Šodien ieteicams izkļūt no pilsētas burzmas un apkārt esošā nemiera, tiklīdz tas ir iespējams. Ja vēlies, lai viss izdodas lieliski, labāk pievērsies laika plānošanai, lai neko neaizmirstu. Pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tev ir īpaši svarīgi.

 

Auns

Šodien atcerēsies kādu sen dzirdētu padomu, ko tev sniedza tuvs radinieks. Viņš apgalvoja, ka ģimenē nedrīkst būt viens noteicējs un abiem no partneriem ir vienlīdzīgas tiesības un teikšana. Šo apgalvojumu atminēsies brīdī, kad starp tevi un mīļoto cilvēku izcelsies konflikts. Par laimi, tavs partneris rīkosies gudri un spriedze pavisam ātri pagaisīs kā nebijusi.

 

 

Vērsis

Šī diena būs viena no pēdējā laika laimīgākajām dienām. Agri no rīta saņemsi telefona zvanu no kāda drauga, kuru neesi redzējis jau vairākus gadus. Sarunāsiet tikšanos vakarā un, kad darba diena būs noslēgusies, tu metīsies cieši apskaut šo cilvēku. Pārrunāsiet daudz un dažādus tematus, kamēr nemanot paskries laiks. Vienīgais nepatīkamais aspekts šajā vakarā būs fakts, ka jums nāksies vienam no otra atkal atvadīties uz ilgāku laika posmu.

 

 

Dvīņi

Šo dienu pavadīsi vācot līdzekļus labdarībai. Tu pārliecināsi tuviniekus un draugus, ka viņiem gluži vienkārši ir jāpalīdz bēgļiem, Bengālijas tīģeriem, patversmes kucēniem vai smagi sasirgušiem bērniem. Vakarā pats saņemsi kādu pārsteigumu. Viens no taviem tuviniekiem pasniegs dāvanu, par kuru jau ilgi sapņoji. Būsi līdz asarām aizkustināts un bezgala pateicīgs.  

 

 

Vēzis

Šodien piedzīvosi kādu lielu pārsteigumu. Jau būsi izplānojis pavadīt šo piektdienas vakaru vienatnē, taču tad pēkšņi tavus plānus izjauks cilvēks, kurā pagātnē biji neprātīgi iemīlējies. Nē, viņš neaicinās tevi uzsākt attiecības. Viss būs daudz piezemētāk. Viņš piedāvās uzrīkot atmiņu vakaru kādā vietā, kas agrāk jūs cieši saistīja. Tavā ziņā ir nolemt, vai sniegt pozitīvu, vai negatīvu atbildi šim neparastajam piedāvājumam.

 

 

Lauva

Lauvas šodien par sevi radīs iespaidu kā par ļoti piesardzīgiem un apdomīgiem cilvēkiem, rūpīgi pārdomājot katru sakāmo vārdu. Cilvēki, ar kuriem pārrunāsi dažādus darba jautājumus, uzreiz sapratīs, ka tevi nav tik viegli aptīt ap pirkstu. Rezultātā spēsi vienoties par sev un savai darba vietai izdevīgiem noteikumiem, par ko pateicīga būs arī tava priekšniecība. Vēl jo vairāk, tavs boss piedāvās tev paaugstinājumu amatā.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams būt īpaši piesardzīgam, atrodoties uz ceļa. Neļauj sarunām ar līdzbraucējiem vai telefonam novērst savu uzmanību no braukšanas. Lielos vilcienos šī diena paies kā plānots. Atgriežoties mājās no darba, tu uzaicināsi ciemos savus draugus uz skaļu un trakulīgu ballīti. Starp citu, centies netraucēt savus kaimiņus, ja vien nevēlies tikties ar kādu no policijas pārstāvjiem.

 

 

Svari

Šodien atmetīsi ar roku tam, ko iepriekš izplānoji šīs dienas vakaram. Tā vietā lai dotos uz koncertu ar otro pusīti, tu nolemsi uzrīkot mini koncertu savās mājās un uzaicināsi ciemos dažus savus draugus – mūziķus. Ik viens būs sajūsmināts par šo cilvēku talantu un solīs viņiem spīdošu nākotnes karjeru mūzikā, savukārt tev, iespējams, tiks uzticēta grupas menedžera loma.

 

 

Skorpions

Šodien kautrīgi uzklausīsi savas priekšniecības uzstājīgās prasības. Redzot, kā tu pat piesarksti, tavs priekšnieks pats novirzīs sarunu mierīgākās sliedēs, līdz ar to beidzot spēsi izteikties un izstāstīt savas idejas, kas galu galā būs arī galvenais iemesls šai sarunai. Pēc tam, būsi uzklausīts, tev tiks uzdots tikai viens vienīgs jautājums – kādēļ tu šo visu nepateici jau agrāk?

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams neriskēt ar savu kapitālu. Pat, ja kāds projekts tev šķiet bezgala saistošs un daudzsološs, neinvestē tajā, pirms neesi rūpīgi aprēķinājis visus potenciālos riskus. Centies pasargāt sevi un savus līdzekļus. Tāpat šajā dienā nevajadzētu uzaicināt ciemos kādu savu sirdī brīvo, pievilcīgo un valdzinošo draugu, lai neradītu problēmas attiecībās ar mīļoto cilvēku.

 

 

Mežāzis

Šī diena tev atnesīs nelielas, taču daudz problēmas. Pazaudēsi kādu dokumentu, no kura atkarīga tava profesionālā nākotnē vai arī, kura dēļ nespēsi pabeigt projektu, par kuru tev apsolīta ievērojama atlīdzība vai paaugstinājums. Būsi dusmīgs uz sevi, taču jau vakarā situācija radikāli mainīsies. Uzzināsi, ka simpātijas, kuras radušās pret kādu personu, ir abpusējas. Tas padarīs tevi tik laimīgu, ka visas pārējās nebūšanas aizmirsīsi.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien atteiksies ticēt kāda kolēģa teiktajam. Viņš apgalvos, ka palīdzēs tev pabeigt kādu nozīmīgu projektu, ka tu vispirms sniegsi savu palīdzību kādam viņam svarīgā uzdevumā. Tu nevēlēsies parakstīties šai afērai un pareizi vien darīsi. Jau nedaudz vēlāk citi darba biedri tev pastāstīs savu pieredzi ar šo neuzticamo personu, kurš pagātnē rīkojies līdzīgi un, gūstot savu labumu, par palīdzības sniegšanu citiem pavisam aizmirsis.

 

 

Zivis

Šodien būsi filozofiskā noskaņojumā. Izliksi savas neparastās domas virtuālajā vidē un tavs viedoklis ieinteresēs arī daudzus citus cilvēkus. Pavadīsi vairākas stundas virtuālajā pasaulē, aizmirstot par reālo dzīvi. Vakarā saņemsi zvanu no kāda aizvainota drauga vai tuvinieka, kurš tevi uzreiz atgriezīs atpakaļ realitātē. Viņš būs neapmierināts, ka neesi pildījis viņam doto solījumu, kā arī absolūti nepiekritīs tavam internetā izpaustajam viedoklim.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsNo 1. aprīļa: Ar svarīgu paziņojumu iedzīvotājiem klajā nāk Veselības ministrija
Nākamais rakstsAr dažu dienu starpību mūžībā devušies divi bijušie ministri