Zvaigznes sola, ka šī būs lieliska diena, lai jebkādā veidā un ceļā realizētu savus plānus un sagatavošanās darbus. Tavs prāts būs skaidrs un apstākļi labvēlīgi! Šodien valdīs koncentrēšanās, enerģiskums un atjautība – perfekta kombinācija, lai īstenotu teju jebko!

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes tev pirmajā dienas pusē sola lieliskas iespējas enerģiskai darbībai, ja vien tu spēsi taktiski un apdomīgi rēķināties arī ar citu personu plāniem. Ja šajā dienā tev sadarbība nav ne prātā, rēķinies, ka tavi plāni var neīstenoties. Ja gluži pretēji, neiebildīsi tai – teju ikviena problēma tiks atrisināta uzreiz!

 

 

versis-mil-horVērsis

Tavas intereses šodien galvenokārt saistīs kopīgu mērķu realizēšana un vēlme palīdzēt citiem. Ja tu nealksti liekas, nevajadzīgas problēmas, atmet savus savtīgos motīvus un darīt to, ko cilvēki sagaida no tevis. Zvaigznes iezīmē, ka šī ir piemērota diena, lai dotos pie ārsta, jo tavi centieni apkarot slimību pašrocīgi var ciest sakāvi.  

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Visas dienas garumā tu, visticamāk, būsi aktīva un enerģiska. Citu entuziasms stimulēs tavu vēlmi strādāt un sasniegt vairāk. Zvaigznes iezīmē, ka šodien citu cilvēku piemēram būs svarīga loma tavā dzīvē. Ja konkurenti ir tevi pamatīgi apsteiguši, mēģini atcerēties un ielāgot viņu veiksmīgās metodes, lai tās noderētu tev nākotnē.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes iezīmē, ka dienas pirmā daļa ir piemērota rutīniskiem pasākumiem un sīkiem mājas darbiem, par ko, iespējams, citkārt rūpējas kāds cits. Tu vari parādīt savas prasmes rīkojoties ar kādu aprīkojumu. Pašnodarbinātie šī zvaigznāja pārstāvji šodien strādās ar dubultu entuziasmu.
 

 

lauva-mil-horLauva

Šī mēneša pirmajā pusē šajā zvaigznājā dzimušajiem zvaigznes deva iespēju brīvi rīkoties un spīdēt visā spozmē. Šobrīd tev jāizvēlas uzdevumi un tās sfēras, kas prasa radošu pieeju un pedagoģisko talantu. Tev var īpaši veikties sportā, menedžmentā un citu apmācībā. Zvaigznes norāda, ka šodien ir īstais brīdis, lai tu kaut ko darītu sava biznesa labā, veicinātu veiksmi un labklājību.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

No rīta tev vajadzētu izvairīties no pilnīgas bezdarbības un enerģētiska sastinguma. Tajā pašā laikā – neļaujies emocionālam stresam. Tomēr rēķinies ar to, ka daudzas nelielas lietas, piemēram, sadzīves apstākļi vai mazas ģimenes nesaskaņas var izraisīt spēcīgu emocionālu reakciju pirmajā dienas pusē.

 

 

svari-mil-horSvari

Agri no rīta dinamiska biznesa atmosfēra veidos vidi, kādā tu, visticamāk, jutīsies savā vietā. Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie šodien izpelnīsies, iemantos labu reputāciju no saviem vistuvākajiem un līdzgaitniekiem, īpaši jomās, kas saistītas ar fiziskām vai intelektuālām darbībām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes mudina risināt pašreizējos dzīves uzdevumus, kamēr iedvesma ir tava sabiedrotā. Pirmajā dienas pusē tu, visticamāk, izvēlēsies pilnveidot savas tehniskās prasmes, kā arī – komunikāciju biznesa vidē. Šodien ir īstā diena, lai iegādātos dažus tev jau sen nepieciešamus priekšmetus. Vakarā tavus plānus var ietekmēt slikta pašsajūta vai neparedzēta situācija darbā.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tieši dienas gaišais laiks tev solās būt visefektīvākais! Neatkarīgi no tā, ko tu darīsi, tev būs garantēts atbalsts un aktīva palīdzība arī no labvēlīgā planētu stāvokļa! Zvaigznes iezīmē, ka šajā dienā tu lieliski tiksi galā ar stresu un varēsi daudz ko paveikt savas nākotnes labā. Droši demonstrē savus talantus un prasmes, neatliec neko uz vakaru!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Jo agrāk šodien piecelsies un drīzāk ķersies saviem darbiem, jo ātrāk tiksi galā ar saviem šī brīža mērķiem. Zvaigznes iezīmē, ka no rīta tu vari būt sevišķi ierauta dažādu darba un problēmu virpulī, īpaši, ja esi ieinteresēta savas karjeras attīstīšanā vai esi iesaistīta savas mājas vides labiekārtošanā.  

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tavam šīs dienas sākumam ir jābūt tik enerģiskam, cik vien tas ir iespējams! Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tu, iespējams, būsi iesaistīta kādos sev neierastos darbos un procesos. Neatraidi savu draugu palīdzību, šādi tu gan spēsi paveikt vairāk, gan šis process būs daudz patīkamāks, jo papildus visam pavadīsi jaukus mirkļus draugu kompānijā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šīs dienas sākumā tu būsi entuziasma pilna, bet vakarā vari būt vīlusies par to, ko esi galu galā paveikusi. Iespējams, tev kļūs žēl vai nožēlosi, ka velti izšķērdēji savu laiku un enerģiju. Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie apjautīs, ka ir pavadījuši daudz laika, tērējot savus un citu resursus, lai realizētu bezcerīgus projektus.

 

Lai veiksmīga diena!

 

Iepriekšējais rakstsMagone piedzīvojusi lielu vilšanos Centrāltirgū
Nākamais rakstsIzskan nopietns brīdinājums “Latvijas Pasta” klientiem