Auns

Šodien atturēsies apbārstīt ar komplimentiem kādu savu tuvinieku. Viņš degs nepacietībā visiem paziņot par savām ievērojami lielajām uzvarām, taču tu zināsi patiesību – to, ka viņam visu izdevies sasniegt ar negodīgiem paņēmieniem. Cenšoties būt pieklājīgs, tu neizbojāsi viņa uzvaras baudīšanu un noklusēsi faktu, ka šo uzvaru viņš ir burtiski nozadzis. Tā vietā tu dalīsies šajā informācijā ar kādu uzticamu tuvinieku.

 

Vērsis

Šodien ieteicams izvairīties no jebkāda veida smaga fiziskā darba. Tas nogurdinās tavu ķermeni. Saplāno šo dienu tā, lai laika pietiktu gan ikdienas pienākumiem, gan atpūtai. Starp citu, padomā par iespēju ar ģimeni atpūsties ārpus pilsētas. Noorganizē pasākumu brīvā dabā un uzaicini vēl kādu pievienoties piknikam.

 

Dvīņi

Šo dienu pavadīsi virtuālajā realitātē. Komunikācija ar video palīdzību aizvietos reālo dzīvi un tev negribēsies vispār iziet no mājas. Tas gan neatturēs no aizraujošu jaunumu uzzināšanas, kuri saistīti ar kāda tuva drauga dzīvi. Vakarā atcerēsies pāris lietas, kuras plāno izdarīt šajās brīvdienās. Pabeidzot visu, kas iecerēts, palutināsi sevi ar siltu dušu un dosies pie miera.

 

Vēzis

Šodien ieteicams neļaut dzēlīgām piezīmēm vai sarkastiskai kritikai izsist sevi no sliedēm. Izvairies no visiem, kuri ar draudzīgumu cenšas apslēpt agresiju. Tu izkāpsi no gultas ar kreiso kāju un visniecīgākais sīkums var tevi pamatīgi aizkaitināt. Rīkojies gudri un atsakies uzsākt konfliktu ar cilvēku, kurš tev nekad nav paticis. Pretējā gadījumā pašam nāksies sadzīvot ar nepatīkamajām sekām visas dienas garumā.

 

Lauva

Šodien gaidāmi vairāki patīkami notikumi. Tavs partneris darīs visu, kas viņa spēkos, lai tu šo dienu atcerētos kā vienu no savas dzīves labākajām dienām. Tu novērtēsi viņa sagatavotos pārsteigumu un būsi bezgala pateicīgs. Vienīgā lieta, kas tevi izraus no eiforijas, būs atklājums, ka šis pārsteigums ir prasījis visus tava mīļotā cilvēka iekrājumus.

 

Jaunava

Šo dienu pavadīsi ciemos pie kāda gados vecāka tuvinieka. Tu dosies pie viņa, lai atrisinātu kādu sarežģītu finanšu jautājumu. Tiklīdz tu izteiksi savu lūgumu, tavs tuvinieks visai aizskaroši tevi apvainos nespējā saplānot savus izdevumus. Viņš atcerēsies visas tās reizes, kad ir tev palīdzējis, bet tu to neesi pienācīgi novērtējis, turpinot bezrūpīgi šķērdēt naudu. Tā būs visai nepatīkama lekcija, pēc kuras noklausīšanās saņemsi lūgto naudas summu.

 

Svari

Šodien tevī radīsies padziļināta interese par kādu pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvi. Tev šis cilvēks ļoti patiks, taču neuzdrošināsies savas simpātijas izrādīt atklāti. Tam par iemeslu kalpos jūsu milzīgā vecuma starpība. Jau nedaudz vēlāk izrādīsies, ka viņš to neuzskata par problēmu un jau vakarā kopā dosieties romantiskās vakariņās. Kopīgi pavadītais laiks būs vēl viens pierādījums, ka tev nav nepieciešams baidīties no savām jūtām.

 

Skorpions

Šodien ieteicams necensties par katru cenu atrast kompromisu kādā ģimenes konfliktā. Šis strīds nav atrisināms tā, lai ik viens tajā iesaistītais būtu apmierināts. Labākais, ko tu vari darīt, ir pārliecināt tuviniekus par savu taisnību kā par vienīgo taisnīgo risinājumu. Iespējams, viņi nebūs gatavi to pieņemt uzreiz, taču laika gaitā viss sakārtosies. Esi pacietīgs.

 

Strēlnieks

Šodien nespēsi aizbēgt no mājās valdošās nekārtības. Tikai vēlu vakarā varēsi pievērsties kam citam, kas nav mazgāšana, gludināšana un tīrīšana. Tev veiksmīgi izdosies attīstīt savus profilus sociālajos tīklos un tevis veiktie ieraksti ieinteresēs daudzus cilvēkus. Iespējams, šodien būsi iedvesmots uzrakstīt vēl ko jaunu un interesantu.

 

Mežāzis

Šodien pieņemsi vairākus nozīmīgus lēmumus. Būsi noguris no visiem trūkumiem, ar kuriem nākas saskarties laulības dzīvē. Izdarot šo secinājumu, nesteidzies paziņot visiem, ka tavai laulībai pienācis gals. Visu ir iespējams atrisināt, ja katru sīkumu, ar kuru neesi apmierināts, pārrunāsi ar savu partneri. Parūpējies par to, lai nekas šī sarežģītā dialoga laikā nespētu jūs iztraucēt.
 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams nebilst ne vārda par saviem jaunajiem plāniem – pat pašam tuvākajam cilvēkam ne. Tas, ko esi iecerējis, ir kas pārāk ekstraordinārs un radošs, ko parasts cilvēks, visticamāk, nespēs saprast un novērtēt. Daudz labāk būs, ja uzsāksi šo aizraujošo projektu un tikai vēlāk parādīsi to vēl kādam citam, vēlams kādai augsti stāvošai personai vai bērnam.

 

Zivis

Šodien vēlēsies ieviest izmaiņas savā ārējā tēlā. Raugoties uz aktuālajām pavasara tendencēm, neaizmirsti visvienkāršākos noteikumus. Pārmaiņas izskatā tev sagādās lielu pacilātību, ja ieviesīsi tās sadarbībā ar profesionāli. Padomā arī par to, kā tavs jaunais tēls iederēsies tavā darba vietā. Ja pastāv risks, ka tas atstās negatīvu iespaidu uz tavu reputāciju profesionālajā vidē, atstāj košos eksperimentus brīvdienām.
 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsĻoti svarīga ziņa visiem, kuri jau iegādājās biļetes uz “Tallink” Rīgas – Stokhlomas kruīzu
Nākamais rakstsParādās pagalam nepatīkamas ziņas par turpmāk gaidāmo laiku