Šodien pasivitātei un slinkumam vajadzētu pārvilkt treknu krustu. Šīs dienas enerģētikas potenciāls būs ļoti liels, tāpēc neuzdrīksties to izniekot velti, labāk pielieto to, lai gūtu panākumus. Soli pa solim rīkojies, lai sasniegtu visu, ko vienmēr esi uzskatījis par galveno. Šodien panākumus iespējams gūt gan personīgajā, gan profesionālajā jomā. Lai to izdarītu, tev būs nepieciešams tikai entuziasms, pārējais būs atkarīgs no apstākļiem.

 

Auns

Auns šodien saņems pierādījumus, ka laiks ir patiešām labākais dziednieks. Tavi ceļi, iespējams, krustosies ar kādu, kurš agrāk tevī raisījis lielas simpātijas. Tu spēsi sasveicināties, apmainīties ar pāris pieklājības frāzēm un doties savu ceļu. Šajā brīdī tu sapratīsi, ka tavas simpātijas pret šo cilvēku ir pilnīgi zudušas, kā arī viņa izskats ir pēdējā laikā krietni mainījies.

 

 

Vērsis

Šodien nespēsi pietiekami koncentrēties. Kad centīsies uz pienākumiem tomēr rūpīgāk vērst savu uzmanību, iespējams, sajutīsi pat vieglus reiboņus, ko izraisīs miega trūkums. Tikai pēcpusdienā tu kaut kā spēsi sevi piespiest izdarīt vajadzīgo. Daudz darot, tu vakarā jutīsies kā pilnīgi iztukšots trauks. Lai izkļūtu no šīs situācijas un sajūtām tev neatliks nekas cits, kā vien laicīgāk doties pie miera.

 

 

Dvīņi

Šodien tavs galvenais uzdevums/notikums būs sarunas ar tuvu cilvēku. Lai arī viss būs tik izdevīgi, tomēr nekļūsti pārāk pašpārliecināts. Esi pacietīgs un viss izdosies.

 

 

Vēzis

Iespējams, šodien atklāsi kādu neparastu izklaides vietu. Tu tur nokļūsi pēc savu tuvāko draugu ieteikuma, kuri šo vietu apmeklējuši jau vairākkārt. Tu izbaudīsi citādāko atpūtu un iespējas. Atpūta šajā vietā būs diezgan dārga, tāpēc uzmanies ar to, cik daudz tur iztērē. Iespējams, pēc šīs izklaides tev nāksies vairāk ietaupīt.

 

 

Lauva

Šodien tavas sarunas ar radiniekiem nebūs vienkāršas. Iespējams, kāds tev jautās ko tādu, kur nespēsi palīdzēt. Tev nekavējoties vajadzētu rast izeju no šī strupceļa. Ja atteiksi savu palīdzību, pats pēc tam vari justies slikti un vairākas dienas būt neomā. Lai nu kā – ja tiešām nespēj neko līdzēt, pacenties paskaidrot, kāpēc tā.

 

 

Jaunava

Iespējams, ka šodien atklāsi kādu negaidītu finanšu ieņēmumu avotu. Nauda varētu ieplūst tavā makā kā plaša upe, tiklīdz pārvērtīsi savu veco hobiju par faktisko profesiju. Turklāt, visticamāk, to ir iespējams apvienot ar pašreizējo profesiju. Tu spēsi saprast un izdomāt, kā vislabāk šīs divas darbības apvienot, iegūstot no tām lielisku atlīdzību.

 

 

Svari

Šodien tev ir risks aizrauties ar dažādām lietām, pavadot laiku ārpus mājām. Lai būtu gatavs dažādām situācijām, šodien neizej no mājas neuzposies. Iespējams, nāksies atrisināt dažādas situācijas, kas rezultātā palīdzēs kā tev, tā arī citiem cilvēkiem. Ja kāds lūdz tavu padomu, nevajadzētu atteikt, jo, ja tev to lūdz, tevi uzskata par autoritāti – to nevajadzētu zaudēt.

 

 

Skorpions

Šodien, iespējams, tev nāksies ļoti raizēties par kādu no saviem tuviniekiem. Iespējams, tāpēc, ka šī persona teiks, ka personisku iemeslu dēļ vēlas pamest darbu. Tu jutīsies ļoti bēdīgi uzzinot, ka šis cilvēks nolēmis aiziet, taču nebūs bēdas bez priekiem. Tas nodrošinās tev lielākus ienākumus, taču arī palielinās pienākumus.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šodien iegūsi spēcīgus mīlestības apliecinājumus no savas otras puses. Jūs tiksieties pēc darba un, ja iespējams, dodieties uz kādu jauku restorānu. Iespējams, saņemsi arī vērtīgu dāvanu no viņa. Tu būsi ārkārtīgi laimīgs. Ja pagaidām esi viens, tad var gadīties, ka tieši šodien tas mainīsies, tāpēc nesēdi tikai mājās – izej ārā!

 

 

Mežāzis

Šodien tev grūtības sagādās situācijas, kas saistītas ar precīzu analīzi un aprēķiniem. Labāki rezultāti būs iespējami lietās, kas saistītas ar radošām lietām un/vai intuīciju. Ja tavs darbs nav saistīts ar šīm īpašībām, domā par mierīgu vakaru mājās, tas palīdzēs saņemties. Vakarā pavadi laiku mājās ar ģimenei, iespējams, izveidojot kādus tuvākās nākotnes ģimenes plānus.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīrs vēlēsies vairāk miera un klusuma. Taču, visticamāk, tu nespēsi to rast nekur. Tu vēlēsies klusumu, taču jutīsies neērti, ja visu laiku nāktos aizrādīt cilvēkiem par trokšņošanu. Ja nepieciešams “izvēdināt galvu” vienkārši izej svaigā gaisā. Ja iespējams – dodies ar auto kādā nepazīstamā maršrutā, ieslēdz savu mīļāko mūziku un baudi brīvību.

 

 

Zivis

Šodien tev veiksies visādās jomās. Varēsi palīdzēt arī kādam, kuram tas ir nepieciešams. Tiesa, iespējams, lai to izdarītu, tev nāksies upurēt kaut ko no savas labklājības – naudu vai laiku vai, visticamāk, abus. Persona, kurai palīdzēsi, vēlēsies tev pateikties, taču tu atteiksies no finansiālas kompensācijas. Tomēr tu neatteiksies no draudzības ar šo personu, un starp jums izveidosies jaukas, uzticamas attiecības.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan pirmās prognozes par laiku ziemas turpinājumā
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 24. – 30. janvāris