Uzmanies, lai nekļūtu pārlieku paranoisks vai izslāpis pēc varas.

 

auns-mil-horAuns

Aunam nemaz prātā  nenāk dancot pēc kāda maznozīmīga indivīda pūstas stabules. Drosme ir viena no tavām spēcīgākajām spējām. Lai arī esi spējš, ass un spontāns, šodien jutīsi nepieciešmību pēc stabilas, perspektīvas izaugsmes. Centies nemesties junās dēkās un projektos, ja vien tā nav kādas īpaši izstrādātas shēmas sastāvdaļa.

 

 versis-mil-horVērsis

Vēršiem nav pamata uztraukties par pašreizējo zvaigžņu stāvokli. Tev nenāksies sastapties ar bailēm vai viltus ilūzijām. Ja tikpat kā nemanāmais Mēness spēks spēs tevi kaut kādā veidā ietekmēt, tad tikai pastiprinās tavas darba spējas un uzcītību.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi ir viena no emocionālākajām zīmēm un šodien var justies īpaši satraukti. Iespējams, uz apkārtējiem skatīsies ar aizdomām, taču tas būs pamatoti. Uzturi sarunās vieglu gaisotni un izvairies pateikt ko tādu, kas vēlāk var tikt izmantots pret tevi.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēži, tāpat kā Dvīņi, šodien būs visai modri. Par laimi, citiem neizdosies tevi nekādā veidā inkriminēt. Ja būsi spējīgs pārliecināt sevi, ka tev nav nekā slēpjama, jutīsies labāk un pavadīsi šo dienu mierīgā gaisotnē.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas sevišķi neietekmēs citu bailīgums, taču varaskāre gan. Lauvas zīmē dzimušie ir tendēti būt augstās domās par sevi un savām spējām, kas var novest pie domas, ka apkārtējie tevi pienācīgi nenovērtē. Apdomā, vai tiešām esi paveicis ko tādu, ka būtu pelnījis īpašu attieksmi vai paaugstinājumu. Ja vari droši apgalvot, ka jā, izmanto šo dienu, lai veiktu pārrunas ar priekšniecību. Ja tomēr neesi tik pārliecināts, vienkārši atslābsti.

 

 
jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie šodien jutīs neuzticību pret apkārtējiem. Tas gan varētu tevi sevišķi daudz neietekmēt, ņemot  vērā, ka nemīli bieži komunicēt ar citiem. Rezultātā pārējiem ir grūti uzturēt kontaktus ar tevi un tev ir teju neiespējami atrast draugus kolēģu vidū. Apsver iespēju vairāk pabūt kompānijā, nekā strādāt vienatnē.
 

svari-mil-horSvari

Svari šodien vairāk vēlēsies dot padomus, nevis tiesāt. Iespējams, ka nāksies palīdzēt kādam rast risinājumu kādai problēmai vai pieņemt lēmumu.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie šodien būs īpaši bīstami. Tev ir tendence agresīvi atbildēt uz tev izrādītu necieņu, dažkārt tu asi reaģē pat uz neesošām, tev iedomātām problēmām vai apvainojumiem. Šajā dienā jutīsies uzvilkts un meklēsi problēmas tur, kur viņu nav, tādejādi iekuļoties vēl lielākās nepatikšanās.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lai gan Mēness šobrīd atrodas diezgan skarbā zodiaka zīmē, Strēlnieki nebūt nebūs sliktā pozīcijā. Tu vienmēr proti sasniegt to, ko vēlies un daba tevi apveltījusi ar drosmi.  Šodien vari justies brīvi, pārliecināti un bezbailīgi.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien Mežāži varētu parādīt savu sliktāko personības pusi. Vairāk par vajadzību čakli padarīt darbu, tavu prātu nodarbinās vēlme gūt uzslavu, prēmiju vai paaugstinājumu. Nerīkojies pārsteidzīgi un labāk gaidi, kad tiksi pamanīts citu acīs, nevis pieprasi atzinību pats.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīrus esošais zvaigžņu stāvoklis īpaši nesatrauks. Tu varētu just vēlmi attīstīties, virzīties uz priekšu, kā rezultātā, iespējams, veiksi kādas pozitīvas izmaiņas ierastajā vidē.

 

zivis-mil-horZivis

Zivis, atšķirībā no citām zīmēm, visticamāk Mēness ietekmē nekļūs satrauktas bez iemesla, un arī kāre pēc varas īpaši neliks par sevi manīt. Tava dziļā, dabas dotā spēja izprast cilvēkus liks tev palīdzēt tiem, kuriem tas nepieciešams, kā arī izvairīties no tiem kuri šķiet bīstami.
 

Lai veiksmīga diena!

Iepriekšējais rakstsMinistrs Pavļuts nāk klajā gan ar sliktām ziņām, gan ne tik ļoti
Nākamais rakstsVisticamāk, patiesā kovida izplatība nemaz nav apzināta: Epidemiologiem nav labu ziņu