No vienas puses tevi sagaida nepamatotas bažas un no otras – pārmērīgs optimisms kopā ar nereālām cerībām, kas var kavēt virzību pretī mērķiem. Vakarā tavs enerģijas līmenis būs augsts, ir svarīgi to izmantot pareizi.

 

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes norāda, ka jautrībai tev labāk izvēlēties citu dienu. Ja tu nevēlies atmest savu bezrūpīgo dzīvi, vajadzētu vismaz mēģināt ierobežot savu apetīti un sekot pamatnoteikumiem higiēnas un drošības jautājumos. Tas būs jo īpaši svarīgi kādu īsu izbraucienu vai pastaigu laikā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Diezgan ticamas, ka šodien notiks pēkšņas izmaiņas tajā, kā tu tērē savu naudu. Zvaigznes norāda, ka iespējami steidzami izdevumi, lai apmierinātu savu bērnu vajadzības vai papildu tēriņi, kas saistīti ar plānoto atvaļinājumu. Esi tālredzīgs, sadali savus materiālos līdzekļus gudri, neaizmirstot par turpmāko periodu.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Planētu stāvoklis norāda, lai šodien vēro  un uzmani pats sevi, esi piesardzīgs, jo pastāv visai liela varbūtība, ka gūsi savainojumus. Zvaigznes iezīmē, ka vajadzētu īpaši rūpēties par savām rokām. Arī tava nervu sistēma var tikt pakļauta papildus spriedzei, kas var izraisīt vieglu aizkaitināmību un /vai pasliktināt tavu veselību. Mēģini neprovocēt cilvēkus, jo vari kļūt par katalizatoru daudziem konfliktiem.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Rēķinies, ka cilvēki šodien var veikt kādus aktīvus pasākumus pret tevi vai izplatīt baumas aiz tavas muguras. Zvaigznes norāda, ka ir iespējams, ka tu pats sniedz nelielu iemesls tam. Planētu stāvoklis iezīmē, ka nav visai gudri no tavas puses uzsākt cīņu ar aizvērtām acīm, bez zināšanām par to, kas īsti ir tie, pret kuriem tu cīnies.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien, 24.oktobrī  var rasties dažas visai pēkšņas mājas vai ģimenes problēmas. Lai tiktu galā ar tām,  tev ir jāizmanto taupības metodes vai uz laiku jāaizmirst par dažiem plānotajiem pirkumiem vai jāaptur kādas investīcijas. Risks piedzīvot pārsteidzīgus tēriņus vai finansu zaudējumus kļūst aizvien lielāks.
 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka tev ir jābūt ātram un aktīvam, kad nodarbojies ar biznesa jautājumiem. Kāda neliela detaļa, nianse, kas iepriekš netika laikus saskatīta, var sagraut daudzsološus darījumus un pat izraisīt konfliktus. Ja šādas lietas šodien notiek, nesasteidz notikumu gaitu un neuzņemies visu vainu viens pats, tas tikai kavēs tavu šīsdienas attīstību.

 

svari-mil-horSvari

Tavas attiecības ar cilvēkiem no tālienes var būt nedaudz traucējošas. Pievērs īpašu uzmanību tām, ja jums ir kopīgs bizness, šī persona ir kāds tavs ģimenes loceklis vai tu esi saistīts ar medicīniskās aprūpes organizēšanu ārzemēs. Esi vērīgs un centies izanalizēt savus sapņus, kāds no tiem var nest vērtīgas atziņas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pastāv liela varbūtība, ka tu nonākt kritiskā, ja ne pat kādā bīstamā situācijā. Ja iespējams, tev vajadzētu analizēt lietas, lai noskaidrotu, kas izraisīja šo situāciju: tu vai kāds cits. Diemžēl, visticamāk, nebūs daudz laika šādai izmeklēšanai, jo nāksies visai ātri rīkoties.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes iezīmē, ka šī diena nesola tev vieglus ceļus. Paļaujies uz savu  profesionalitāti un emocionālo viedumu, vai labāk abiem – dubults neplīst. Tas palīdzēs konstruktīvi uzklausīt un pieņemt  kāda  knābājošo kritiku, tava partnera prasības vai ne visai veiksmīgo sāncensību ar kādu konkurentu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ir ļoti ticams, ka ievērojami uzlabosies tavas attiecības ar cilvēkiem tev visapkārt. Tomēr zvaigznes mudina, lai šodien mēģini pazust darbā, tas palīdzēs pietuvoties gaidītajām kaislībām, kas slēpjas aiz dokumentu kalna un citas informācijas par tavu darba vidi.
 

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Centies būt atturīgāks. Tava spēja kontrolēt sevi nodrošinās siltas attiecības ar ģimenes locekļiem un citiem sev mīļiem un tuviem cilvēkiem,  kas kalpos kā garantija, ka iespējamo konfliktu un domstarpību varbūtība samazināsies līdz minimumam. Zvaigznes uzsver, ka šodien nav ieteicams koncentrēties uz seksuālajiem aspektiem tavās mīlas attiecībās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena tev nesolās būt viegla. Visticamāk, tevi vadīs ļoti spēcīgas emocionālās reakcijas uz dažādiem notikumiem  mājās vai kādu kopīgo ģimenes pasākumu. Centies izvairīties no sadursmēm, ko var radīt kāda problemātiska informācija par tavu ikdienas dzīvi.

 

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsPierīgā iereibis “varonis” mājsēdes naktī nopelna teju 4000 eiro sodu – VIDEO
Nākamais raksts“Ne čips tika aktivizēts, ne ragi izauga!” smej Rīgas dakteris, kurš savakcinējis vismaz 1500 cilvēku