Šodien, visticamāk, beidzot sajutīsi savu nozīmi, taču neaizraujies ar savas ietekmes izrādīšanu. Piemērota diena, lai iegūtu citu cilvēku cieņu ar kādu cēlu rīcību.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien ļoti izdevīga būs dažāda veida sadarbība ar cilvēkiem, tāpēc tev ir jāspēj uzņemties iniciatīva. Neizbēgams būs kāds konflikts ar kolēģiem, darbiniekiem vai vadību, taču to nogludināt lieliski palīdzēs pieklājība. Ja tev ir mērķis kļūt par vadītāju, tev vajadzētu sākt izrādīt savas labās īpašības un prasmes.

 

 

versis-mil-horVērsis

Mīlas lietas šodien būs svarīgas tavā dzīvē. Paraugies apkārt uz cilvēku kļūdām un mēģini no tām mācīties, negaidot, kad tādas pieļausi pats. Atceries – nekad par kļūdām nevajag cilvēkus pārlieku bargi nosodīt, jo arī tu pats neesi pasargāts no to pieļaušanas, pat tad, ja šobrīd uzskati, ka tu nekad neko tādu nevarētu atkārtot.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tev vajadzētu atrast laiku atpūtai, pat tad, ja šķietami esi pārlieku aizņemts. Atrodi labu draugu, biedru vai partneri, ar ko kopā pavadīt laiku, un tu uzreiz jutīsies labāk. Komunikācija ar bērniem, apmeklējot kādu saviesīgu pasākumu, var likt tev justies patiesi laimīgam.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Ja vien iespējams, izvēlies laiku šodien pavadīt mājās ģimenes lokā – vienkārši runājoties un baudot viens otra sabiedrību. Atceries gan, ka ne vienmēr tu esi un vari būt ģimenes centrs – uzklausi citus un palīdzi viņiem. Esi mīļš, pieklājīgs un atvērts dažāda veida komunikācijai.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iespējams, šodien sanāks raizēties par savu biznesu vai kādu projektu. Taču visos citos aspektos šī diena solās būt ļoti laba un izdevusies. Liela iespēja satikt kādu sen neredzētu draugu un izvērst šo dienu vēl lieliskāku. Ja savā komunikācijā būsi atvērts un patiess, viss izdosies perfekti!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Mēģini savu ikdienas intelektuālo vai fizisko darbu šodien aizstāt ar kaut ko ļoti patīkamu, piemēram, satiecies ar kādu, kurš tev ir mīļš un patīkams. Ja esi domājis par darba maiņu, dari to, taču nekādā veidā nepārtrauc saskarsmi ar saviem pašreizējiem kolēģiem. Apciemo viņus vai vismaz uzaicini ciemos pie sevis.

 

 

svari-mil-horSvari

Svari intuitīvi spēj izvēlēties pareizo toni dialogā ar citiem cilvēkiem. Paliec uzticīgs saviem diplomātiskajiem talantiem. Piesaki tos aktīvi pat tad, ja dažubrīd šķiet, ka neiet tik gludi. Neļauj citiem sev iestāstīt, ka tu velti centies. Esi pārliecināts par sevi!

 

skorpions-mil-horSkorpions

Gaidāmo periodu tavā dzīvē diezin vai varēs raksturot kā bezrūpīgu. Attiecības ar tavu ģimeni, radiem, biznesa partneriem un/vai kolēģiem būs ļoti svarīgas. Izmanto šo dienu, lai vairotu savstarpējo sapratni un uzticību.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Neatkarīgi no tavām vēlmēm un mērķiem, svarīgi saglabāt draudzīgas attiecības ar cilvēkiem. Pat taviem konkurentiem un lielākajiem sāncenšiem nevajadzētu sajust ne drusciņas tavu bažu, bet gan draudzīgumu, prieku un smaidu. Dažādas biznesa kaujas, visticamāk, beigsies tev par labu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tava galvenā priekšrocība būs spēja raudzīties uz priekšu. Tev nevajadzētu atteikties no daudzsološiem priekšlikumiem vai ielūgumiem, kas sola nākotnē kādus panākumus. Tas, ka pašlaik jūties noguris vai nomākts, nav iemesls, lai tu noraidītu savu laimi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Lieliska diena, lai izveidotu kontaktus un savienojumus – īpaši ar cilvēkiem tālienē, piemēram, dažādu citu kultūru pārstāvjiem.tomēr, atverot jaunu nodaļu savā dzīvē šajā jomā, tev jābūt gatavam jauniem pienākumiem, jauniem komunikācijas veidiem utt.

 

 

zivis-mil-horZivis

Jūsu partneris, vadītājs vai konkurents būs gatavs prezentēt sevi jaunā kvalitātē un izvirzīt dažādas jaunas iniciatīvas. Ja esi dzimis februārī, tev vajadzētu padomāt, kā tu varētu dot lielāku labumu, lai vairotu savstarpējo sapratni ar partneri savā personīgajā vai karjeras jomā.

 

 

Lai tev brīnišķīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsIzplatīts brīdinājums par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsLatvijā par Covid-19 vakcīnu blakusparādībām ziņo vidēji 1 no 1000 vakcinētajiem