Šodien būs iespējams noskaidrot dažādas lietas un uzlabot personiskās attiecības. Varēsi objektīvāk palūkoties uz daudz ko un pieņemt loģiskus lēmumus. Iespējams, daudz kas šķitīs diezgan netradicionālā veidā risināms, taču tas būs efektīvi.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien būs grūti pieņemt dažādus lēmumus, jo īpaši tos, kas attiecas uz finansēm. Nevajadzētu parakstīt nekādus līgumus vai pieņemt galīgos lēmumus naudas lietās, ārstniecības procesā vai profesionālajā attīstībā. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, ja runa ir par tavu atalgojumu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Laba diena, lai veiktu korekcijas dažādos, iepriekš sagatavotos dokumentos. Ja šodien nodarbojies ar savu bērnu, mēģini veltīt laiku tam, lai iemācītu viņam to, kas ir uzticība, atgādini, cik tā ir svarīga. Šodien ļoti daudz enerģijas var prasīt komunikācija, intelektuālais darbs un ceļošana.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieliski piemērota diena dažādiem sīkiem mājas darbiem un komunikācijai ar radiniekiem. Beidzot varēsi izpildīt saviem vecākiem sniegtos solījumus, iegādāties nepieciešamos sīkumus, ko iepriekš biji piemirsis dažādu svarīgāku lietu dēļ. Iespējams, radīsi labu ideju materiālās situācijas uzlabošanai.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Iespējams, tieši šodien satiksi kādu savu senu draugu vai paziņu, ar ko tagad izveidosies ļoti izdevīga sadarbība. Var gadīties, ka cilvēks, kuru tu esi gandrīz aizmirsis, pēkšņi piedāvās tev savu palīdzību. Tiesa, ne bez personīgās ieinteresētības. Jāatzīst gan, ka tomēr no šīs  sadarbības, visticamāk, ieguvēji būsiet jūs abi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja šodien darbosies bez īpašas piesardzības un rūpības, daudz kas var neizdoties tā, kā biji iecerējis. Ja nepievērsīsi tam uzmanību, var izrādīties, ka liela daļa no padarītā būs veltīga. Ik viena lietai, kam pievērsies, velti visu savu uzmanību, zināšanas un rūpību. Nevajadzētu uzņemties darīt vairākus darbus vienlaikus vai paralēli.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Kopumā šī diena solās būt tev pozitīva. Piemērots laiks dažādu praktisku problēmu risināšanā. Pacenties nekoncentrēties uz kaut ko vienu un nekļūt spītīgs, lai to sasniegtu – tas var sabojāt šīs dienas labo noskaņu. Esi laipns un pieklājīgs, neironizē par lietām, jo īpaši ar cilvēkiem, kuriem nav īpaši laba humora izjūta.

 

 

svari-mil-horSvari

Lieliska diena, lai darītu iecerēto un labotu savas kļūdas, kas pieļautas nesenā pagātnē. Nav svarīgi, cik ļoti tu vēlēsies vai nevēlēsies iesaistīties citu cilvēku problēmās, jebkurā gadījumā mēģini sevi ierobežot un palīdzēt tikai ar ļoti vienkāršām darbībām vai padomiem. Necenties kļūt par ielāpu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Iespējams, diezgan daudz laika prasīs spēja izprast cilvēku vai cilvēkus, kuri tev ir apkārt, piemēram, vadītāju, partneri, klientu, darbinieku, ceļabiedru, draugu vai tamlīdzīgi. Lielākā daļa lietu, ko šodien darīsi, patērēs daudz tavu intelektuālo spēju un enerģijas. Var rasties sajūta, ka esi piekusis runājot.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vairāk uzmanības vajadzētu pievērst saviem profesionālajiem pienākumiem un komunikācijai ar kolēģiem un/vai padotajiem. Neiztiksi bez informācijas izskatīšanas un kļūdu labošanas. Var gadīties, ka sapratīsi, ka vajadzētu papildināt zināšanas, iemācīties kaut ko jaunu, lai varētu to turpmāk pielietot praksē.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena kopumā solās būt tev veiksmīga, bet nāksies pārvarēt dažādus šķēršļus. Varēsi pievērsties hobijiem, zināšanu papildināšanai, komunikācijai, kurā reiz biji ļoti ieinteresēts. Tev jādomā, kā šīs lietas varēsi izmantot savā labā, kā varēsi noteikt to vērtību savā dzīvē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Piemērota diena, lai sakārtotu dažādus vecos dokumentus vai atjaunotu senāku sadarbību. Punktualitāte, uzmanība, praktiskums un veselais saprāts šodien lieliski noderēs dažādās situācijās. Šīs īpašības būs noderīgas gan biznesa lietās, gan sadzīves situācijās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Lielisks laiks, lai atjaunotu kādas biznesa attiecības vai komunikāciju. Diskusijas par finanšu jautājumiem, profesionālajām instrukcijām vai ārstēšanu var izrādīties ļoti intensīvas un noderīgas. Esi diplomātisks un koncentrējies uz komunikācijas organizatoriskajiem aspektiem. Noderīgi būs, ja dažādās sarunās pieminēsi kādas pagātnes tēmas, situācijas – neatkarīgi no tā vai saruna ir profesionālajā, vai privātajā jomā.

 

 

Lai šī diena tev prieka piepildīta!

Iepriekšējais rakstsĻoti smaga avārija pie Sēnītes, auto sadragāti un grāvī – VIDEO
Nākamais rakstsBiļete ir, bet vietas lidmašīnā – nav! Ar šo absurdu sastopas aizvien vairāk aviopasažieru… – VIDEO