Šī diena var veicināt pārmērības, kā arī nepamatoti augstu apetīti un prasības pret sevi un citiem. Šajā dienā tu vari būt pārāk optimistisks par savām spējām, kas var novest pie tā, ka uzņemsies atbildību par lietām, ko nespēj īstenot.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes norāda, lai šodien mēģini pabeigt jebkuru sarežģītu uzdevumu, kā arī centies izkļūt no grūtas situācijas pirms tumsas iestāšanās. Vēlams kontrolēt savus jutekliskos instinktus un finanšu apetīti. Ja nevēlēsies apmierināt kāda cita kaprīzes, tev var nākties krietni palauzīt galvu.

 

versis-mil-horVērsis

Tev būs iespēja veikt kādu konkrētu izvēli līdz tumsai. Spēsi kontrolēt savas vēlmes. Ļoti ticams, ka šajā dienā padosies ilūzijām, maldiem un alkām pēc dažādām izpriecām. Pirmajā dienas pusē varēsi lieliski tikt galā ar jebkuru uzdevumu, īpaši, ja savaldīsi savas kaislības pareizajā virzienā. Turi sevi grožos, ja vēlies risināt saspringtas kopīpašuma problēmas vai plāno risināt kādas citas nopietnas likstas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šis ir brīnišķīgs laiks, lai sakoncentrētu savus centienus. Emocijas nebūs šķērslis, ja vēlēsies pilnībā iesaistīties kāda darba procesā. Tevi var iedvesmot kādi spēcīgi apsvērumi vai pastiprināta interese par praktiskajiem darbu rezultātiem.

 

vezis-mil-horVēzis
Kad runa būs par tavām personiskajām attiecībām, tevi vadīs paaugstināta sentimentalitāte, romantisms un ideālisms. Vari sākt idealizēt savus seksuālos kontaktus. Tomēr šajā dienā vari apjaust, ka piedzīvo uzticības trūkumu,  aizdomīgu notikumu vai viltu, pat no cilvēkiem, kuri tev patiešām patīk.

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir piemērota diena, lai  sakārtotu savu mājvietu vai veiktu revīzijas arī savās domās un dvēselē. Ja plāno iegādāties dažus sīkumus savai darba vietai, tev vajadzētu dot priekšroku tikai tam, kas patiešām ir nepieciešams. Šodien īsteno stingru plānu un veic precīzus aprēķinus, kas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgiem izdevumiem.


jaunava-mil-horJaunava

Dienas laikā tev vajadzētu risināt uzdevumus, kas prasa uzmanību un koncentrēšanās spējas. Tev var nākties doties kādā obligātā ceļojumā. Iespējama arī kāda dīvaina tikšanās vai nepatiesa ziņa, kamēr esi uz ceļa. Mēģini pretoties tādām sajūtām kā bailes un aizdomīgums.

 

svari-mil-horSvari 

Dienas laikā tu vari šaudīties starp saprātīgu taupību un nepamatotu izšķērdību. Zvaigznes iesaka izvēlēties kādu iepriekšējo pieredzi un savaldīt savu pieaugošo apetīti. Dari visu, lai vilki ir paēduši, bet kazas sveikas un veselas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Gandrīz visu dienu tavām emocijām, kā arī pašreizējām vajadzībām un vēlmēm būs milzīga ietekme uz tavu uzvedību, manierēm un tēlu. Daudz ko ietekmēs tava šī brīža situācija un izvēlētā stratēģija. Spēsi īstenot savaldību un nosvērtību vai jutekliskumu, seksualitāti un noslēpumainību.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

No rīta un dienas laikā tev būs īpaši nepieciešams praktiskums, veselais saprāts, atbildība, kā arī laba realitātes sajūta un spēja sistematizēt informāciju. Bez šīm īpašībām var nākties kļūt par viltus vai sevis paša maldināšanas upuri – brīvprātīgi vai pret savu gribu.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pat ja tevi piemeklēs acīmredzami ārkārtas uzdevumi, vajadzētu pieturēties pie mēģinājumiem īstenot standarta problēmu risināšanas veidus. Lūdz padomu kādam draugam vai citai personai, kurai ir lielāka pieredze un zināšanas par šo jomu. Paturi prātā, ka emocijas nedrīkst kavēt darba procesu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Visas dienas garumā tev var būt grūti pilnībā atbrīvoties no saviem pienākumiem. Kad īsteno savu darbu – profesionālos, personiskos vai ģimenes pienākumus, ievēro, ka būtisks nosacījums taviem panākumiem ir pašapziņa. Neļaujies jebkurai neuzmanībai un neprecizitātei.

 

zivis-mil-horZivis

Dienas laikā tu vari ļauties emocijām un aktīvai radošai iztēlei. Kādi daži ārēji ierobežojumi neļaus tev pilnībā zaudēt spēku. Var nākties atskaitīties par tava partnera vai kolēģa uzvedību. Ievēro profesionālo stingrību vai kādus sociālos priekšnosacījumus.

 

 Lielisku dienu! 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav patīkamu ziņu par laiku arī brīvdienās un nākamnedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsDiemžēl piektdiena sākusies ar traģisku ziņu