Tiem, kuri tomēr sevī sajutīs kādas pārmaiņas, ieteicams būt uzmanīgiem, lai spētu atšķirt savas emocijas no apkārtējo emocijām. Pārāk liela empātija var negatīvi ietekmēt tavu noskaņojumu.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušos pašreizējais zvaigžņu stāvoklis sevišķi neietekmēs. Ja nu tomēr, tad ieteicams vārdos un darbos paļauties un sekot saviem instinktiem. Ja paveiksies, šodien gūsi lieliskas intuīcijas spējas, pateicoties kurām piedzīvosi negaidītu veiksmi un panākumus. Ja nepaveiksies, tad gluži vienkārši šī diena būs tāda pati, kā visas citas.

 

 

versisVērsis

Vēršiem šī diena, visticamāk, būs visai ikdienišķa. Mēness uz tevi nekādu ietekmi neatstās un, tā kā tu neesi sevišķi komunikabls cilvēks, tad tev šā vai tā no šī brīža zvaigžņu stāvokļa nebūtu nekā, ko iegūt un zaudēt.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņi jo īpaši sajutīs Mēness spēcīgo ietekmi. Vēl vairāk kā parasti būs grūti koncentrēties darbam. Labā ziņa gan ir tā, ka komunikācija ar līdzcilvēkiem būs ļoti veiksmīga un to arī ieteicams izmanot savā labā – dalies ar sajūtām nevis darba uzdevumiem.

 

 

vezisVēzis

Vēži kā jau emocionāli cilvēki uz savas ādas izjutīs zināmu Mēness ietekmi. Ieteicams šodien pāradresēt kādam citam ieilgušas vai nesenas problēmas, kurām nepieciešams rast risinājumu. Tavam noskaņojumam atsevišķi jautājumi var izrādīties pārāk lieli, lai uz tiem sniegtu ātru atbildi.

 

 

lauvaLauva

Lai gan Lauva ir ļoti spēcīga zīme un pastāv pavisam niecīga iespēja, ka šodien izjutīs Mēness ietekmi, Lauvai un Zivīm ir vairāk kopīgu lietu, kā varētu sākumā šķist. Lauvām rūp apkārtējie, taču ne vienmēr izdodas tos līdz galam saprast. Šodien vieglāk spēsi uztvert apkārtējo emocijas, līdz ar to veiksmīgi nostiprināsi attiecības ar kolēģiem.

 

 

jaunavaJaunava

Uz Jaunavām pašreizējais zvaigžņu stāvoklis, visticamāk, iespaidu neatstās. Ja nu tomēr, tad tas izpaudīsies kā īslaicīgs darba spara zudums, kuru neviens pat nepamanīs. Mērķtiecīgām Jaunavām labākais ierocis cīņā ar to būs branga kafijas krūze, citiem nekas cits neatliks, kā padoties slinkumam un iekavētos darbus pabeigt vēlāk.

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams šodien komunicēt ar apkārtējiem, uzturot vienkāršas, ikdienišķas sarunas, nevis censties risināt citu problēmas. Šajā dienā lieli konflikti nav gaidāmi, savukārt nelielas saķeršanās visveiksmīgāk izdosies atrisināt tiem, kuri paši tajās iesaistīti un tava palīdzība tur būs lieka.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams pavadīt laiku kopā ar savu otro pusīti. Tu esi kaislīgs un aizrautīgs cilvēks, taču, diemžēl, bieži vien nevari un negribi izprast citus, viņu sajūtas. Šodien, pateicoties Mēness ietekmei, tas būs vienkāršāk izdarāms un savu mīļoto lasīsi kā grāmatu.  

 

 

strelnieksStrēlnieks

Iespēja, ka Strēlnieki sajutīs ietekmi no Mēness, ir piecdesmit uz piecdesmit. Ja tev šķiet, ka kaut kādu iespaidu tas uz tevi tiešām ir atstājis, ieteicams fokusēties uz nelieliem darba uzdevumiem un vairāk laika veltīt komunikācijai ar citiem. Ja sevišķas izmaiņas nejūti, apsver iespēju šodien vairāk sevi veltīt darbam.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie Mēness ietekmi nejutīs, taču, neskatoties uz to, ieteicams vairāk laika pavadīt sabiedrībā un socializēties ar citiem. Tie, kuri būs šī brīža zvaigžņu stāvokļa iespaidoti, būs viegli ietekmējami no apkārtējo noskaņojuma un tava klātbūtne var uzlabot apkārtējo darba produktivitāti.  

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri izmantos situāciju, kad apkārtējie būs viegli manipulējami un centīsies tos pārliecināt par labu saviem plāniem un viedokļiem. Ja vien nekļūsi pārāk uzstājīgs un agresīvs, tev veiksmīgi izdosies panākt vēlamo rezultātu, nenodarot nekādu ļaunumu.      cc

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šī diena var izvērsties pārbaudījumu un sarežģījumu pilna. Vairāk kā jebkad tu uzsūksi sevī apkārt valdošās emocijas, tai skaitā, diemžēl, arī negatīvās. Izvairies no komunikācijas ar Ūdensvīriem un pavadi vairāk laika ar Jaunavām, Vēršiem un Mežāžiem.

 

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsĀtruma kontroles maratonā 12 tautieši uz laiku palikuši bez tiesībām
Nākamais rakstsNopietns brīdinājums par šodien gaidāmo laiku