Šodien tev vajadzētu rast laiku, ko veltīt vecākiem vai citiem tuviem radiniekiem. Apmeklē šos cilvēkus pat tad, ja viņi dzīvo tālu. Vakarā nāksies pievērsties tam, lai savas lietas un domas sakārtotu arī nākamajai nedēļai. Atrodi laiku arī sev.

 

Auns

Šodien lielākoties vajadzētu dzīvot mierīgi un neko nesasteigt. Vislabākais veids, kā pavadīt šo dienu – būt mājās un baudīt mierīgu atmosfēru, atpūsties. Vismaz kādu laiku neļauj nevienam iejaukties tavā klusajā idillē. Ja iespējams, paguli, paskaties savu iecienītāko TV pārraidi, parunājies ar sev mīļiem cilvēkiem.

 

 

Vērsis

Šodien tev rūpīgi  jāpārbauda sava maka saturs un jāievērš uzmanību savām finansēm kopumā. Lai gan līdz mēneša beigām ir palikušas tikai dažas dienas, nevajadzētu tāpēc kļūt izšķērdīgākam. Lai sevi lieki nekārdinātu – nedodies uz veikaliem. Ja kaut kas ir nepieciešams, vispirms izveido sarakstu ar visu, ko patiešām nepieciešams nopirkt un neatkāpies no tajā rakstītā.

 

 

Dvīņi

Šo dienu varēsi pavadīt filozofiskās pārdomās. Iespējams, pārdomas veicinās kāda filma, ko būsi redzējis agri no rīta vai pēdējā laikā. Kamēr mēģināsi izprast savas pastāvēšanas nozīmi, visi citi jautājumi vienkārši izzudīs. Varēsi izvairīties no ikdienas rutīnas pienākumiem, jo šīs pārdomas tev būs patiesi svarīgas. Lai nu kā – raugi, lai pārāk neatliec svarīgas lietas, bez kurām nav iedomājama tava ikdiena.

 

 

Vēzis

Šo dienu varēsi pavadīt, pievēršoties savam iecienītākajam hobijam. Iespējams, to darot tu pametīsi māju uz ilgāku laiku, taču atgriežoties uzzināsi, ka gaidāmi ciemiņi. Var gadīties, ka šie cilvēki vēlēsies palikt pie tevis vairāk nekā uz vienu dienu, tāpēc, iespējams, tev lieti noderēs lielāka pacietība, jo tas var kļūt pat lielu testu tavai nervu sistēmai.

 

 

Lauva

Iespējams, šodien gūsi labu mācību no cilvēka ar iespaidīgu dzīves pieredzi. Var gadīties, ka nejauši kaut kā viņu aizskarsi, tāpēc esi gatavs, ka nāksies saskarties ar visu emociju gammu – dusmām, nosodījumu, sarkasmu, kas būs vērsts tieši uz tevi. Lai nu kā – centies saglabāt mieru! Var gadīties, ka tu nolemsi, ka šādi turpmāk atbildēsi uz kritiķu uzbrukumiem.

 

 

Jaunava

Šodien tu nedrīksti padoties citu cilvēku agresīvajai noskaņai. Zinot tavu impulsīvo raksturu, iespējams, iesaistoties strīdos, tie var izaugt par lieliem konfliktiem un sabojāt tavu garastāvokli uz ilgāku laiku. Mēģini izstrādāt sev īpašu tehniku, kas tev palīdzēs nomierināties, ja jutīsi, ka tas nepieciešams. Tas varētu lieti noderēt

 

 

Svari

Šodien pavadīsi daudz laika runājot ar sava radinieka vai tuva drauga bērniem. Bērni neapstrīdēs tavu autoritāti, taču būs sarežģīti šīs stundas nosaukt par pilnīgi mierīgām. Ticams, ka tev būs apnicis pastāvīgi viņiem izskaidrot vienu un to pašu. Kad viņu vecāki atgriezīsies, tu jutīsies ļoti laimīgs, taču neizrādīsi to un teiksi, ka arī nākamreiz būsi pieejams, ja vajadzēs pieskatīt bērnus.

 

 

Skorpions

Šodien Skorpioniem vajadzētu izvairīties no jebkādiem aktīviem sporta veidiem. Pastāv risks, ka vienā no tādiem tu gūsi kādu traumu, gūsi zilumu vai pat nāksies doties uz slimnīcu savainojuma dēļ. Labāk šodien baudi atpūtu, izbaudi maksimālu klusumu un pievērsies drošai izklaidei. Piemēram, vakarā vari kopā ar ģimeni paspēlēt kādu galda spēli, noskatīties jauku filmu vai kalt kopīgus ceļojuma plānus.

 

 

Strēlnieks

Šodien nav piemērots laiks lielu pirkumu veikšanai. Visi lielie pirkumi, ko šodien veiksi, var radīt nepatīkamas sekas. Iespējams, ka iegādātā lieta var būt ražošanas brāķis vai pat viltojums, tāpēc labāk neriskēt. Labāk pievērs uzmanību skaistumam un veselībai – apmeklē SPA vai dodies uz relaksējošu masāžu.

 

 

Mežāzis

Šodien tevi būs grūti pārsteigt, iepriecināt vai apbēdināt. Viss, kas šodien notiks, raisīs vienu atbildi: “Dzīvē teju viss ir iespējams.” Šī tava attieksme, iespējams, palīdzēs novērst ļoti lielu konfliktu, kas draudējis sākties tavās mājās. Tiklīdz tavi radinieki sāks paaugstināt savus balss toņus, apsūdzot viens otru visdažādākajos veidos, tev atliks pateikt tikai vienu frāzi, lai visi beidzot rimtos.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien saņemsi dīvainu tālruņa zvanu ar ļoti vilinošu piedāvājumu. Nav vajadzības atbildēt uzreiz, pirms dod galējo atbildi, apspriedies ar ģimeni un cilvēkiem, kuri jau bijuši šādā situācijā un/vai, iespējams, saņēmuši šādu solījumu jau iepriekš. Neaizmirsti, ka krāpnieki ir ļoti viltīgi, un viņu piedāvājumi parasti ārkārtīgi vilinoši.

 

 

Zivis

Iespējams, kāds svešinieks tev šodien vēlēsies pasniegt dāvanu, taču tu atteiksies to pieņemt. Iespējams, tas tāpēc, ka zināsi – šis cilvēks gaidīs atmaksu par savu dāvanu. Tava prognoze izrādīsies pareiza. Kā izrādīsies, šim dāvinātājam tiešām būs slēpti nodomi, ko tu vienkārši nevarēsi izpildīt. Lai ko viņš teiktu – tomēr dāvanu nevajadzētu pieņemt.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsAr paziņojumu saistībā ar Krievijas agresiju klajā nācis Intars Busulis
Nākamais raksts“Rimi” nāk klajā ar ļoti spēcīgu paziņojumu