaismā brīdī, kad sāksi lepoties ar saviem sasniegumiem.

 

versis-mil-horVērsis

Vērši ir strādīgi un uzticami cilvēki, kuri nemīl nokļūt uzmanības centrā. Visticamāk, arī tagad tu nemeklēsi veidus, kā sevi parādīt un gūt atzinību. Ja tomēr esi viens no tiem, kurš labprāt pagozētos slavas saulītē, tad mērķa sasniegšanai pietiks vien ar to, ka kļūsi atvērtāks pret apkārtējiem un ļausi viņiem ieskatīties tava darba ritumā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņa zīmē dzimušajiem uzmanības meklējumos vajadzētu doties piesardzīgi. Tu patiesi daudz savus resursus ieguldi darbā, bet bieži vien tavs ieguldījums nav tāds, ko var atspoguļot grafikos un tabulās. Iespējams, tavs tiešais priekšnieks pamanīs un novērtēs tavas pūles, taču kāds attālāks kolēģis vai augstākstāvošs vadītājs palaidīs garām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēži pašreizējo zvaigžņu stāvokli izjutīs diezgan manāmi. Tu allaž alksti pēc progresa korporatīvajā un politiskajā jomā, kā pamatā ir lielākas rūpes par citiem, kā par sevi un rūpes par ģimeni. Lai arī šīs nozares ir ļoti atšķirīgas, ņem vērā, ka gūstot panākumus vienā, tu vari nostiprināt savas pozīcijas arī otrā.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas ir tendētas ar degunu bakstīt mākoņus, tiklīdz sāk sajust atzinības smaržu, kā rezultātā kļūst pārāk pašpārliecinātas un skaļas. Tavu veikto darbu labam vadītājam ir grūti palaist gar acīm, līdz ar to nepārspīlē ar centieniem kādu iespaidot un dari savu darāmo kā ierasts.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas biežāk strādā pienākuma dzītas, ne tādēļ, lai sasniegtu personīgu guvumu un viņu klusā personība nekāro pēc atpazīstamības. Kamēr šodien daudzi citu zīmju pārstāvji sasniegumu vārdā centīsies no sevis izspiest visu, ko spēj, tev ieteicams doties augšup pa tām karjeras kāpnēm, pa kurām dodoties vari attīstīt kādu no saviem īpašajiem talantiem.

 

svari-mil-horSvari

Svari ir ietekmīgi runātāji un, kad viņus piemeklē vēlme pēc atzinības vai paaugstinājuma, tie sasniedz nosprausto mērķi, stingri paliekot pie savas nostājas un viedokļa. Neraugoties uz apkārt notiekošo, esi tas, kas esi un tu tiksi novērtēts.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt gan to, kā un kur meklēt iespējas izaugsmei un atzinībai, gan jo īpaši to, kā paši reaģēs situācijā, ja iecerēto neizdosies sasniegt. Negatīva attieksme var krietni pabojāt tavu reputāciju un priekšniecības acīs aizēnot iepriekš veikto smago darbu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki ir apdāvināti ar spēju sasniegt jebko, ko iecerējuši, pie tam neilgā laika posmā, liekot lietā savu manieri koncentrēt spēkus uz vienu konkrētu mērķi. Gadījumā, ja viss izdosies arī šodien, jutīsi gandarījumu par padarīto, savukārt, ja nākas piedzīvot neveiksmi, atceries, ka jebkura gūtā pieredze ar sava veida ieguvums.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem vajadzētu īpaši piedomāt pie tā, kā šodien runāt ar augstāk stāvošām personām. Daži būs gana piesardzīgi un uzmanīgi, kā rezultātā veiksmīgi izvairīsies no iespējamajām nepatikšanām, taču tie, kuri nebūs tik piesardzīgi un savaldīgi, var nokļūt kādā sevišķi nepatīkamā situācijā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams likt lietā savu talantu būt pārliecinošiem argumentos, taču nepārspīlējot. Tu lieliski proti aizstāvēt savu viedokli, taču izdarīsi sev lāča pakalpojumu, ja uzstāsi uz to pārāk agresīvi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivīm vajadzētu parādīt savu vērtību darbos, ne vārdos. Tev veiksmīgi izdodas uzturēt ikdienišķas sarunas, taču, iespējams, trūkst komunikācijas prasmju, lai sevi adekvāti prezentētu savai priekšniecībai. Liec par sevi runāt darbiem un tu tiksi novērtēts.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsLembergam piespriež piecus gadus cietumā un konfiscē iespaidīgos īpašumus – VIDEO
Nākamais raksts“Latvijas Pasts” nāk klajā ar svarīgu ziņu garajās rindās nīkstošajiem klientiem