Auns

Šī diena lielas izmaiņas tavā dzīvē neatnesīs. Vienīgais svarīgais notikums norisināsies vēlā vakarā. Kādā no sociālajiem tīkliem saņemsi ziņu no slepena pielūdzēja. Viņš uzsāks sarunu, apbārstot tevi ar komplimentiem. Jau drīz vien atzīsies viņam, ka iepriekš nekad neviens nav tik izmisīgi centies pievērst tavu uzmanību. Vai šis virtuālais romāns pāraugs kādā nopietnākā piedzīvojumā, vēl par agru spriest.

 

 

Vērsis

Šajā dienā nāksies vairākas stundas sava dārgā laika veltīt komunikācijai ar kādu visai garlaicīgu personu. Iespējams, tas būs tava uzņēmuma potenciālais klients, ar kuru vadība izrādījusi vēlmi sadarboties. Galu galā, viņš sniegs pozitīvu atbildi uz tavu piedāvājumu un varēsi šai sarunai pielikt punktu. Vakarā gaidāma saruna ar mīļoto cilvēku. Viņš tev uzdos jautājumu, uz kuru iepriekš jau vairākkārt esi izvairījies sniegt konkrētu atbildi.

 

 

Dvīņi

Šī diena tev liksies pagalam gara un garlaicīga. Darbā gaidāmas vairākas lielas pārmaiņas, pēc kurām jutīsies kā ists darba zirgs, kuram jāvelk sev līdzi visi pārējie kolēģi. Jaunie pienākumi sevī iekļaus jautājumus, kurus ne pārāk labi pārzini. Šis posms gan neilgs mūžīgi un ar laiku viss sakārtosies, tādēļ sākt domāt par darba vietas maiņu būtu muļķīgi.

 

 

 

Vēzis

Šo dienu ieteicams neveltīt mājsaimniecības darbu veikšanai. Pēc darba dodies smelties enerģiju, pievēršoties kam romantiskam. Piemēram, piešauj dzirksti savai laulības dzīvei, uzaicinot mīļoto uz pārsteigumiem pilnu, aizraujošu randiņu. Ja tavs partneris nemīl romantiku, iespējams, šī ir diena, kad iemācīsi viņam to iemīlēt. Pamēģini un tu būsi pārsteigts, cik daudz pozitīvu uzlabojumu vienas dienas laikā ir iespējams gūt pat ilgstošās attiecībās.

 

 

 

Lauva

Šo dienu ieteicams pavadīt mierīgi. Nekrīti panikā dēļ sīkumiem un negaidītām situācijām. Pavisam drīz jau viss pāries un atgriezīsies ierastajās sliedēs. Turklāt, tas notiks ātrāk, ja pret notiekošo attieksies mierpilni. Dziļi ieelpo un aizskaiti līdz desmit. Tas palīdzēs tev gan loģiski domāt, gan rast atbildes un risinājumus uz jebkāda veida sarežģījumiem.

 

 

Jaunava

Šodien nāksies steidzami mainīt savus plānus. Cilvēks, kuru gaidīji ciemos, paziņos, ka tomēr, dažādu iemeslu dēļ, nevarēs ierasties. Tas notiks brīdī, kad būsi jau sagatavojis viesim paredzētās maltītes. Protams, gardie ēdieni nevar tikt laisti postā, līdz ar to uzaicini ciemos kādu citu. Iespējams, šī ir lieliska iespēja satikt sen neredzētos radiniekus vai uzrīkot nelielas svinības kaimiņu lokā.

 

 

Svari

Šodien būs visai grūti nekrist kaunā sava laulātā drauga vecāku acīs. Viņi ieradīsies ciemos un sāks izteikt piezīmes par itin visu. Dārgās mēbeles tiks nosauktas par mēsliem, interjera dekori – par lētiem krāmiem utt. Katrā ziņā tev nekādīgi neizdosies apmierināt viņu augstās prasības, līdz ar to pat necenties to darīt un gluži vienkārši laid gar ausīm visu, ko dzirdēsi.

 

 

Skorpions

Šo dienu ieteicams veltīt steidzami veicamiem pienākumiem, savukārt mazāk svarīgas lietas atlikt uz vēlāku laiku. Pastāv risks, ka, iztērējot daļu enerģijas sīkumos, nepagūsi paveikt ne pusi no plānotā. Centies vairāk plānot savu laiku. Tas palīdzēs tev produktīvi izmantot tik ļoti dārgās 24 stundas diennaktī.

 

 

 

Strēlnieks

Šodien dosies kādā garlaicīgā izbraucienā. Tā mērķis būs iegādāties kādu lietu, kura pieejama tikai vienā, konkrētā veikalā. Protams, tu vari rīkoties kā vairums pircēju un pasūtīt vajadzīgo internetā, taču, tā kā nevēlēsies vairākas dienas gaidīt preces piegādi, tomēr lemsi par labu tās apskatei un iegādei uzreiz, klātienē.

 

 

 

Mežāzis

Šajā dienā kopā savīsies kāds notikums no pagātnes un no tagadnes. Tu dosies pastaigā ar savu otro pusīti un ceļā nejauši sastapsi cilvēku, kuru kādreiz neprātīgi mīlēji. Lai arī apmainīsieties tikai ar sveicieniem, šī tikšanās atgādinās par jūsu šķiršanos un atgriezīs skumjas dvēselē. Tavs pašreizējais partneris jautās, kādēļ pēkšņi kļuvi tik kluss un noslēgts, taču, visticamāk, atbilde paliks tikai un vienīgi pie tevis.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams neiegādāties jaunu apģērbu. Pastāv risks, ka tavs konsultants apģērbu izvēlē būs cilvēks, uz kuru vēlies atstāt labu iespaidu. Galu galā sapratīsi, ka jaunā garderobe tev ne pa visam nepatīk un esi pārlieku centies iepriecināt šo personu. Lai no tā izvairītos, dodies iepirkties vienatnē vai arī atliec pastaigu pa veikaliem uz citu dienu.

 

 

Zivis

Šodien pie tevis pēc palīdzības griezīsies kāds cilvēks, kuru uzskati par savu autoritāti. Tev šis lūgums, protams, šķitīs glaimojošs, līdz ar to savus plānus atliksi uz vēlāku laiku. Ieteicams gan rīkoties savtīgāk un padomāt vairākus soļus uz priekšu. Izskaidro, ka tu viņam palīdzēs, taču vien tad, kad būsi ticis galā pats ar saviem pienākumiem. Liec viņam saprast, ka tu neesi marionete viņa rokās.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsNoslēpumiem apvītā Senā Roma
Nākamais rakstsDiemžēl sinoptiķiem nav patīkamu ziņu par laiku turpmāk