Šajā dienā iespējams flirts ar jauniem paziņām. Ja tev jau ir pastāvīgs partneris, neļauj sev aiziet pārāk tālu, kad runā ar kādu no šīm personām. Šodien iespējami patiešām spēcīgi kārdinājumi.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev izdosies veikt ļoti izdevīgu iegādi. No kāda sev pazīstama cilvēka vari uzzināt, ka lieta, ko sen esi kārojis un vēlējies iegādāties, šobrīd ir pieejama ar pamatīgu atlaidi.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tu, visticamāk, izrādīsi savu patmīlību un egoismu romantisko attiecību sfērā. Tu atteiksies pavadīt vakaru tā, kā to vēlēsies tavs mīļotais cilvēks, uzstājot uz savu plānu kādai izklaides norisei. Tavs partneris var piekrist, taču, iespējams, nebildīs ne vārda visu turpmāko vakaru.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tu būsi emocionālas spriedzes stāvoklī. Iespējams, būsi ļoti norūpējies par atbildi uz kādu no jautājumiem, kuru uzdosi savam mīļotajam cilvēkam. Vari visas dienas garumā lūkoties tālrunī un emocionāli reaģēt uz katru saņemto ziņu, cerot, ka tā ir vēsts no otras pusītes. Vakarā vari nolemt noskaidrot visu, piezvanot partnerim.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā nav ieteicams veikt tālejošus plānus attiecībā uz savu karjeru. Situācija darba vietā var radikāli mainīties jebkurā brīdī, tāpēc vislabāk izskati jebkādas rezerves iespēju jau tagad.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu, visticamāk, publiski demonstrēsi savu labo dabu. Vari brīvprātīgi un pašaizliedzīgi palīdzēt kādai nepazīstamai personai. Apkārt esošie var uztvert šo žestu kā īstu varonību. Pašam, visticamāk, tā nebūt nešķitīs, bet tavam viedoklim šoreiz nebūs nozīmes. Kāds no notikuma lieciniekiem var nodot šo ziņu tālāk, tāpēc daudzi par to noteikti uzzinās.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā tu būsi ļoti aktīvs darbā. Veiksi gan visus savus pienākumus, gan palīdzēsi jaunākajiem kolēģiem. Darba vidē vari sastapt kādu simpātisku personu, kura darbojas ar tavu uzņēmumu saistītā departamentā. Šī solās būt vispozitīvākā notikumu attīstība otrdien.

 

 

svari-mil-horSvari 
Šajā dienā tu vari atteiksies saukt daudzas lietas īstajos vārdos. Tavs priekšnieks var būt ļoti neapmierināts, kad nespēj tikt galā ar svarīgu projektu vai uzdevumu. Tomēr tu, visticamāk, uztversi šos dusmīgos komentārus kā maigus brīdinājums, ka palīdzēs labāk attīstīt dažādas norises nākotnē. Vakarā tavs partneris var izteikt mājienus, ka nesaredz turpinājumu jūsu attiecībām, taču arī to tu vari interpretēt kā vien nelielas nesaskaņas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā tev ir ieteicams atturēties no pārāk impulsīvas uzvedības. Kontrolē sevi, pat, ja teju sprādzienbīstamas emocijas laužas uz āru. Mierīga, līdzsvarota attieksme pret to, kas notiek šajā dienā, palīdzēs izvairīties no daudzām ļoti nepatīkamām sekām.

 

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tevi sagaida patiesi sarežģītas situācijas, rāpšanās no vienas klints otrā. Pat tad, ja esi pilnībā apmierināts ar savām pašreizējām romantiskajām attiecībām, vari satikt kādu, kurš atstās paliekošu iespaidu uz tevi. Kaislības tavā dvēselē degs ar lielāku sparu un daudz intensīvāk. Iespējams, tas mudinās mainīt kaut ko tavā dzīvē.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā tu, visticamāk, centīsies rast neparastu metodi sava darba pienākumu veikšanai. Ar šo jauno, inovatīvo rīcības stilu tava produktivitāte ievērojami pieaugs. Tavs priekšnieks var būt ļoti pateicīgs par šo inovāciju, izlemjot to ieviest visa uzņēmuma darbībā. Iespējams, tiksi apbalvots ar pienācīgu naudas summu.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šajā dienā vari justies ne visai labi. Nāksies atzīt, ka tavs organisms netiek galā arī ar kādu sezonālo vīrusu. Iespējams, būsi nopietni saaukstējies. Lai gan nevēlēsies izmantot medikamentus, drīz vien sapratīsi, ka tēja ar medu noteikti šajā gadījumā nespēs neko līdzēt, tāpēc būsi spiests apmeklēt aptieku.

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā vari padoties panikai darba vietā. Iespējams, saņemsi ziņu, ka drīz viss personāls pilnībā mainīsies. Bez papildus kņadas, daudzi no taviem kolēģi sāks izvērtēt darba iespējas kādā attālā pilsētā, piedāvājot arī tev drīz pievienoties viņiem.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgam NOVEMBRIM
Nākamais rakstsSinoptiķim Bricim ir jaunas ziņas par šonedēļ gaidāmo – VIDEO