Šī diena dos prieku visiem bez izņēmuma. Tu gozēsies atzinības saulītē un vēlēsies sagādāt prieku arī saviem mīļajiem. Kulmināciju šī diena sasniegs vakarā,  bet pats galvenais šodien nebūs dāvanas un citas materiālas lietas, bet gan savstarpējā pozitīvās enerģijas apmaiņa – pat ja neviens to neredzēs, visi to sajutīs.

 

Auns

Iespējams, šodien daudz nāksies uzturēties ārpus mājām. Tas būs saistīts ar pasākumu, ko rīko kāds taviem tuviniekiem vai radiem. Kopumā šīs dienas atmosfēra būs brīnišķīga, vienīgi mēģini izvairīties no satiksmes sastrēgumiem, kas var paņemt daudz laika un sabojāt lielisko omu.

 

 

Vērsis

Šodien atsakies no spontānām darbībām un lēmumiem. Kontrolē katru vārdu, ko saki, lai nākotnē nebūtu jālabo kļūdas. Ja dodies uz kādu pasākumu, labāk atturēties no stiprākiem dzērieniem. Tas var sabojāt ne vien šo brīnišķīgo dienu, bet arī nākamo rītu.

 

 

Dvīņi

Jums šoijen tiks daudz uzmanības, Dvīņi! Pasākumā tu kļūsi par centrālo figūru un tev tiks pievērsta visa uzmanība, tomēr skaties, lai tas nenokaitina tavu otru pusīti. Tev var nākties visai grūti izskaidrot, ka patiesībā jau pats nemaz nemeklēji popularitāti.

 

 

Vēzis

Šodien pārsteigumu var sagādāt kāda romantiska atzīšanās. To izteiks kāda persona, kuru jau ilgāku laiku uzskati par draugu, un neko vairāk. Tas var nākt ļoti negaidīti un atstāt bez vārdiem, bet pasaki vismaz kaut ko, kaut “Ļauj man par to padomāt!”

 

 

 

Lauva

Diena, kad nāksies meklēt entuziasmu, lai turpinātu darīt to, ar ko nodarbojies. Ja tev jāorganizē kāds pasākums, tu visu izdarīsi perfekti, bet sanākot viesiem, vienīgā vēlme būs pēc iespējas ātrāk nolīst kaktiņā. Turklāt var nākties arī kļūt par samierinātāju labu draugu strīdā.

 

 

 

Jaunava

Vienīgais, kas šodien kaitinās, būs laika apstākļi. Tiesa, pat tie nespēs nomākt lielisko garastāvokli, kas pārņems, kad būsi ceļā pie mīļotā cilvēka. Jūs šo dienu pavadīsiet fantastiski romantiskā noskaņā un vairs nekas nespēs to sabojāt.

 

 

Svari

Svari, iespējams, šodien gūs svarīgu mācību par to, kā nevajadzētu uzvesties sabiedrībā. Nevajadzētu pārtraukt citus svarīgā brīdī, lai tikai paustu savu viedokli. Tā vari palikt tikai zaudētājos un izpelnīties apkārtējo nosodījumu, kas var likt sajusties tā, ka tu pēc iespējas ātrāk vēlēsies pamest pasākumu. Nepieļauj šīs kļūdas.

 

 

Skorpions

Skorpion, šodien nedaudz samazini apgriezienus! Tu neesi laika mašīna un nespēsi apmeklēt vairākus pasākumus, kas notiek tālu viens no otra un gandrīz vienā laikā. Izvēlies prioritātes! Neaizmirsti pabrīdināt tos, kurus nepaspēsi apmeklēt.

 

 

 

Strēlnieks

Šodien vari piedzīvot kāda tuvinieka melus. Tas var kļūt par iemeslu, kādēļ izvēlēsies nedoties uz kādu pasākumu, lai gan gatavošanās procesā ieguldīji daudz laika un līdzekļu. Kārtīgi visu apdomājot, pēdējā brīdī tomēr steigsies uz plānoto pasākumu, un tā būs pareizā izvēle.

 

 

 

Mežāzis

Šodien Mežāzis gribēs uzzināt patiesību no mīļotā kādā lietā, par kuru radušās šaubas, bet jāmēģina iztikt bez ultimātiem un karastāvokļa izsludināšanas. Nevajadzētu nonākt situācijā, kad par neko citu vairs neesi spējīgs domāt.

 

 

 

Ūdensvīrs

Tev būs iespēja izvēlēties, kuru pasākumu šodien apmeklēt. Paspēsi apmeklēt gan vecākus, gan aiziet uz klubu vai jebkuru citu sev tīkamu vietu. Pasēdi ar draugiem, izvēdini galvu un uzkrāj enerģiju jaunai darba nedēļai!

 

 

 

Zivis

Tu šodien negribēsi būt daļa no apkārt esošā haosa. Radīsies pat vēlme vienkārši ieslēgties mājās, izslēgt telefonu un darīt jebko, lai nebūtu jādomā par to. Tas vajadzīgs, lai varētu sakārtot galvu un izvērtēt prioritātes. Rezultāts tevi apmierinās.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsĢimene zina, citiem neteiks. Medmāsa no Kurzemes tiek pie prātam neaptveramas naudas
Nākamais rakstsIzskan ļoti patīkamas ziņas “Rimi” pircējiem