Visu zīmju pārstāvjiem ieteicams izmantot izdevību, ko sniedz šis zvaigznājs – prāta un gara pašattīrīšanās vērtības. Īpaši izteiktas būs arī visu zīmju tikumiskās īpašības.

 

auns-mil-horAuns

Auna zīmē dzimušie bieži vien skrien kā vējš un atduras kā miets, tieši vidū nepatikšanām. Zvaigznes prot novērtēt zināšanas, pieredzi un palīdzēs tev izvairīties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas. Pieliekot nedaudz pūļu, spēsi izprast pat vissarežģītākās situācijas.

 

 
versis-mil-horVērsis

Lai gan Vērši zināmi kā uzticami cilvēki, tiem nepiemīt spēja rīkoties ātri. Neskatoties uz to, šodien tavs darba temps būs krietni palielināts. Pievērs uzmanību, lai samazinot darba paveikšanai veltīto laiku, nezustu arī tā kvalitāte.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem šodien vajadzētu sarunās ar citiem, pievēršoties kādiem senākiem, nevis pašreiz aktuāliem notikumiem. Ik vienam no mums ir stāsts par savu pagātni un daļa apkārtējo būs īstajā noskaņojumā, lai pārcilātu senākas lietas. 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem laba diena, lai mestos piedzīvojumos kopā ar ģimeni un draugiem. Ārpus mājas pavadītais laiks būs gluži kā balzāms dvēselei un šodien kopā ar mīļajiem vari parūpēties par mirkļiem, ko nākotnē būs vērts atcerēties.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām vajadzētu veltīt laiku sevis iedvesmošanai no citiem. Tas varētu būt gana labs veids, kā atklāt jaunas idejas un aktivitātes, kuras iepriekš nebija pat ienākušas prātā. Ievies pārmaiņas savā pelēkajā ikdienā.

 

 
jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie ir lieliski šefpavāri. Iespējams, ka pēdējā laikā, pievēršot uzmanību savam izskatam un veselībai, sāki ievērot diētu. Dažus tā ievedusi kulinārās pasaules rutīnā, dažiem devusi iespēju doties jaunos garšu ceļojumos. Jebkurā gadījumā, šodien, gatavojot maltīti, nebaidies eksperimentēt.

 

 

svari-mil-horSvari

Svariem šodien vajadzētu atrast laiku, ko pavadīt vienatnē. Tu reti kad velti laiku pārdomām par principiem, pie kuriem ikdienā pieturies un, kurus sludini citiem. Šajā dienā paskaties uz sevi, savu vietu pasaulē un no jauna definē to, kas tu esi, kam tu tici un kādi ir tavi mērķi!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni ir kaislīgi cilvēki un pavisam noteikti spēs izmantot savā labā zvaigžņu stāvokli. Meties pretī saviem mērķiem, lai arī kādi tie būtu. Ir lietas, kuras vislabāk var sasniegt, rīkojoties mežonīgi un impulsīvi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien esi uzmanīgs, daloties savā viedoklī ar citiem. Tu esi tendēts runāt īsi un konkrēti un, lai gan atsevišķās situācijās vai kompānijās tas problēmas nesagādā, svešākā vidē slēgtu jautājumu uzdošana un strupu atbilžu sniegšana var novest pie nepatīkamiem pārpratumiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem šodien vajadzētu apsvērt iespēju ieviest jaunas vēsmas. Tiesa gan ne privātajā, bet profesionālajā jomā. Lai gan esi centīgs, mēdz būt pārlieku piesardzīgs. Lielā piesardzība tev var traucēt atklāt efektīvus paņēmienus ikdienas pienākumu veikšanai.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Esi uzmanīgs, lai savu noslēpumaino personību nepadarītu citiem absolūti nesaprotamu. Lai gan dažkārt runāšana mīklās un līdzībās ir labs veids, kā pārrunāt dažādus jautājumus, var gadīties, ka apkārtējie tevi nesapratīs pareizi vai nesapratīs vispār un būs nepieciešams detalizēts skaidrojums tevis teiktajam.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivju zīmē dzimušie ir apdāvināti ar labu intuīciju. Smelies iedvesmu, veiksmi un drosmi no pašreizējā zvaigžņu stāvokļa. Šodien nebaidies riskēt – tas var atnest īpaši saldus augļus.

 

Iepriekšējais rakstsAtrastas abas Jūrmalā pazudušās draudzenes
Nākamais rakstsĀrkārtīgi smaga avārija notikusi uz Daugavpils šosejas – FOTO