Pirmajā dienas pusē emocijas nebūs pārspīlētas, un šis laiks solās būt diezgan vienmuļš. Tu vari koncentrēties uz kādu konkrētu darbību un rēķināties ar ievērojamu rezultātu. Otrā dienas puse izrādīsies dzīvīgāka, jautrāka. Izvairies gan no pārāk lielas argumentācijas diskusijās.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien būsi diezgan viegli aizkaitināms. Ja esi atbildīgs par kādu ģimenes notikumu vai savu tuvinieku labklājību, iespējams, būsi saspringts un “uzvilkts” visas dienas garumā. Izvairies no aizvainojumiem, neesi ietiepīgs un dusmīgs.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena solās būt visai darbīga un produktīva. Piemērota studijām un informācijas apstrādei, bērnu izglītošanai un rūpēm par viņiem. Visas iniciatīvas, kas saistītas ar starptautiskiem projektiem, braucieniem, biznesa sarunām – sola būt veiksmīgas un sniegt praktiskus rezultātus.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Visiem šīs dienas darbiem būs nepieciešama tava personīgā kontrole. Ja tu darbojies kādā kopīgā projektā, tev ir jāzina, kā aizstāvēt savas personīgās intereses. Iespējams, negaidīti un steidzamā kārtā nāksies izdot naudu, atdodot parādus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī solās būt saspringta diena, jo īpaši, ja esi dzimis jūlijā. Tava partnera rīcība var saniknot tevi, pat traucēt. Izvairies no savu emociju pārlieku lielas paušanas – pārliecinies, ka visu izsaki skaidri un saprotami, taču neuzspied savu viedokli. Ja nespēj vienoties par kaut ko, pieaicini kādu cilvēku no malas, lai spētu atrisināt radušos situāciju.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien jāuzmanās veicot ikdienas darbus vai pildot profesionālos pienākumus, īpaši, ja tu rīkojies ar kādām iekārtām, asiem rīkiem, zālēm vai ķīmiskām vielām. Ikkatrai lietai un iekārtai noteikti ir lietošanas pamācība – izlasi un iegaumē noteikumus!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena piemērota intelektuālajam darbam, izglītībai, literāra rakstura lietām, kā arī svētku un/vai sporta sacensību organizēšanai. Pievērs īpašu uzmanību tam, lai nodrošinātu dalībnieku un skatītāju drošību un visu nepieciešamo noteikumu ievērošanu.

 

 

svari-mil-horSvari

Šo dienu nevarēsi iztēloties kā laisku un bezrūpīgu svētdienu. Iespējams, radīsies pat profesionāla rakstura problēmas. Tev nāksies izvēlēties starp personīgo mieru un enerģiskām aktivitātēm, iespējams, tā dēļ nāksies upurēt savas ģimenes labklājību vai savu personīgo komfortu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pat ja pēc dabas esi dzimis piedzīvojumu meklētājs, šodien nav vēlams riskēt ar visu, ko esi ieguvis. Lai ko tu darītu, jau iepriekš pārliecinies un padomā par visiem iespējamiem riskiem. Šādā veidā vislabāk varēsi pasargāt sevi no neprognozētām lietām un nepatikšanām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespējams, iesaistīsies kaislīgā finanšu diskusijā, kas liks tev padomāt par nākotnes plāniem. Var gadīties, ka nāksies pavadīt laiku ilgās sarunās ar vadītāju vai partneri, lai pārrunātu finansiālo izaugsmi. Noteikti sagatavojies nopietni šai sarunai, sagatavo detalizētus piemērus, faktus un klāsti pārliecinošus argumentus.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dialogs starp tevi un tavu partneri var kļūt intensīvs un emocionāls. Iespējams, saņemsi kādu labu biznesa piedāvājumu, taču tas prasīs lielu piepūli. Ja tev ir konkurenti, iespējams, jūsu attiecības no parastas konkurences kļūs par naidīgām, kaujinieciskas nostājas izpausmēm, kur nebūs iespējama godīga rīcība.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Iespējami profesionāla rakstura konflikti un kādas hroniskas kaites saasināšanās. Ja tu esi nolēmis apmeklēt ārstu vai izmantot kādu konkrētu pakalpojumu, tava komunikācija ar apkalpojošo personālu var būt diezgan emocionāla. Savstarpēja sapratne radīsies tikai tad, kad emocionālais un fiziskais stāvoklis abām pusēm būs sasniedzis “vārīšanās” punktu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien būs bīstami paļauties tikai uz oriģinalitāti un radošu iedvesmu. Ja mēģināsi tikt prom no ikdienas, darīt kaut ko diametrāli pretēju tam, ko esi iesācis, rezultāts varētu būt pavisam citāds nekā biji cerējis. Mēģini darboties tā, lai pats jūties labi, lai esi apmierināts ar to, ko dari.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsIzplatīta pavisam jauna laika prognoze gada nogalei – zināms, kad varētu sākties atkusnis
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās