Diena rādās būt gana saspringta, tostarp iespējamas kādas skarbas viedokļu sadursmes. Izvairies no liekām aktivitātēm – šī nebūs labākā diena publisku pasākumu apmeklēšanai. Ko vēl šai dienai sola zvaigznes?

 

Auns

Starp tevi un mīļoto var rasties kādas domstarpības, kas saistītas ar mājsaimniecības darbiem vai jūsu vecākiem. Būs ļoti grūti pieņemt lēmumus un izdarīt svarīgas izvēles, īpaši, ja tava dzimšanas diena ir martā. Ļoti nelabvēlīga diena jaunu darbu, projektu sākšanai. Tā vietā labāk kārtīgi pabeigt jau esošos.

 

 

Vērsis

Ja plāno sava mitekļa remontu, ir īstais brīdis dalīties idejās ar ģimeni vai mīļoto. Šāda saruna var palīdzēt uzlabot attiecības. Šodien neiegādājies lielus un dārgus pirkumus.

 

 

Dvīņi

Nelieciet savas materiālās vai ģimenes problēmas visa centrā pat tad, ja tās sagādā pamatīgas galvassāpes. Jums noteikti ir kāds, kurš ir svarīgāks par to, piemēram bērni vai mīļotais cilvēks.

 

 

Vēzis

Tava apetīte pēc mīlestības pieaug tik ļoti, ka vari sākt meklēt citos lietas, par kurām līdz šim pat neiedomājies, ko pilnīgi pretēju līdzšinējai pieredzei. Tu spēj būt pārmērīgi sentimentāls, kad runa ir par tuviem cilvēkiem, rūpēm par viņiem.

 

 

Lauva

Jūlijā dzimušie Lauvas savā dzīvē var sagaidīt pat ļoti patīkamas pārmaiņas. Radīsies iespēja uzsvērt savu šarmu, pievilcību un perfekto stilu, tomēr lūkojiet, lai tas nepārvēršas narcismā.

 

 

Jaunava

Jūsu mijiedarbība ar apkārtējiem šodien aizritēs ne bez problēmām. Saskarsieties ar aizdomām, bažām, pat viltu. Lūkojiet, lai savstarpējās attiecības ar radiem, draugiem, kolēģiem neietekmē finanšu darījumi, parādi, aizdevumi.

 

Svari

Lai saskaņotu savu rīcības stratēģiju, vispirms rūpīgi jāizpēta kolēģis, klients vai konkurents, kuram vēlaties līdzināties. Tā nedrīkst kļūt par apmātību, tai jākļūst par priekšrocību. Piezvaniet tam, kuram sen neesat zvanījis.

 

 

Skorpions

Šodien tev vajadzētu izvairīties no kaislībām un pievērsties paškontrolei. Tas nozīmē, ka daudzu lietu un situāciju iznākums atkarīgs tikai no tevis. Iespējams, zaudēsi savu mieru, pazaudēsi savas iedomātās pasaules stabilitāti, ja pakļausies visam, ko vēlas citi. Arī no ģimenes reizēm ir nepieciešama atpūta.

 

 

Strēlnieks
Iespējams, tavos darbos šobrīd būs nepieciešamība saglabāt kādus noslēpumus un iesaistīties kādas konfidenciālas informācijas glabāšanā. Ja vien tu ievērosi noteikumus un detalizētus norādījumus un saglabāsi mieru, tev izdosies viss iecerētais un, iespējams, uzvarēsi pat diezgan riskantās situācijās.

 

 

Mežāzis

Tas, ka tu it kā kontrolē situāciju, var nebūt pietiekami šodien. Tu vari uzdrīkstēties sākt sapņot par to, ko vēlies un apdomāt dažādus veidus, kā varētu savus plānus īstenot, kā ietekmēt savu nākotni. Lielākoties tas varētu attiekties uz tavu personīgo vai profesionālo dzīvi.

 

 

Ūdensvīrs 

Šodien, iespējams, iegūsi kādu jaunu partneri, klientu vai sabiedroto. Ja esi dzimis janvārī, šodien, iespējams, tavs ikdienišķais ceļš sastapsies ar likteni. Tas nozīmē, ka šodien, visticamāk, sapratīsi ko ļoti nozīmīgu. Esi uzmanīgs!

 

 

Zivis

Šodien, iespējams, tev nāksies variēt starp reālistiskāku un romantisku dzīves uztveri, esi drosmīgs un nebaidies uzdot vajadzīgos jautājumus. Iespējams, šodien būsi galvenais ideju ģenerators, bet neļaujies kļūt par to, kuram uzkrauj visus negribētos pienākumus.

 

Lai tev lieliska šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsDecembra sākumā vietām pat 25 cm sniega! Sinoptiķi pastāsta, kas mūs sagaida brīvdienās un nākamnedēļ
Nākamais rakstsDiemžēl piektdiena sākusies ar skumju ziņu