Dienas pirmā puse būs sarūpējusi veiksmīgas izdevības. Radoši, netradicionāli risinājumi šobrīd var izrādīties visefektīvākie un lietderīgie rīcības paņēmieni. Otrā dienas daļa var šķist pat vēl ar notikumiem bagātāka un aktīvāka. Šodien tev vajadzētu vairāk paļauties uz savu intuīciju.

 

auns-mil-horAuns
Šis ir labs laiks, lai paplašinātu savu redzesloku, personiskās darbības un profesionālo izpausmi. Mēģini mācīties un praktiski pielietot iegūto, noderīgo pieredzi. Zvaigznes uzsver, lai pieņem ar iekšēju mieru,  ka ne viss šodien izrādīsies tā, kā vēlējies. Dažas zināšanas un prasmes galu galā var šķist pat bezjēdzīgas.

 

versis-mil-horVērsis

Tu šodien būsi tendēts uz mīlestības jautājumiem, aktivitāti, seksuālo dzīvi un uzņēmējdarbību, jo īpaši, ja esi savas lietas fanātiķis vai personīgi ieinteresēts kādu saistību veiksmīgā attīstībā. Jebkādi darījumi ar ārzemju precēm un firmām, kā arī – izglītības jomu, reklāmu, vadību un tūrismu, šodien solās būt īpaši veiksmīgi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Norises gan mīlestības, gan biznesa jomās būs veiksmīgākas, ja šīs attiecības galvenokārt balstīsi uz savstarpēju patiku un entuziasmu. Tomēr rēķinies, ka mīlas laiva var piedzīvot avāriju pret sadzīviskās rutīnas klintīm.

 

vezis-mil-horVēzis
Šodien vari gūt labumu no daudz aktīvāka dzīves veida. Enerģiska ikdienas darbu veikšana var atšķirt tevi no pelēkās masas un izcelt ļoti daudzu apkārt esošo cilvēku lokā. Esi uzmanīgs, kad mijiedarbojies ar kādiem mājdzīvniekiem vai strādā ar asiem, bīstamiem priekšmetiem.

 

lauva-mil-horLauva

Šī tev solās būt brīnišķīga diena. Veiksme tevi sagaida spēlē, mīlestībā, biznesa darījumos, ļoti daudzos sporta veidos, kā arī darbībās, kas vērstas uz  estētiskām niansēm. Šajā sestdienā ļaujies izklaidēm un apmeklē kādu kultūras pasākumu, kas izvērtīsies patīkamā piedzīvojumā. Šī diena ir lieliska dažāda veida atpūtai.

 


jaunava-mil-horJaunava

Šodien tu vēlēsies mērķtiecīgi ķerties klāt saviem mājsaimniecības darbiem, būsi pilns ar enerģiju un optimismu. Vari būt īpaši sajūsmināts par kādu projektu, kas prasīs aktīvas darbības. Iespējams, mainīsi dzīvesvietu vai veiksi remontu savā pašreizējā mājoklī.

 

svari-mil-horSvari 

Visas dienas garumā būsi aktīvs, sabiedrisks un strādīgs. Labprāt mācīsies, ceļosi, darbosies ar dažādiem uzdevumiem un paplašināsi savus priekšstatus par cilvēkiem un pasauli. Visticamāk, būsi visai priecīgs, pieņemot uzaicinājumu doties ciemos vai piedāvājumu pievienoties interesantiem cilvēkiem viņu sarunās.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes iezīmē, ka tev šajā dienā būs iespēja uzlabot savu materiālo stāvokli, izveidot partnerattiecības, pilnveidot laulāto attiecības un gūt panākumus savā karjerā vai radošajos centienos.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Daudzās dzīves sfērās šajā dienā būsi patiesi veiksmīgs, galvenokārt pateicoties savām iedzimtajām īpašībām: radošajiem impulsiem, atvērtībai un entuziasmam. Tomēr daži cilvēki, kādas biedrības vai iestādes darbinieki, var neatzīt tevi. Visticamāk, šajā dienā būsi diezgan jutīgs un vari visai asi reaģēt uz jebkuru kritiku.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Daudziem cilvēkiem ap tevi būs visai viegli panākt to, ko viņi vēlas. Piemēram, attiecību uzlabošanu vai komerciālos panākumus. Neatturi sevi no centieniem realizēt dažādus mērķus un uzdevumus. Tomēr ielāgo, ja mēģināsi atdarināt kāda cita veiksmīgos piemērus, visticamāk, piedzīvosi neveiksmi. Tas var būt īpaši sāpīgi sfērās, kas tev ir ļoti nozīmīgas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Neformāla komunikācija tev šodien būs īpaši interesanta. Tomēr tavi domubiedri un cilvēki, kuri tev patiešām patīk, ne vienmēr būs uzticami konkrētā uzdevuma īstenošanā. Zvaigznes iesaka uzturēt kontaktus ar draugiem, bet izvairīties no steigas, cenšoties panākt kopīgu izpratni par kādu lietu norisi.

 

zivis-mil-horZivis

Virzība uz savu mērķi šajā dienā var izrādīties diezgan sarežģīta. Tomēr tavas maņas kļūs aktīvākas. Rēķinies, ka partneris var kļūt par vislielāko, indīgāko kritiķi, kurš nežēlīgi uzbruks tavām visjutīgākajām īpašībām.

 

Lielisku šo dienu!

Iepriekšējais rakstsVIDEO: Pašvaldības policijas glābēji izglābj no tilta Daugavā ielēkušu vīrieti
Nākamais rakstsAtklājas jauni fakti par traģēdiju uz Liepājas šosejas