Auns

Šodien būsi neizlēmīgs un kautrīgs komunikācijā ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Pat visvienkāršāko jautājumu apspriešana liks tev nosarkt. Tas var negatīvi atsaukties uz tavu darbu, ja nespēsi kontrolēt savas emocijas. Pārliecini sevi, ka tev nav iemesla just diskomfortu nonākot saskarē ar pretējo dzimumu. Ticot tam, gūsi panākumus gan profesionālajā jomā, gan privātajā dzīvē.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams parūpēties par savu veselību. Tas, ko tu sauc par pavasarim tipisku saaukstēšanos, patiesībā var izrādīties visai nopietna saslimšana. Dodies uz vizīti pie ārsta un seko visām no viņa saņemtajām rekomendācijām. Kopumā diena aizritēs uz pozitīvas nots un vakarā, iespējams, palutināsi sevi ar pāris spontāniem pirkumiem.

 

 

Dvīņi

Šodien atteiksies ņemt dalību kādas labākā drauga idejas realizēšanā. Viņš nolems uzrīkot neparastas svinības, piemēram, tematisko ballīti. Tev šī ideja šķitīs muļķīga un uzreiz darīsi viņam zināmu, ka uz šo ballīti neieradīsies. Vēlāk, skatoties sociālajos tīklos ievietotās draugu bildes no pasākuma, sapratīsi, ka esi daudz ko palaidis garām. Lai no tā izvairītos, centies nebūt tik konservatīvs un ļaujies izpriecām!

 

 

Vēzis

Šodien pazaudēsi ko ļoti vērtīgu. Šai lietai var nebūt arī tik liela materiālā vērtība, kā emocionālā. Iespējams, tā tev saistās ar atmiņām vai kādu konkrētu cilvēku. Centieni atrast pazaudēto lietu, diemžēl, būs neveiksmīgi. Necel paniku, jo agrāk vai vēlāk tā atradīsies, turklāt, kā vienmēr, nejauši un visneparedzamākajā vietā.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams izvairīties no vēlmes tēlot to, kas tu neesi. Esi tu pats. Galu galā, uzvelkot sava veida masku, tu neatstāsi patiesu iespaidu uz konkrēto cilvēku. Turklāt, šoreiz iespēja, ka jūsu starpā izveidosies romantiskas attiecības, ir visai niecīga. Tam pamatā ir viņa iepriekš gūtā attiecību pieredze un aizvien karstās jūtas pret bijušo partneri. Tev nāksies pagaidīt, kamēr viņa salauztā sirds sadzīs un tikai tad varēsi sākt palēnām to iekarot.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams rast kompromisu diskusijās par dažādiem svarīgiem karjeras jautājumiem. Tev neizdosies visu paveikt vienam, bez kolēģu palīdzības, kas nozīmē, ka atsevišķos jautājumos var nākties piekāpties. Rīkojies gudri, uzklausi kolēģu viedokli, tad taktiski apvieno un prezentē savas un viņu idejas kopā.  

 

 

Svari

Labvēlīga diena lielu, nozīmīgu pirkumu veikšanai. Tiesa gan, tev līdzās vajadzētu būt cilvēkam, kurš ļauj tev spert šo soli vien tad, ja kārotais pirkums ir patiesi svarīgs, nevis vienkārša naudas izšķiešana. Kad būsi konkrēto preci iegādājies, nesteidzies ar to lielīties sociālajos tīklos. Atceries, ka tur apgrozās gana daudzi ļaunprātīgu nolūku vadīti cilvēki. Ja tomēr nespēj atturēties no fotogrāfiju ievietošanas, vismaz neuzrādi savu atrašanās vietu.

 

 

Skorpions

Šodien būs visai sarežģīti atrast kopīgu valodu ar savu otro pusīti. Diametrāli pretēji raudzīsieties uz vienām un tām pašām lietām, turklāt, neviens no jums nebūs gatavs kompromisam. Jūsu spēcīgie raksturi trieksies viens pret otru, kā rezultātā izcelsies pamatīgs konflikts. Ja tavas attiecības tev ir dārgas, esi pieļāvīgs – tas ir vienīgais solis ceļā uz salīgšanu.  

 

 

Strēlnieks

Šo dienu pavadīsi skolotāja lomā. Tavs māceklis būs kāds jauns kolēģis, kurš tikai pavisam nesen sāka strādāt tavā darba vietā. Jūs abi labi sapratīsieties, kas nozīmē, ka strādāšana kopā raizes nesagādās. Tevi daudz vairāk traucēs fakts, ka ik reiz palūkojoties šī pievilcīgā cilvēka acīs, tu samulsti un aizmirsti pilnīgi visu, ko grasījies teikt. Vēl mulsinošāka šī situācija būs, ja tevi mājās gaida tava otrā pusīte.

 

 

Mežāzis

Šo dienu pavadīsi ne visai produktīvi. Nespēsi atbrīvoties no negācijām pēc kāda atgadījuma no rīta. Tas būs konflikts starp tevi un tavu partneri. Diemžēl, nekas neatrisināsies pats no sevis, līdz ar to saņemies un piezvani savam mīļotajam. Pajautā, vai viņš vēl aizvien dusmojas un tu ja būsi spēris soli pretī salīgšanai.

 

 

Ūdensvīrs

Tev tiks uzticēts kāds ļoti daudzsološs projekts. Tavi kolēģi pat necentīsies slēpt savu skaudību un uzskatīs tevi par īstu veiksminieku. Pat nedomā izpaust viņiem faktu, ka ir kāds cilvēks, kurš tev palīdzēja to visu nokārtot. Vakarā ieplāno tikšanos ar šo labvēli, lai klātienē pateiktu paldies. Neaizmirsti, cik svarīgs tev būs darbs pie konkrētā projekta –turpmāk viss būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša.

 

 

Zivis

Šodien atjaunosi savu garderobi. Nedēļas nogales priekšvakarā nolemsi mainīt savu ierasto stilu Atradīsi vairākas lietas, ar kuru palīdzību akcentēt savu personību. Izmaiņas pamanīs un komplimentēs visi, izņemot tavu laulāto draugu. Acīmredzot, glaimi un apkārtējo uzmanības apliecinājumi viņu aizvainos vai pat aizkaitinās.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsOlga Kambala spiesta atvainoties pašmāju šovbiznesa zvaigznēm
Nākamais rakstsOlga aizmāršības dēļ spiesta šķirties no krietnas naudas summas