Pirmajā dienas pusē vajadzētu apdomāt dažādas lietas. Tavas intelektuālās spējas vairosies, ja vien spēsi objektīvi novērtēt savus nesenos sasniegumus un konstruktīvi analizēt tos.

 

 

auns-mil-horAuns

Nesaplāno nekādas jaunas lietas šodien. Iespējams, daudzas lietas nevirzīsies uz priekšu tādā tempā, kā tev to gribētos – nepārdzīvo par to. Pat, ja tev šobrīd ir jaunas un aizraujošas idejas, pietaupi tās mazliet vēlākam laikam, neuzsāc to īstenošanu šodien.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tavas domas par kaut ko, īpaši tava finanšu politika, var mainīties par 180 grādiem. Mēģini runāt par lietām, par ko esi 100% pārliecināts, bet neuzspied citiem savu viedokli kā vienīgo pareizo.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien ātri un viegli spēsi pieņemt dažādas jaunas tendences un izmantot tās savā labā – materiāli, morāli vai informatīvi. Izmanto šo iespēju, lai sakārtotu savus tuvāko nedēļu darbus. Šodien vari drosmīgi izvirzīt jaunus uzdevumus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien, iespējams, tavas darbības caurvīs kāds noslēpums. Var gadīties, ka tev nāksies lavierēt starp divām pusēm – uzmanies no iekļūšanas intrigās, kā arī no to vērpšanas. Esi gatavs tam, ka tev nāksies pamatot savu viedokli un nebaidies to lūgt darīt arī citiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien svarīgākais būs pārdomāt dažādas tev svarīgas lietas un saprast, paņemt sev vajadzīgāko un noderīgāko informāciju no visa, kas ir tev apkārt. Tev vajadzētu padomāt par to, ko tu varētu mainīt savā dzīvē, lai justos laimīgāks.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ļoti piemērots brīdis pārmaiņām tavā karjerā. Līdz pat dienas beigām droši vari “kalt” jaunus plānus un nekavēties pagātnē. Tā kā daudzi no taviem projektiem pašlaik ir pat ļoti agrīnā stadijā, nav piemērotākais brīdis, lai par tiem runātu skaļi – lielītos ar tiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī diena tev sola diezgan labvēlīgas perspektīvas. Tā būs saistīta ar komunikāciju, izglītību un svarīgas informācijas apmaiņu. Iespējams, šodien tev nāksies doties kādā neplānotā ceļojumā – vai nu uz ārzemēm, vai kaut kur pavisam netālu, bet tur, kur neesi bijis nekad vai esi, bet tas bijis pietiekami sen.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Visas dienas garumā tava uzmanība primāri tiks pievērsta mājas lietām un ģimenei, līdz ar to varēsi pabeigt kaut ko, kam diezgan sen nav atlicis laika. Iespējams, iegūsi otro elpu kaut kam, par ko esi sapņojis. Ļoti viegla un patīkama solās būt mijiedarbība ar taviem tuvākajiem cilvēkiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ja tu vēlies uzlabot komunikāciju vai attiecības kopumā ar savu partneri – dzīve šodien tev dāvā lielisku iespēju – ir piemērota diena, lai to darītu. Atceries, ka ikviens cilvēk vēlas mīlestību, uzmanību un rūpes, lai cik ļoti atklāti to izrādītu vai tieši pretēji – neizrādītu, pat slēptu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šis ir ļoti piemērots brīdis, lai nomainītu vecos “sakarus”, mainītu darbu vai savu ikdienas režīmu. Ja vien tev ir iespēja, rodi laiku informācijas ieguvei. Mēģini rīkoties tā, kā jūt tava sirds, uzticies savai intuīcijai.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī diena piemērota tavām radošajām idejām un to izpausmēm. Ja tavs darbs vai dzīvesveids neļauj tavai iztēlei brīvi “lidināties”, mēģini rast alternatīvu iespēju savu talantu un prasmju izrādīšanai.

 

 

zivis-mil-horZivis

Ļoti piemērota diena, lai apdomātu iespējas par sava mājokļa pārveidošanu, mēbeļu maiņu, ērtību palielināšanu, remontu, par to – kā tu vēlētos, lai tas izskatās. Tas var izrādīties pat ļoti noderīgi un svarīgi gadījumā, ja tu plāno mācīties vai strādāt no mājām un/vai tev mājās ir bērni.

 

 

Lai tev šī izdevusies un laimīgu mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsPolicisti atsaka Magonei; viņa dodas notvert krāpnieku viena
Nākamais rakstsLatgalē pazudusī Justīne: Ar paziņojumu klajā nāk “Bezvests.lv”