Šodien prioritāte būs pacietība un vienkāršība. Raugi, lai tev šīs īpašības ir kā oficiālos, tā personīgos jautājumos. Būs iespējams paplašināt savu redzesloku. Piemērots laiks, lai apgūtu kaut ko jaunu, iespējams, pat uzsāktu mācības.

 

Auns

Iespējams, šodien saņemsi ziņas, kas saistītas ar kādu no taviem vecajiem draugiem, var gadīties, ka tāpēc, ka viņš pārceļas. Taču, ja labi padomāsi, iespējams, atskārtīsi, ka jau sen esi domājis, ka, iespējams, šīs personas prombūtne būtu daudz labāka, nekā viņa atrašanās līdzās. Labā audzināšana ļaus tev šo viedokli paturēt pie sevis, neizsakot skaļi un saglabājot neitrālas attiecības.

 

 

Vērsis

Šodien vairāk nāksies pievērsties personīgas dabas jautājumiem. Iespējams, pēcpusdienā satiksi kādu personu, kuru nebiji saticis vairākus gadus. Visticamāk, atklāsiet, ka starp jums aizvien valda zināmas simpātijas. Var gadīties, ka tuvākajā laikā jūsu attiecības attīstīsies jaunā gultnē, un abi varēsiet uzzināt daudz jauna ne tikai viens par otru, bet arī katrs par sevi.

 

 

Dvīņi

Šī solās būt visai nogurdinoša diena. Iespējams, tu jau iepriekš zināsi, kas notiks teju minūti pa minūtei. Lai nu kā – ieteicams atturēties no riskantām darbībām. Vajadzētu izvairīties no lieliem izdevumiem, jo tie var daudz ietekmēt. Vakarā ieteicams atpūsties un relaksēties, piemēram, aromātiskā vannā, lai atgūtu patērētos spēkus.

 

 

Vēzis

Šodien būsi apmierināts, taču arī nedaudz satraukts par kāda sarežģīta darba un/vai strīda iznākumu. Patiesība būs tavā pusē, un priekšnieks pilnīgi atbalstīs tavas iniciatīvas. Iespējams, tas pavērs durvis tam, lai kolēģi sāktu baumot, ka jūs saista as vairāk nekā tikai darba attiecības. Necenties nevienam neko pierādīt, tas situāciju tiksi pasliktinās un runas pastiprinās. 

 

 

Lauva

Šodien solās būt visai aizņemta diena. Iespējams, tev nāksies aizvietot saslimušos kolēģus un skriet teju uz visām debess pusēm. Atgriežoties mājās, var gadīties, ka nāksies aprūpēt arī kādu no ģimenes locekļiem. Šī persona jutīsies slikti, tāpēc tev vajadzēs rīkoties, lai palīdzētu. Dienas beigās iespējamas ziņas par kāda parāda atdošanu un arī radiniekam kļūs labāk.

 

 

Jaunava

Šodien ir risks zaudēt diezgan lielu naudas summu. Iespējams, tas notiks riskanta finanšu piedzīvojuma dēļ, kur iesaistījies savas neapdomības dēļ. Lai nekaitētu sev vēl vairāk, tev vajadzētu atteikties šodien pieņemt jebkādus lēmumus, kas saistīti ar naudu. Labāk dari kaut ko, kur vari izteikt savu radošumu un atvēli laiku mīļotajam cilvēkam.

 

 

Svari

Iespējams, šodien daudz laika pavadīsi meklējot svarīgas lietas vai varbūt atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Nemeklē to acīmredzamajās lietās un vietās, jo, visticamāk, tas ko tu meklē, atradīsies tur, kur sākotnēji bija ļoti grūti iedomāties. Iespējama arī kādas noslēpumainas vēstules vai e-pasta vēstules saņemšana. Neuzķeries uz pārlieku vilinošiem piedāvājumiem.

 

 

Skorpions

Šodien saņemsi pierādījumus tam, ka ar tavu izskatu viss ir kārtībā. Iespējams, tāpēc, ka pavisam nejauši uzzināsi kāda ļoti pievilcīga cilvēka viedokli par sevi. Ticama ir arī jauna iepazīšanās. Iespējams, tā beigsies pavisam ātri, vien pēc dažiem pārmītiem vārdiem, taču tā paliks tavā atmiņā uz ilgu laiku. Domā, ko un kā saki, esi patiess.

 

 

Strēlnieks

Šodien varēsi baudīt pilnīgu mieru – gan fiziski, gan emocionāli. Lieliski, ja vari šo dienu pavadīt mājās, prom no darbiem un stresa. Atpūta, izgulēšanās, miers – tas viss tev palīdzēs atgūt spēkus. Arī vakarā, kad jutīsies jau tā, it kā tavi spēki atkal būtu atgūti, neskrien uzreiz iekšā aktivitātēs – tā būs liela kļūda. Dzīvo mierīgi!

 

 

Mežāzis

Šodien varēsi izbaudīt visu, kas apkārt notiek. Darbā dzirdēsi daudz uzslavu par savu profesionalitāti, mājās par saviem kulinārajiem talantiem vai atdevi ikdienas dzīves darbībās. Tu būsi ļoti priecīgs dzirdēt jaukus vārdus, taču tev nevajadzētu kļūt iedomīgam dzirdētā dēļ. Esi laipns un pasaki paldies par saņemtajiem komplimentiem.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien saņemsi negaidītas ziņas no kāda radinieka. Iespējams, vīrietis, kura veselība būs pasliktinājusies, lūgs tavu palīdzību. Var gadīties, ka tev nāksies pat šodien aiziet no darba, lai izpildītu vajadzīgo un palīdzētu viņam. Vēlāk nāksies daudz ko apvienot un darīt ātrāk, lai spētu sniegt savu palīdzību. Visos citos aspektos tevi gaida stabilitāte un pilnīga kārtība.

 

 

Zivis

Šodien tevi no pacietības izvedīs, kaitinās dažādi sīkumi. Piemēram, tev nepatiks paša izskats, nejutīsies ērti savā ādā, nepatiks partnera apģērba izvēle un citas lietas. Tas var nobojāt tavu garastāvokli, kas nozīmē, ka nekas tev nespēs sagādāt pienācīgu baudījumu. Lai nebojātu garastāvokli arī citiem, labāk pievērsies lietām, kas tev patīk, un dari tās vienatnē.

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsBeidzot zināms, kādēļ tik ilgi jāgaida uz Covid-19 testiem un to atbildēm – VIDEO
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par Ādažu traģēdiju – VIDEO