Pacenties šodien pietiekami daudz izdarīt visu, kas iepriekš ticis saplānots, lai vari iet mājās ar gandarījuma un padarīta darba sajūtu!

 

auns-mil-horAuns

Šodien tava intuīcija diezgan daudz mēģinās tev “teikt priekšā”. Izmanto to, lai risinātu finanšu jautājumus un ģimenes lietas. Vakarā tavs emociju līmenis un jūtīgums būs sakāpināts. Mēģini pievērsties atpūtai, darba jautājumus un stresa pārpilnas situācijas atliec malā, uzkrāj jaunus spēkus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Dienas otrajā pusē vajadzētu sākt plānot kaut ko jaunu. Mēģini nesaplānot katru mazāko niansi savā dzīvē, vadies pēc intuīcijas un sajūtām. Šodien tev būs vieglāk komunicēt, jo pareizie vārdi radīsies teju paši no sevis.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Otrajā dienas pusē tavs enerģijas līmenis būs krietni vien pazeminājies, tāpēc, cik vien vari, mēģini atpūsties un pasapņot. Ja nesen tev nācies piedzīvot kādu vilšanos, šodien būs īstais mirklis, lai veidotu jaunus plānus un iztēlotos, kādu nākotni tu sev vēlies. Iztēlojies, apdomā un sāc rīkoties!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev solās būt brīnišķīgs noskaņojums un iespēja izdomāt ko jaunu, patiesi jauku. Otrajā dienas pusē vajadzētu pārliecināties, vai neviena sarakste vai saruna nav palikusi neatbildēta. Vakarpusē izmanto laiku, lai dotos pastaigā. Labs brīdis, lai nosūtītu kādu svarīgu ziņu, piemēram, iesniegtu savu CV jaunā kompānijā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Mēģini pielāgot savas domas tam, kas notiek tev apkārt. Mēģini saprast, kas ir tas, ko tu vēlies pašlaik. Pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tev ir ļoti mīļi un svarīgi. Izrādi rūpes tiem, ar kuriem vēlies būt kopā, piedāvā savu palīdzību vai plecu, uz kura izraudāties.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien, iespējams, gadīsies kāds jauks notikumu pavērsiens. Komunikācijai ar jauniem cilvēkiem šodien būs milzīgs potenciāls. Ja tev šobrīd nav otrās pusītes – iespējams, šī diena to mainīs, savedot tevi kopā ar kādu, ar ko vēlēsies pavadīt visu mūžu. Pēcpusdienā ideāli apstākļi tikšanām, sarunām, sarakstēm, konsultācijām un semināriem.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodienas panākumu lielā mērā būs atkarīgi no tavas spējas pielāgoties. Ja spēsi labot kādu situāciju vai kāda cilvēka iesākto, tas garantēs teju pusi no veiksmes. Tev vajadzētu arī ieklausīties savā ķermenī, un sajust tā signālus arī ar prātu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Rīts solās būt optimistisks, neraugoties ne uz kādiem apstākļiem. Dienas gaitā tavs garastāvoklis arvien uzlabosies un, iespējams, tev pat pavīdēs iespēja īstenot kādu savu sen kārotu sapni, kādu slepeno vēlmi. Otrā dienas puse radīs brīnišķīgus apstākļus radošam darbam un izklaidei.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavu pūliņu rezultāts būs atkarīgs no tā, ko esi iecerējis paveikt. Diena solās būt notikumiem bagāta, ja esi iesaistīts kādā mākslas vai pētniecības darbā vai arī esi saistīts ar psiholoģiju, mūziku vai kādu interesantu neatklātu noslēpumu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Brīnišķīga diena jebkāda veida komunikācijai. Labs brīdis, lai veidotu kādu romantisku saraksti, kā arī risinātu biznesa sarunas. Parādi apkārtējiem, cik tev ir daudz labu un noderīgu ideju, cik esi piemērots un praktisks.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šīs dienas izdevumi diktēs tavu noskaņojumu, taču tev vajadzētu koncentrēties ne vien uz saviem nepieciešamajiem pirkumiem, be arī uz sevi pašu. Mēģini apvienot savu praktiskumu ar iztēli, tādējādi būs iespējams vieglāk atrisināt pašreizējās problēmas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien jebkura persona, ar kuru tu runāsi, būs tev kā atvērta grāmata – izmanto to savā labā. Uzticies savai intuīcijai. Piemērota diena, lai tu attīstītu savas prasmes, kam jau labu laiku neesi pievērsis uzmanību. Šodien būsi pieprasīts sarunu biedrs – uzklausi, neatsaki!

 

 

Lai tev lieliska un izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsElīna Didrihsone nupat iztērējusi summu, kas parastam latvietim pat sapņos nerādās
Nākamais rakstsVajātā un pēcāk nogalinātā jēkabpiliete jau bija zaudējusi cerības sagaidīt policijas palīdzību