Šodien centies izvairīties no dzēlīgiem izteikumiem, jo tas var izraisīt nevajadzīgus konfliktus. Nestrīdies, ja tev nav pietiekami daudz argumentu. Daudz no tā, ko šodien pateikti, var nodarīt ļaunu ne tikai cilvēkam, kam to saki, bet arī tev pašam.

 

auns-mil-horAuns

Šī nebūs diena, kas paies vien darot ikdienas darbus un iesaistoties patīkami relaksējošā komunikācijā. Veicot jebkuru uzdevumu, var nākties sastapties ar dažādiem šķēršļiem, neparedzētām situācijām un atteikumiem. Tava spēcīgā vēlme iesaistīties plašākā komunikācijā ar kolēģiem un mainīt profesionālās mijiedarbības stilu, visticamāk, būs īslaicīga.

 

versis-mil-horVērsis

Ārkārtīgi nelabvēlīgs brīdis galējo lēmumu pieņemšanai. Kādam jautrākam gadījumam, draudzīgam apmeklējumam vai notikumam var iznākt pilnīgi citādāks rezultāts, nekā sākotnēji tika plānots. Izmanto šo dienu, lai atteiktos no dažādām vecām metodēm un noteikumiem, tā vietā ievies ko jaunu un racionālu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev varētu šķist, ka visi tavi plāni ir sagrauti un svarīgākas attiecības beigušās. Aizvien lielāka kļūs dažādu ārkārtas situāciju un nesaskaņu varbūtība. Loģika var nenostrādāt tavā labā. Precīzāk sakot – tā varētu tevi pievilt, līdz galam nenostrādājot. Iespējams, nāksies sastapties ar atkārtotu neizdošanos.

 

vezis-mil-horVēzis

Nav labākā diena tavam kopējam veselības stāvoklim. Neignorē ārsta ieteikumus – pat visniecīgākos. Iespējams, nāksies vilties savās iegūtajās zināšanās, pārliecībā vai uzskatos. Realitāte var nedaudz atšķirties no tevis iedomātā (prātā ieņemtā) viedokļa vai iztēlē radītās ainas.

 

lauva-mil-horLauva

Uzmanies no tā, kā šodien komunicē ar cilvēkiem. Esi laipns, pieklājīgs un neiesaisties strīdos, kā arī – nejaucies pa vidu, ja strīdas citi. Izvairies no liekiem un nevajadzīgiem tēriņiem. Atturies no spontāniem pirkumiem un ideju apmierināšanas. Ja tomēr esi nolēmis kaut ko iegādāties, rūpīgi apdomā vai tas tiešām tev ir nepieciešams.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien var rasties dažādas neskaidrības profesionālajā sfērā, kā arī, iespējams, vēlēsies iesaistīties kaislīgās cīņās par savu brīvību un neatkarību. Līdz pat vakaram tavu uzvedību nebūs iespējams aprakstīt kā loģisku un konsekventu, jo īpaši tad, ja esi dzimis septembra vidū.

 

svari-mil-horSvari

Līdz pat vēlam vakaram var rasties dažādas profesionālas problēmas, neparedzētas situācijas. Iespējamas dažādas intrigas darba vidē, ķildas ar vecākiem vai vadību. Risinot sadzīves problēmas, esi ļoti uzmanīgs, jo pat salīdzinoši nelielu problēmu risināšanas procesā var gadīties liels apjukums un neskaidrības.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Kad runa būs par kādu senu konfliktu, kas šobrīd atkal no jauna uzjundījis, jod priekšroku tradīcijām. Ja vēlies pilnveidot veco sistēmu, tev vajadzētu visu darīt ļoti rūpīgi un uzmanīgi. Labs laiks nelieliem praktiskas dabas eksperimentiem, taču šodien nav ieteicams veikt nekādas globālas pārmaiņas.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien var izrādīties, ka no taviem sasniegumiem pašlaik nav nekādas jēgas, jo vairāk noderētu kaut kas cits. Taču – nebēdā! Nav tādu praktisko iemaņu, kam nebūtu vērtības! Turpini iesākto un redzēsi, ka tieši prakse reizēm spēj sniegt daudz vairāk!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šīs dienas laikā var sanākt daudz komunicēt ar apkārtējiem cilvēkiem, taču šis process būs tev ļoti patīkams. Tiesa – tikai ar tiem, kuri tev ir tuvi un interesanti, tāpēc nevajadzētu plānot braucienus uz vietām, kur tev neinteresē būt vai iesaistīties sarunās par tēmām, kas tev nav saistošas. Vari veikt kādu nelielu personisku vai zinātnisku eksperimentu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Līdz pat vakaram tavu prātu pārņems domas par dažāda veida saistībām vai parādiem. Esi pacietīgs un vairāk koncentrējies uz pašreizējiem uzdevumiem, pienākumiem. Iespējamas neprognozējamas izmaiņas tavos plānos. Tikpat ticamas ir arī garastāvokļa svārstības.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien gan tu, gan citi varētu izrādīt savu temperamentu. Ja esi dzimis marta vidū, tavs attiecības ar sarunu biedriem, draugiem, radiem vai klientiem var nebūt visai vieglas. Tavi kritiķi sāncenši, visticamāk, šodien izrādīs lielāku pacietību un izturību dažādās detaļās. Iespējams, viņi būs praktiskāki un vērīgāki, tādējādi izrādoties spēcīgāki nekā tu. Centies būt pieklājīgs un saglabāt “vēsu prātu”.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais raksts“Tas bija neaizmirstami!” Kas notika “Prāta Vētras” koncerttūres atklāšanā Jelgavā?
Nākamais rakstsDiemžēl nedēļa sākusies ar traģisku ziņu