Piemērota diena jebkuram ikdienas darbam vai darbībai, kas prasa pamatīgu fokusēšanos. Ir laiks kļūt uzmanīgam un punktuālam. Paredzams nedaudz nomākts un drūms  garastāvoklis. Atsakies no jebkādiem ambicioziem plāniem, bet velti uzmanību praktiskajām darbībām.

 

auns-mil-horAuns

Pievērs īpašu uzmanību detaļām tavās attiecībās ar biznesa partneriem, kā arī regulāro paziņu loku – mājiniekiem, cilvēkiem darbā vai mācību iestādē. Zvaigznes norāda, ka ļoti ticams, ka ir pienācis laiks, lai tu varētu apgūt dažus jaunus komunikācijas pamatus un smalkumus profesionālajā vai cita veida etiķetē.

 

 

 

versis-mil-horVērsis
Šodien tu spēsi labi kontrolēt savas emocijas un rīcību. Diemžēl šim apstāklim var būt arī nelabvēlīgā puse, kas piešķirs devu kavējoša konservatīvisma dažos uzvedības modeļos, tavas rīcības aspektos, kas var izpausties kā nepietiekama atvērtība un izteiksmības trūkums.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Sadzīves problēmas, diskomforts mājas dzīvē vai  attiecību pasliktināšanās ar taviem vecākiem, var pilnībā mazināt tava dabiskā šarma demonstrēšanu. Tev var nākties tērēt daļu naudas vai laika, ko paredzēji izmantot savam personīgajam gandarījumam vai ģimenes vajadzībām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev šodien vajadzētu izvairīties no došanās ceļojumā. Lai gan uz ceļa tu vari justies neomulīgi un uztraukti, tas tomēr vairāk būs saistīts ar slikto pašsajūtu vai komforta trūkumu, tāpat – iespējams, ka pie vainas būs kāds nepatīkams ceļojuma biedrs, kurš tikai veicinās vispārējo, negatīvo pieredzi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu vari secināt, ka tavam  paziņu lokam ir jāsašaurinās vai tas būs noticis visai dabiski. Ja tavu domubiedru rindas kļuvušas daudz mazākas, neņem to pie sirds, zvaigznes paredz, ka tev būs iespēja atjaunot nozīmīgākās attiecības, piešķirot tām kādreizējo spozmi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Pamatīgums un pedantiskums, kas ir tik raksturīgs šajā zvaigznājā dzimušajiem, tev šodien noteikti būs patiesi vajadzīgs. Zvaigznes iezīmē, ka tava karjera  tāpat kā veselība noteikti būs ieguvēja no tā. Tomēr tavi daudz gaišāk domājošie sabiedrotie var pārmest tev pārlieku taupību un atrunāšanos.

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigznes tev šodien ir sagatavojušas dažus ierobežojumus, īpaši personīgajās iespējās. Neķer kreņķi, tā vietā labāk mēģini izprast komunikācijas smalkumus. Centies apzināties, kas patiesībā slēpjas aiz dažādām situācijām un mēģini izlobīt ap sevi esošo cilvēku patiesos motīvus. Iespējams, dažas šķietami nenozīmīgas un tik tikko manāmas nianse – iedvesmos kādai labai idejai.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes uzsver, lai šodien negaidi pārāk daudz no saviem partneriem, šajā svētdienā viņi var nebūt savā labākajā formā, lai neteiktu vairāk… Vari piedzīvot no viņu puses nepieejamību, atsvešinātību, taupību un sliktākajā gadījumā pat negodīgumu. Planētas iezīmē, ka šobrīd ir patiesi laba ideja –  atlikt finansu darījums, kas apvieno tavus līdzekļus un citu personu resursus.
 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu var sagaidīt pieklājību un zināmu laipnību no saviem sarunu biedriem, draugiem un/vai partneri. Tomēr tev būs grūti censties saņemt no viņiem patiesu augstsirdību un sapratni. Esi apmierināts ar to, ko esi ieguvis, kas tev ir, jo drīz situācija uzlabosies un dialogi iezīmēs iespaidīgus virzienus, par kādiem tu, iespējams, pat nesapņoji.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Tava mijiedarbība ar kādu ietekmīgu autoritāti, partneriem, kā arī vistuvākajiem cilvēkiem šodien var radīt dažas problēmas. Iespējams, cilvēki, ar kuriem šodien vēlēsies komunicēt – neuztvers tavas idejas un iztēles augļus, taču nepadodies – ikreiz, kad vēlēsies pavēstīt par saviem nodomiem, tu iegūsi pats sev kādu jaunu atziņu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Tavām radošajām izpausmēm šodien ir nepieciešama pareiza,   optimāla ievirze. Ja tā ir literārā jaunrade vai kādas programmatūras izzināšana, tev vajadzētu pavadīt vairāk laika to pārskatīšanai un rediģēšanai. Lai tavs šedevrs iegūtu papildus dzirksti, uzplaukstot visās iespējamajās krāsās, tev vispirms vajadzētu atbrīvoties no visām nevajadzīgām detaļām.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes uzsver, lai cik grūti tas varētu būt – šodien esi laipns un draudzīgs,  tas ir tieši tas stils, kādu tev ir jāizmanto, kad mijiedarbojies ar cilvēkiem. Šajā dienā nav ieteicama pārmērīga emocionalitāte, tajā pašā laikā – ir ļoti nevēlama arī pilnīga atturība, meklē kompromisu šajā situācijā, jo patiesība būs kaut kur pa vidu!

 

Iepriekšējais rakstsTopošā ārsta palīdze nepatīkami pārsteigta par daudzajiem vakcinācijas pretiniekiem, starp kuriem, diemžēl, ir arī mediķi
Nākamais rakstsCeltnieks Sergejs vakcīnu rindā: Es neticu vīrusam, neviens man pazīstamais nav slimojis