Auns

Šo dienu pavadīsi savu vecāku mājās. No tuviniekiem saņemtais morālais atbalsts un vērtīgie ieteikumi būs kā dziedējošs līdzeklis tavām brūcēm. Mājās atgriezīsies mierīgs un cerību pilns, ticot, ka jau drīz izdosies atrisināt visas problēmas. Iespējams, pat noorganizēsi nelielas svinības par godu savām drīzumā gaidāmajām, nelielajām uzvarām. Lai svinības padarītu jautrākas, uzaicini ciemos kaimiņus.

 

Vērsis

Šajā dienā ieteicams neturēt savu sirdi ieslēgtu aiz simtiem slēdzeņu. Cilvēks, kurš patiesi tev izpaudīs savas jūtas, ir pelnījis vēl vienu iespēju. Neaizmirsti par rētām un sāpēm, kas tevi aizvien vajā pēc pagātnē piedzīvotajām neveiksmēm. Tici mīlestībai un tā neliks tev vilties. Atver savu sirdi cilvēkam, kurš par tevi rūpējas.

 

Dvīņi

Šodien nepaguris sargāsi no apkārtējo ietekmes kādu sev nozīmīgu projektu mājās. Tu neļausi tajā iesaistīties par savam laulātajam draugam. Tava pārlieku lielā pašpārliecība, diemžēl, atnesīs visai depresīvus rezultātus. Centies būt godīgs pret sevi un, ja jūti, ka tev pietrūkst prasmju vai zināšanu sava sapņa īstenošanai, pārkāp sev pāri un palūdz palīdzību no malas.

 

 

Vēzis

Šodien atradīsi kādu mazu nepilnību savā ārējā izskatā. Lai arī tā būs redzama tikai un vienīgi tev, dzīvosi ar domu, ka ik viens uz tevi atskatās, pievērš uzmanību un aprunā aiz muguras dēļ šīs sīkās nepilnības. Rezultātā sazvanīsi profesionāli konkrētajā jomā, kurš spēs tev palīdzēt atbrīvoties no neglītās pumpas, rētas vai dzimumzīmes, kura rotā tavu seju. Pēc procedūras tava pašpārliecība atkal atgriezīsies.

 

 

Lauva

Šajā dienā ieteicams nesteigties ar ģimenes budžeta plānošanu. Sastādi plānu rūpīgi, analizējot visus tajā iekļautos ienākumus un izdevumus. Nav divu domu, ka prioritāšu saraksta augšgalā būs ikmēneša rēķini un maksājumi par dzīvesvietu. Izvairies no it kā nejaušas to apmaksāšanas aizmiršanas. Tā tu tikai maldināsi pats sevi un tavs finansiālais stāvoklis tikai pasliktināsies.

 

 

Jaunava

Šodien spēsi pabeigt kādus vērienīgus uzkopšanas vai remontdarbus mājās. Lai nu kā, palūkojoties sev visriņķī, sapratīsi, ka nu esi gatavs uzņemt pie sevis kādu svarīgu ciemiņu. Tā kā gaidāmais viesis vēl tik drīz neieradīsies, pirms tam uzrīkosi nelielu ballīti draugu lokā. Raugi, lai tās laikā netiktu izjaukts vai sabojāts iepriekš paveiktais.

 

 

Svari

Šodien nāksies nest atbildību par kādu nesen pastrādātu grēku. Tava otrā pusīte izliksies ļoti aizvainota par tavu pārāk vēlo atgriešanos no ballītes un vēlēsies notikušo pārrunāt ar tevi. Viņu spēs nomierināt tikai un vienīgi tavs solījums, ka šāda situācija vairs nekad neatkārtosies. Vēlāk, lai iepriecinātu mīļoto, dosies uz veikalu un iegādāsies viņam kādu jauku dāvanu.

 

 

Skorpions

Šī diena nepavisam nebūs nepatīkama. Veltīsi savu laiku kādam gados vecākam tuviniekam, kurš, protams, būs ļoti iepriecināts par tavu viesošanos. Neaizmirsti paņemt līdzi bērnus, lai varētu parādīt viņiem piemēru, ka par saviem vecākiem un vecvecākiem ir jārūpējas, kā arī jāizturas pret tiem ar cieņu. Vakarā pavakariņosi divvientulībā ar savu mīļoto cilvēku, kas būs šīs dienas vispatīkamākais brīdis.

 

 

Strēlnieks

Šodien nāksies uzklausīt apvainojumus par savtīgumu. Vēl jo vairāk, no tiem nespēsi izvairīties pat tad, ja neizrādīsi it nevienu narcisima pazīmi. Tavs partneris izkāps no gultas ar kreiso kāju, kas nozīmē, ka viņa noskaņojums jau no paša rīta būs visai negatīvs. Paturi to prātā, plānojot brīvdienas. Iespējams, kopīgā iepirkšanās jāatliek uz vēlāku laiku, ja nevēlies klausīties nemitīgās žēlabās un pārmetumos par nelietderīgi iztērētu naudu.

 

 

Mežāzis

Šodien tevi aizraus kāds neparasts, drauga vai tuvinieka uzsākts, projekts. Tev tajā būs visai nenozīmīga loma, taču, neraugoties uz to, jutīsies pacilāts un steigsi informēt apkārtējos, ka tu esi šī projekta līdzautors vai pat idejas iniciators. Esi vērīgs un raugi, lai šī nepatiesā informācija nenonāk līdz patiesā autora ausīm. Pretējā gadījumā vari tikt no projekta pilnībā izslēgts.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien nevēlēsies komunicēt ar pretējā dzimuma pārstāvjiem un tam pamatā būs nekas cits, kā pārlieku zemais pašvērtējums. Tu atteiksies ticēt sev un saviem spēkiem, kā arī spoguļattēls tevī raisīs riebumu. Visticamāk, nepatikas cēlonis būs kādas personas izteiktā, negatīvā piezīme par tavu izskatu vai arī nejauša tikšanās ar bijušo, kurš izrādīs pārsteigumu par to, cik ļoti gadu gaitā esi mainījies.

 

Zivis

Šodien ieteicams neiesaistīties verbālā konfliktā ar savu kaimiņu. Viņš nav pelnījis uzklausīt tavus apvainojumus. Paturi prātā, ka arī viņš darba dienas aizvada darbā, līdz ar to ir tikai loģiski, ka remontdarbi tiek veikti brīvdienās. Centies rast kompromisu. Vienojieties par konkrētu laiku, kurā viņa radītais troksnis tev nebūs traucējošs.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsPilsētnieka Kiviča jautājums laucinieci Magoni sasmīdina līdz asarām
Nākamais rakstsKivičs: visa Latvija zina, ka esmu “metējs”